Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dibolek wrote:W ogole to brzuszek nie rośnie, piersi już nie bolą zaczyna mnie to martwić
Dibolek, mi mdłości przeszły w okolicach 9 tyg., praktycznie to samo jeśli chodzi o bolesność piersi, jedynie jak mocniej ucisnę po boku, ale wcześniej bolesność była mocno uciążliwa.
Ofkors też mnie te zmiany stresowały, ale wszystko jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2018, 19:57
-
nick nieaktualny
-
Mezatka2015 wrote:A mnie dzis meczy okrutny nacisk na pecherz
co chwile latam fo wc ledwo usiade na kanape i znow musze isc
-
Magdaa21 wrote:Hej dziewczyny, czy Was też często pobolewa głowa?
dzisiaj pierwszy dzień obudzilam się bez bólu i nie zdajecie sobie sprawy jaka to ulga
od razu życie i ciąża są piękniejsze
do tego dzisiaj byłam.na hybrydkach, bo siostra małża ma gabinet kosmetyczny, w środę fryzjer i od razu człowiek inaczej się czuje
A brzuszki po prostu prze uroczeKarmelkova zazdroszczę takiego cudasny kształtu
u mnie to całkiem inaczej wygląda, chociaz i tak mało co widać, a ja już tak bym chciała mieć taki śliczny od samego dołu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2018, 20:19
Magdaa21, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a jak u Was teraz sytuacja z serduszkowaniem ? Ja ostatnio mam taką ochotę że
3 razy w tygodniu i zastanawiam się czy to nie wpłynie żle na dzidzie....
Pytałam dr twierdzi że można ile się chce ale bez szaleństw, czy Wam też tak podskoczyło libido ???? -
nick nieaktualnyMadlen_:) wrote:Dziewczyny a jak u Was teraz sytuacja z serduszkowaniem ? Ja ostatnio mam taką ochotę że
3 razy w tygodniu i zastanawiam się czy to nie wpłynie żle na dzidzie....
Pytałam dr twierdzi że można ile się chce ale bez szaleństw, czy Wam też tak podskoczyło libido ????
Ja mam póki co zakaz od kwietniaa jak mi się chce to tylko ja wiem
-
Aga9090 i Madlen ja tak jak Wy suwaczek. prenatalne 19 czerwca. już śnia mi się po nocach.
edit. teraz patrzę a mam 2 dni do przodu tutaj, nie zmieniłam na to z USG. jutro mam wizytę u lekarza o 15.30. Strasznie się denerwuję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2018, 21:02
Aga9090 lubi tę wiadomość
2006 Kubuś
Aniołek [*] 14.01.18 -9tc2
Ola [*] 27.06.2018 - 14 tc -
nick nieaktualnyMartula78 wrote:Aga9090 i Madlen ja tak jak Wy termin. prenatalne 19 czerwca. już śnia mi się po nocach.
Ani mi nie mów, bo tyle jeszcze czasu do tej wizyty..
Ja mam dopiero wizytę 15.06...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2018, 21:03
-
Ja mam też jutro wizytę ale bez usg więc nic szczególnego... Pewnie nic nowego się nie dowiem tyle że L4 dostanę... Także wizyta bez szału.... Ciekawe kiedy teraz na usg mnie umówi...zastanawiam się czy iść na jakieś dodatkowe prywatne usg do lekarza z lepszym sprzętem czy dopiero na polowkowe???
-
nick nieaktualnyLotopałanka wrote:Ja mam też jutro wizytę ale bez usg więc nic szczególnego... Pewnie nic nowego się nie dowiem tyle że L4 dostanę... Także wizyta bez szału.... Ciekawe kiedy teraz na usg mnie umówi...zastanawiam się czy iść na jakieś dodatkowe prywatne usg do lekarza z lepszym sprzętem czy dopiero na polowkowe???
-
Martula78 wrote:Aga9090 i Madlen ja tak jak Wy suwaczek. prenatalne 19 czerwca. już śnia mi się po nocach.
edit. teraz patrzę a mam 2 dni do przodu tutaj, nie zmieniłam na to z USG. jutro mam wizytę u lekarza o 15.30. Strasznie się denerwuję.
Martula będzie dobrze -musi być
Martula78 lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:No ja mam termin wg OM na 31.12 ale będzie cesarka także wcześniej
Ani mi nie mów, bo tyle jeszcze czasu do tej wizyty..
Ja mam dopiero wizytę 15.06...
Aga ja na 24 grudnia...
dziś śnił mi się wynik NT. a miewam sny proprocze. kiedyś wyśniły mi się 3 cyfry z dużego lotka i jak je skreśliłam następnego dnia to miałam trójkę trafiona w lotto. mąż się smieje, że szkoda że 6 mi się nie przyśniło. Ale trzy autentycznie pojawiły się w moim śnie.
kiedyś na studiach wyśnił mi sie wynik z ważnego kolokwium- 4+. i następnego dnia dostałam tę ocenę.
No i dzisiejszy sen- jak byk wyświetlone normY NT i że max przy teym CRL moze być 2.5 mm i mam się nie martwić, bo więcej nie ma. Co Wy na to. Dodam, że wczesniej nie wczytywałam sie w normy i centyle, odłożylam to na parę dni przed prenatalnymi. tak, że ten.....2006 Kubuś
Aniołek [*] 14.01.18 -9tc2
Ola [*] 27.06.2018 - 14 tc -
nick nieaktualny