Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to powodzenia dziewczyny :*
-
Madlen_:) wrote:Dibolek u mnie to samo, byłam w czwartek na wizycie i dr powiedziała że to normalne i wszystko jest ok
Niektórym po 11- 12 tygodniu całkowicie przechodzą objawy....a brzusio urośnie zobaczysz
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Cześć dziewczyny! My po prenatalnych w zeszłą środę czyli 13+0 dostaliśmy informacje co do płci na 99%
zobaczymy jak sytuacja się rozwinie.
Dibolek u mnie objawy raz były raz nie było, a później znowu wróciły mimo iż to II trymestr, a mnie dalej zdarzają się lepsze i gorsze dni...
Dip88, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mocno 3mam kciuki za wizyty szczególnie te prenatalne
Wczoraj Was czytałam ale byłam tak zmęczona , że nie miałam mocy się odnosić .
Gorąc dał mi się we znaki wychodziłam , z kościoła i wgl potem siedziałam w cieniu bo co wyszłam to mnie mroczyło .
Byłam tylko na cmentarzu zaświecić moim Aniołkom światełko na Dzień Dziecka i tyle .
Wieczorem M zapalił grila bo miałam ochote na ziemniaczki pieczone z cebulką i masełkiem i pękłam w szwach tak się najadłam hehe
Dzisiaj dopiero jem śniadanko nie mogłam się zebrać z łożka" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Dibolek wrote:W ogole to brzuszek nie rośnie, piersi już nie bolą zaczyna mnie to martwić
Kochana mi objawy ustąpiły tez tak w 11 tyg całkiemczekam na Twoją wizyte
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Aga9090 wrote:U mnie będą na bank niebieskie
U nas tez bo ja mam niebieskie a mąż ma tak niebieskie cudowne oczy , ze achporównywalnie jak te pieski husky takie błękitne
Aga9090 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karolcia27 wrote:Madzia ja tutaj pisałam o tym problemie... Przez tydzień dzień w dzień miałam okropny ból głowy
dzisiaj pierwszy dzień obudzilam się bez bólu i nie zdajecie sobie sprawy jaka to ulga
od razu życie i ciąża są piękniejsze
do tego dzisiaj byłam.na hybrydkach, bo siostra małża ma gabinet kosmetyczny, w środę fryzjer i od razu człowiek inaczej się czuje
A brzuszki po prostu prze uroczeKarmelkova zazdroszczę takiego cudasny kształtu
u mnie to całkiem inaczej wygląda, chociaz i tak mało co widać, a ja już tak bym chciała mieć taki śliczny od samego dołu
U mnie tak nagle się zaokrąglił w zasadzie to rano widac najbardziej pod pepkiem ze jest wypukły" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Madlen_:) wrote:Dziewczyny a jak u Was teraz sytuacja z serduszkowaniem ? Ja ostatnio mam taką ochotę że
3 razy w tygodniu i zastanawiam się czy to nie wpłynie żle na dzidzie....
Pytałam dr twierdzi że można ile się chce ale bez szaleństw, czy Wam też tak podskoczyło libido ????
Ja nie serduszkuję ale to juz wieciei nie chce mi sie na razie w sumie hehe
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Violet Flower wrote:Martula u mnie bez zmian, szyjka zamknięta na 4 spusty. Zero bóli, zero plamień...
Mój organizm coś bardzo nie chce pozbyć się sam tej ciąży
Jutro o 11-stej wizyta u gin po tabletkę. Oby zadziałała, bo jak nie to we wtorek szpital.
A poza tym czuję się dobrze
Dziękuję, że pytasz
3maj się :* u mnie było to samo ... mam nadzieje ze tabletki pomogą , chociaz na mnie nie działały tez ;/
Daj znac :*" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
olciaa wrote:Co się stało?
Nie dadza mi skierowania do diabetologa bo mam cukier w normie.... Ja się pytam gdzie w normie jak na czczo miałam 97 a 2h od glukozy 140,3... Mierze cukry sobie i może z dwa razy miałam na czczo poniżej 92...a położna do mnie że to ok bo na czczo norma to 99 a po posiłku 2h do 140...i nie da sobie wytłumaczyć że w ciąży normy inne sq -
Karmelkovaa wrote:Kochana mi objawy ustąpiły tez tak w 11 tyg całkiem
czekam na Twoją wizyte
ale odebralam dzis wyniki krwi , chyba wszystko jest ok poza
NEU% 70,7 normy: 45-70
NEU 6,42 normy : 2,50-5,00
LYMPH% 19,2 % normy : 20,0-45,0
ale nie wiem o co tu chodzi wiec poczekam do wizyty :p
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Lotopałanka wrote:Nie dadza mi skierowania do diabetologa bo mam cukier w normie.... Ja się pytam gdzie w normie jak na czczo miałam 97 a 2h od glukozy 140,3... Mierze cukry sobie i może z dwa razy miałam na czczo poniżej 92...a położna do mnie że to ok bo na czczo norma to 99 a po posiłku 2h do 140...i nie da sobie wytłumaczyć że w ciąży normy inne sq
-
Lotopałanka to może idź do innego lekarza po skierowanie? Masakra...
TaPaT lubi tę wiadomość
-
Magdaa21 wrote:Znalazłam fajna aplikacje - asystent ciąży. Pokazują ciekawe artykuły dla ciężarnych, a w innej zakładce wszystkie aktualne promocje na produkty dziecięce
wyswietlila mi się reklamą na instagramie to stwierdziłam że spróbuję
Super sprawa z tymi promocjami. Widać że często aktualizowane.Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
TaPaT wrote:Cześć dziewczyny! My po prenatalnych w zeszłą środę czyli 13+0 dostaliśmy informacje co do płci na 99%
zobaczymy jak sytuacja się rozwinie.
Dibolek u mnie objawy raz były raz nie było, a później znowu wróciły mimo iż to II trymestr, a mnie dalej zdarzają się lepsze i gorsze dni...
Pochwal się jaka płećChyba, że pisałaś wcześniej i gdzieś mi umknęło.