Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aj Dziewczynki... Siedzę i patrzę na te zdjęcia i czuję taką ogromną miłość, która rozchodzi się po moim całym ciele.. To jest niesamowite jak dzisiaj zobaczyliśmy jak nasza kropka się ruszała, machała rączką, brała ją do buzi.. Boże.. coś cudownego!
Oczywiście wcześniej też byłam szczęśliwa, czułam, że kocham tego malutkiego człowieczka we mnie ale teraz.. ta miłość eksplodowałaKarmelkovaa, Dip88, Aga9090, PatkaPatka, Malutka_94, Paula222, bondzik007, olciaa, marrakech2708, agniecha2101, Kitkat, Jagodagoi, RudyTygrysek, Karolcia27 lubią tę wiadomość
-
3mam kciuki za wszystkie wizyty
za chwile będziemy odliczac do połówkowych
Myslę o detektorze tętna bo jak będe miec wizyty co 3 4 tyg to nie ogarnę ;pMarti83, Dip88 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:3mam kciuki za wszystkie wizyty
za chwile będziemy odliczac do połówkowych
Myslę o detektorze tętna bo jak będe miec wizyty co 3 4 tyg to nie ogarnę ;p
I znowu będzie stres przed połówkowymi
Też myślałam o tym detektorze, ale z drugiej strony dużo się naczytalam, że wiele dziewczyn się stresowało bo nie mogły znaleźć tętna i w panice biegły do lekarza mimo że wszystko było w porządku. Także nie wiem czy to dobry pomysł.
TaPaT lubi tę wiadomość
-
Ja Was pytałam o ten detektor i pisałyście właśnie o tym stresie to wolę nie kupować. Mi najbardziej zależy żeby juz czuć ruchy maluszka i wtedy będę się lepiej czuła
A kupiłam sobie adapter do pasów do auta. Taki prosty zwykły ze smyka. Promocja z 50 na 37Jest fajny i sprawdza się bo odciaga pas od brzuszka
Dip88, futuremama lubią tę wiadomość
-
Marti83 wrote:Ja Was pytałam o ten detektor i pisałyście właśnie o tym stresie to wolę nie kupować. Mi najbardziej zależy żeby juz czuć ruchy maluszka i wtedy będę się lepiej czuła
A kupiłam sobie adapter do pasów do auta. Taki prosty zwykły ze smyka. Promocja z 50 na 37Jest fajny i sprawdza się bo odciaga pas od brzuszka
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
No własnie różne opinie bo kolezanki na innym forum zupełnie gdzie jeszcze się razem leczyłyśmy pokupiły i się chwalą jak to fajnie posłuchać i są spokojne
i ze nie jest trudno ze trzeba szukac pod pępkiem
No a jak tak pomysle ze jak bede tyle tyg czekac na wizyte to czy nie sfiksuje czasami xDWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 13:23
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkova jeśli chcesz to kup. To jest tylko twoja decyzja
Najwyższej może później nas przekonasz żeby też kupić.
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
ja już po kolejnym usg
dzidzia 3cm ❤️ Dostałam skierowanie na badania prenatalne 1 trymestru i umowilam je na 20.06, wizyta u prof.Hurasa 18.06. Termin porodu na razie bez zmian
Paula222, Karmelkovaa, MagicCherryCupcake, Aga9090, Marti83, TaPaT, Lotopałanka, Dip88, olciaa, Aguś 90, agniecha2101, Jagodagoi, mindusia87, Malutka_94, Angelika83 lubią tę wiadomość
daria184 -
Dip jeszcze się zastanawiam
sama nie mogę się zdecydowac hehe ale obawiam sie ze 3 4 tyg czekania jest u mnie nie realne ;p
Daria superrośnijcie zdrowo
daria184 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
daria184 wrote:Hej dziewczyny
ja już po kolejnym usg
dzidzia 3cm ❤️ Dostałam skierowanie na badania prenatalne 1 trymestru i umowilam je na 20.06, wizyta u prof.Hurasa 18.06. Termin porodu na razie bez zmian
daria184 lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Dip88 wrote:Witam się z wami w II trymestrze
Dobrze wiedzieć, że nie tylko mnie te pryszcze męczą. A używacie czegoś, smarujecie je? Bo ja używam wieczorem zawsze płynu micelarnego Garniera ale tylko do twarzy. A z resztą to nic nie robię, liczę na to że wkoncu znikną
Ja nie robię z nimi nic. Twarz pielęgnuję tak samo jak do tej pory. Kiedyś może zniknąłDip88 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Karmelkovaa wrote:Dip jeszcze się zastanawiam
sama nie mogę się zdecydowac hehe ale obawiam sie ze 3 4 tyg czekania jest u mnie nie realne ;p
Ja tam wolałabym w między czasie podskoczyć gdziekolwiek na usg podpatrzeć co tam u maluszka.
Na pocieszenie powiem Ci że u mnie ostatnie usg to połówkowe w 20 tc, czasami robią jeszcze przed porodem jak położna nie jest pewna jak dziecko jest ułożone, więc mi zostaje tylko chodzić prywatnie na usg. -
Karmelkovaa wrote:Dip jeszcze się zastanawiam
-
Karmelkovaa wrote:No własnie różne opinie bo kolezanki na innym forum zupełnie gdzie jeszcze się razem leczyłyśmy pokupiły i się chwalą jak to fajnie posłuchać i są spokojne
No a jak tak pomysle ze jak bede tyle tyg czekac na wizyte to czy nie sfiksuje czasami xD
Karmelkova, mam to samo (pewnie jak każda z Nas) moje pierwsze 3 wizyty były po tygodniu okolo i dało sie wytrzymać. Teraz w piatek na prenatalnych minie 3 tyg od wizyty, a sama wizyta jest tydzień po prenatalnych. Czyli właśnie 3-4 tyg. niewiedzy i powiem szczerze, ze są dni kiedy mam ochotę wsiąść w auto i pojechać na usg, choć na moment
Tłumacze sobie, ze jak ma byc dobrze to bedzie...ale takie czekanie jest straszne!
Ten detektor tętna niby fajna sprawa, można sie uspokoić ale z drugiej strony chyba bym oszalała w sekundzie jakbym tego tętna nie znalazła.. -
bondzik007 wrote:To tylko ja taki 'pulpet' z 61kg na wadze?
marzę o wadze 58kg bo zawsze mialam okolo 60+60,5 ;p ale podobno nie widać tej wagi po mnie. Chociaż taki plus ;P
Ja juz w czwartek wkraczam w 13tc!a jeszcze 4 lata temu było mnie 57kg
Jak tylko wyjechałam do CH zaczełam tyć, potem jeszcze rzucenie papierosków i jest na wadzę tyle ile jest. Pewnie teraz znów sporo przybędzie
Narazie od początku ciąży tylko 0,5kg na plusie
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:No to Cię pocieszę, bo ja ważę obecnie 81kg przy wzroście 174cm
a jeszcze 4 lata temu było mnie 57kg
Jak tylko wyjechałam do CH zaczełam tyć, potem jeszcze rzucenie papierosków i jest na wadzę tyle ile jest. Pewnie teraz znów sporo przybędzie
Narazie od początku ciąży tylko 0,5kg na plusie
A propos rzucenia, kiedy rzuciłaś? Ja rzuciłam 1 stycznia, nie wiedząc jeszcze ze zdecydujemy sie na dziecko. O dziwo przyszło mi łatwiej niz wcześniej, szybko sie z tym uporałam. Papierosy tradycyjnie zaczęły mi śmierdzieć, brzydzić i z czasem absolutnie mnie nie ciągnęło. Ale ostatnio, od kiedy jestem w ciazy, zdarzyło mi sie kilka razy miec wrażenie, ze ktoś kto przechodził i palił to...zaczęło mi pachnieć jak kiedyśnie zapalilabym ale zastanawiam sie czy to hormonki i smaczki?
-
marrakech2708 wrote:A propos rzucenia, kiedy rzuciłaś? Ja rzuciłam 1 stycznia, nie wiedząc jeszcze ze zdecydujemy sie na dziecko. O dziwo przyszło mi łatwiej niz wcześniej, szybko sie z tym uporałam. Papierosy tradycyjnie zaczęły mi śmierdzieć, brzydzić i z czasem absolutnie mnie nie ciągnęło. Ale ostatnio, od kiedy jestem w ciazy, zdarzyło mi sie kilka razy miec wrażenie, ze ktoś kto przechodził i palił to...zaczęło mi pachnieć jak kiedyś
nie zapalilabym ale zastanawiam sie czy to hormonki i smaczki?
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Karmelkovaa wrote:No własnie różne opinie bo kolezanki na innym forum zupełnie gdzie jeszcze się razem leczyłyśmy pokupiły i się chwalą jak to fajnie posłuchać i są spokojne
No a jak tak pomysle ze jak bede tyle tyg czekac na wizyte to czy nie sfiksuje czasami xDnie jest trudno znaleźć chociaż początku mogą irytować