Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To tylko ja taki 'pulpet' z 61kg na wadze?
marzę o wadze 58kg bo zawsze mialam okolo 60+60,5 ;p ale podobno nie widać tej wagi po mnie. Chociaż taki plus ;P
Ja juz w czwartek wkraczam w 13tc! -
Dip88 wrote:Nie martw się wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki
O której masz wizytę?
Lekarz zaczyna przyjmować od 16 a żeby być jedną z pierwszych to trzeba być już od 15. Ale pewnie wejde około 16.30-17Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 11:25
-
nick nieaktualny
-
Dibolek 27 listopad
Ale mam dużą szansę na grudzień
Starszego synka urodziłam 11 dni po terminie, młodszego 3 dni po terminie
Marti musi być ok !
Dip88 wow świetne zakupy ! Chyba jesteś tu pierwsza, która kupiła coś dla dzidzi hihi
bondzik007 ja 69 kgA marzę żeby mieć na stałe 63- 62
Mam 170 cm wzrostu
Dip88, Marti83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarti83 wrote:Aga9090 to na tym zdjęciu, które kiedyś wrzuciłaś nie widać po Tobie takiej wagi, ale chyba wysoka też jesteś. ja malutka 162 cm
Ale ja zawsze ważyłam 60-61 pół roku temu trochę przybrałam (ale myślę, że to może ten guz te kilogramy dodał?) no wyjściowo w kwietniu było 64,5 -
To w takim razie pulpetem jestem ja
Przed ciąża 62 kg a teraz 66,5 kg przy 170 cm. Ja tam się nie przejmuję, bo tam brzuszku małe pulpeciątko rośnie
-
Paula oj tam, jeszcze z tydzień i też będę miała tyle co ty
Ps. Właśnie wcinam chipsy, więc no... -
Hej Piękne !
Jestem i ja po wizycie
Dziudziulka ma 59mmFikała sobie spokojnie, widzieliśmy jak przykłada rączkę do buzi, zgina malutkie nóżki, bije serduszko i odwraca się do nas.. pupcią
Płci jeszcze nie podał.
Pytanie do Was - NT podał 1.7 i 1.5 - co o tym sądzicie? Bo nic więcej nie powiedział nt ryzyka itd.. powiedział że będzie wynik w ciągu tygodnia razem z wynikiem krwi.
Wszystkie narządy dobrze się rozwijają, płakałam jak bóbr ze wzruszenia i czasem się zaśmiałam bo dzidzia śmiesznie się poruszała czym spinałam mięśnie brzucha i doktor powiedział, że robie tam torbado
Gratulacje odbytych wizyt :* I kciuki za dalsze dzisiejsze wizytowanie
Któraś z Was pytała o leki tarczycowe. Mi jedna lekarz powiedziała, że 30 min przed jedzeniem a potem można robić co się chce. Inna znowu powiedziała że najlepiej poczekać do godziny a inne leki/suplementy wzią trochę później bo wtedy wszystko się dobrze wchłonie
BuziakiPaula222, bondzik007, Dip88, Irminka1231, Marti83, Malutka_94, Martula78, olciaa, TaPaT, Aguś 90, Karmelkovaa, agniecha2101, RudyTygrysek, futuremama, Jagodagoi, Malinowa_Czekolada, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
Po ciąży pewnie będzie jakaś dieta, więc kiedy jak nie teraz
Paula222 lubi tę wiadomość
-
MagicCherryCupcake wrote:Hej Piękne !
Jestem i ja po wizycie
Dziudziulka ma 59mmFikała sobie spokojnie, widzieliśmy jak przykłada rączkę do buzi, zgina malutkie nóżki, bije serduszko i odwraca się do nas.. pupcią
Płci jeszcze nie podał.
Pytanie do Was - NT podał 1.7 i 1.5 - co o tym sądzicie? Bo nic więcej nie powiedział nt ryzyka itd.. powiedział że będzie wynik w ciągu tygodnia razem z wynikiem krwi.
Wszystkie narządy dobrze się rozwijają, płakałam jak bóbr ze wzruszenia i czasem się zaśmiałam bo dzidzia śmiesznie się poruszała czym spinałam mięśnie brzucha i doktor powiedział, że robie tam torbado
Któraś z Was pytała o leki tarczycowe. Mi jedna lekarz powiedziała, że 30 min przed jedzeniem a potem można robić co się chce. Inna znowu powiedziała że najlepiej poczekać do godziny a inne leki/suplementy wzią trochę później bo wtedy wszystko się dobrze wchłonie
Buziaki
Suuper!! Ten wynik NT jest dobry)
MagicCherryCupcake lubi tę wiadomość
-
MagicCherryCupcake super NT
Zazdroszczę, mój ma 2,2... A norma podobno do 3.
Dip88 nooo trochę w tym racji jestChociaż u mnie dieta musi niestety być właśnie w ciąży, co po ciąży nie jest za dobre bo później się rzucę na wszystko
Dip88, MagicCherryCupcake lubią tę wiadomość
-
MagicCherryCupcake wrote:Hej Piękne !
Jestem i ja po wizycie
Płci jeszcze nie podał.
Buziaki
Super!!! GratulujęA NT dzidzia ma prawidłowe.
MagicCherryCupcake lubi tę wiadomość
-
Dooobra to wszystkie jesteśmy małymi pulpetami po których nic nie widać
i tego się trzymajmy
ważne żeby te ludki nasze kochane rosły
)
Aga po Tobie naprawdę nie widać tych kg.Ja mam 170cm.
Ja to cały czas bym jadla mięso. Takie suche. ;P -
nick nieaktualnyMagicCherryCupcake wrote:Hej Piękne !
Jestem i ja po wizycie
Płci jeszcze nie podał.
BuziakiMagicCherryCupcake lubi tę wiadomość
-
Cześć Kochane! Witam się w Wami wtorkowo. Nie jestem w stanie nadrobić kilku ostatnich dni, coś tam podczytywałam Was w telefonie. Ale bardzo źle mi się tam pisze, więc tylko jak zasiądę do kompa to coś skrobnę.
Chyba te ostatnie upały bardzo dały mi się w kość... Brak sił totalnie i jakiś dół okropny...
Mdli mnie dalej z rana i jak robię się głodna i w sumie na nic nie mam ochoty.
W piątek prenatalne, ciekawa jestem już bardzo i strasznie się denerwuję. Na szczęście Mąż pojedzie ze mną.
Dip88 śliczne te ciuszkiJa kocham szary kolor i moje dziecię pewnie też będzie miało trochę takich ciuszków. A i fajny pomysł z balonami. Moja koleżanka chce mi takie coś kupić na baby shower - już zapowiedziała, ze mam nikomu nie zdradzać plci, ale i tak to nie wypali
Czy Wy drogie kobietki przygotowujecie jakieś upominki na pierwszy dzień taty?
Chciałabym coś symbolicznego mojemu mężowi dać, ale nie mam pomysłu. Ja na pierwszy dzień mamy dostałam piękny bukiet tulipanów (były trzy - dla mam i dla mnie i przy wręczaniu mamy się dowiedziały, że na sali mamy jeszcze jedną mamusię)
Dip88 lubi tę wiadomość