Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Okej to nie jestem "sama" ;p
Marti ludziom nie dogodzisz. Zawsze coś skomentują żeby z przekasem było. Nie ma się co przejmować)
Aga o kurcze. Jakieś objawy Ty miałaś? Myślałam że to występuje w późniejszych ciążach. Ale z dwojga złego, może lepiej że tak wcześnie wykryta jeśli to faktycznie to?
Marti83 lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Witam sie i popołudniu ale w niezbyt dobrym humorze (znowu!) byłam u rodzinnego i podejrzewa cholestazę.. W wtorek mam usg u jego znajomego ordynatora żeby to potwierdzić...
Kciukam za Was:)
Oby jedak cos innego ;/ 3mam kciuki" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Lilly odezwij się ;* dostaniesz po uszach ... od wczoraj siedzisz mi w głowie cały czas
Lilly_Ana lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Aga ja też trzymam kciuki żeby było jak najlepiej.
Marrakech odezwij się jak tam po wizycie -
Karmelkovaa ale pięknie bije serduszko
Aż chce się kupić ! Ale mąż by mnie chyba zabił
Mówi, że powinnam podejść zdrowo rozsądkowo do tego wszystkiego a nie martwić się non stop i wszytsko sprawdzać skoro lekarz powiedział, że jest ok.. Może kupię w tajemnicy
hahahha
Kochane kciuki za wizyty!Karmelkovaa, Dip88 lubią tę wiadomość
-
MagicCherryCupcake wrote:Karmelkovaa ale pięknie bije serduszko
Mówi, że powinnam podejść zdrowo rozsądkowo do tego wszystkiego a nie martwić się non stop i wszytsko sprawdzać skoro lekarz powiedział, że jest ok.. Może kupię w tajemnicy
hahahha
Kochane kciuki za wizyty!
moj tez jest tego zdania a ja kupilam i tyle
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
MagicCherryCupcake wrote:Karmelkovaa ale pięknie bije serduszko
hahahha
Kochane kciuki za wizyty!
Mój też mi tak mówił , ale stwierdził , że to tylko gadanie z tym spokojem i kupiłno i sam słuchał wczoraj
Tego sie nie musi używac codziennie tylko jak sie martwimy czy dzidzi ma sie ok wszystko w granicach zdrowego rozsądkuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 13:50
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Ojej ... przyszły mi wyniki Pappa , siostra mi później przyniesie ... hm ciekawe co tam powychodziło ... oby nic takiego ... ale to i tak pewnie będą jeszcze skorygowane chociaz moze juz cąły wynik wyślą piernik wie .
Jutro jade do gina to mu pokaze ... mam nadzieje ze cyferki wysokie nie niskieDip88 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:https://angelsounds.pl/
http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-jumper-100-s6-mega-zestaw-i7012099544.html?snapshot=MjAxOC0wNi0wN1QxODowOToyMC41MThaO2J1eWVyO2MyMDg5ZDVhMzFhMGI1MTdiYTFmZDliNzBjMWZjZmYxMjBmNDQxNDA5NGU4ZDU5ZTVmMmVjYmRjN2QzZjQ4YzU%3D ja zamówiłam tenWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 13:56
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Ten jest też znany
koleżanki moje mają
ale ja wybrałam angel bo ładniej słychać bo w tym trochę jak przez krótkofalówkę
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Ten jest też znany
koleżanki moje mają
ale ja wybrałam angel bo ładniej słychać bo w tym trochę jak przez krótkofalówkę
https://www.youtube.com/watch?v=xsSQb_p21K4
wydaje się tak samo
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Dibolek wrote:nie moge sie doczekac
Musisz szukać pod pępkiem ale nisko zaraz nad spojeniem łonowym , że tak powiemmoja mała się wierci z lewej strony na srodek
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...