Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
RudyTygrysek wrote:A wiec chwale sie
Mały smigal jak szalony
https://www.youtube.com/watch?v=VHoen36mjgw
https://www.youtube.com/watch?v=h2ZS1_xCS8w
No zdolniachaale macie super miejscówke do jazdy !
RudyTygrysek lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Trzymam kciuki za wizyty :**
czy juz wszystkie są po prenatalnych ?
Azzurra udanych wakacjiodpoczywajcie
AMK ja nie pomogę nie znam się
Bondzik ja nie mam takiej wydzieliny nie wiem
Inaa ja tez kocham mój detektorwybawienie z opresji jak sie raz znajdzie to pyk i juz ja nawet nie szukam teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 10:54
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Jaszmurka wrote:Karmelkovaa współczuję nocnych przejść
A daj spokój nie wiedziałam czy mam siebie ratowac , czy o dziecku mysleć w każdym razie wyszło tak , że robiłam wszystko zeby skurcze ustąpiły dla dobra nas obojgabo od refluksa miałam dusznosci taki ucisk w mostku , zdarzało mi się , ale oj dawno juz nie miałam tego
nie cierpie wrrr
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkova strasznie współczuję. A ja pisałam żeby próbować z kawą. Mi na początku też nie wchodziła i piłam co drugi dzień, ale później znów się przyzwyczailam i piję codziennie i bardzo pomaga. Ja żeby mi lepiej smakowała robię sobie pół kubka kawy i pół kubka mleka do kawy i wtedy jest taka bardzo mleczna. Inaczej też by mi przez gardło nie przeszła
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Ja jestem ciekawa jak mojemu Fasolowi bije serdusio. Mówiłam mężowi o detektorze, ale nie każe mi się nakręcać i mam zakaz kupowania
Karmelkova może przesadziłaś z jogurtami i błonnikiem? Czasem to daje niestety odwrotny skutek gdy nie można się wypróżnić.. Miałam podobnie, ale jeszcze nie w ciąży. Brzuch miałam strasznie wzdęty, skurcze przeokropne. Dobrze że Ci kawka pomogła! Polecam jeszcze 1-2suszone śliwki na wieczór.nie codziennie, ale właśnie przy problemach
-
TaPaT wrote:Karmelkovaa i jaki macie puls w 15 tygodniu?
Różnie ponad 150to się waha 158 , 152 detekorem nie mierzę teraz bo on średnią wyliczy a słysze jak ładnie bije więc dałam sobie spokój
TaPaT lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Połowkowe... jak to dumnie brzmi
Dzisiaj w nocy tez mi się wydaje, że czulam Maleństwo. Teraz mam łożysko na tylnej ścianie, w pierwszej miałam na przedniej i pierwsze ruchy poczułam w 20tc.
Karmelkovaa, Paula222, bondzik007, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
No dziewczynki powiem Wam , że taka kawke słabą zrobiłam ale swoje zadziałała
nie to zebym codziennie piła bo nie lubie teraz jakoś "D ale bede wiedziec kiedy wypić
U mnie problemem jest to , że ja teraz nie umiem jeść jak człowiek... ja sie napcham a nie jem ... nie ma u mnie końca i tak te kiszki wymorduje ze sie nie dziwie zanim przetrawią , albo nie przetrawią wcale
Z błonnikiem raczej nie przedobrzyłam bo jadłam jeden jogurt z ziarnami chia i otrebami dosypywałam sobie i wody multum piłam , i czasami to z apteki , ale ja jestem wariatka teraz no nie umiem jeśc jak zjem normalnie to zaraz znowu głód ... a sama sobie zafundowałam takie atrakcje nocne ... zrobiłam sobie 3 bułki i to takie z jednej strony i drugiej hehe i siadłam przed tv i zjadłam nie wiem kiedy takze wiecie nic tylko puknąć sobie w łeb" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
agulineczka już wpisuję
Noo sporo tych połówkowych przed nami
Szczególnie patrząc na dół listy wizyt
Co do ruchów, ja często czuję jak np założę nogę na nogę jak siedzę, chyba małemu robi się nie wygodnie i zmienia pozycję
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Apetyt dopisuje
to dobrze. Nie widać tego po Tobie, jedyne co to ciąże
)
-
Ja dzisiaj funduję na obiad krokiety! Ale się najem
barszczu mi się robić nie chce, więc zaszaleję z paczki
Dip88, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Karmelkova ja też nie piję mocnej. Mi wystarczy jedna mała łyżeczka kawy rozpuszczalnej. I tak jak Paula pisała rano kawa a po WC.
-
agulineczka wrote:Połowkowe... jak to dumnie brzmi
Dzisiaj w nocy tez mi się wydaje, że czulam Maleństwo. Teraz mam łożysko na tylnej ścianie, w pierwszej miałam na przedniej i pierwsze ruchy poczułam w 20tc.
-
nick nieaktualny