Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dip88 wrote:No ciężko powiedzieć bo do zapłodnienia mogło dojść np. w nocy a to byłby już 1.04.
było rano 31.03
więc nie wiem kiedy zawodnik dotarł do celu
hahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 15:41
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Magiccherrycupcake myślę że to już trzeba chyba znać godzinę owulacji co jest raczej niemożliwe bo jeśli była rano to byłby jeszcze marzec, a równie dobrze owulacja mogła być np o 23 i wtedy zapłodnienie mogłoby przykładowo po 24 a to już kwiecień. Nie dowiemy się raczej
-
O ile kalendarz nie kłamie, a wtedy mój synuś musiałby się zamienić w dziewczynkę
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Nie no to chyba już się nie zmieni
Ja traktuje to jak zabawę
To byłby wtedy jakiś cudhahaha bo siusiak widoczny był z każdej strony
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagulineczka wrote:Dziewczyny wyjazd w Bieszczady w drugiej połowie sierpnia jest wg Was ok? Będę mniej więcej w 26-27 tyg.
Ja w ciąży do Niemiec nawet jeździłam
Edit:
A tak wogóle to w pierwszej ciąży w 37 tygodniu do Szczyrku pojechaliśmy na 5 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 16:08
-
agulineczka wrote:Dziewczyny wyjazd w Bieszczady w drugiej połowie sierpnia jest wg Was ok? Będę mniej więcej w 26-27 tyg.
Jeżeli wszystko jest w porzadku to jak najbardziej polecam taki wyjazd -
Aga9090 wrote:Ja sprawdzałam w tym i wszystkie dzieci mi się zgadzają, a na wiek to rocznikowo patrzyłam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d18d8785045.png
A ja mam zagrychebo jestem na pograniczu dziewczynka/chłopiec bo nie wiem czy poczęcie to 31marzec czy 1kwiecien. ;P czyli nawet chiński kalendarz nie rozwiąże teraz zagadki ;P
Aga9090, agniecha2101, MagicCherryCupcake lubią tę wiadomość
-
MagicCherryCupcake wrote:To taka cienka granica bo jak biorę 31.03 to chłopiec a jak 01.04 to dziewczynka hahaha
Haha identycznie pracowalysmy nad potomkiem bo mam właśnie ten sam problemagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybondzik007 wrote:A ja mam zagryche
bo jestem na pograniczu dziewczynka/chłopiec bo nie wiem czy poczęcie to 31marzec czy 1kwiecien. ;P czyli nawet chiński kalendarz nie rozwiąże teraz zagadki ;P
bondzik007, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Dziewczyny wyjazd w Bieszczady w drugiej połowie sierpnia jest wg Was ok? Będę mniej więcej w 26-27 tyg.
Pewnie korzystaj! Mój mąż namawia mnie na Chorwację ale sceptycznie podchodzę do wyjazdu za granicę w ciąży. Pewnie skończymy w tym roku nad polskim morzem a w przyszłym polecimy w świat -
Ciekawe jak tam nasze dziewczyny po dzisiejszych wizytach?
Mkgk daj znać czy byłaś u lekarza i czy wszystko ok. -
No my też chcielismy Chorwacje, ale zrezygnowałam. Moze w przyszlym roku. Poki co bylismy tydzien nad polskim morzem na poczatku czerwca i teraz mysle o Bieszczadach, bo nigdy nie byliśmy. Chciałabym jak najwięcej zobaczyć, choc wiadomo, zs nAjwyższy szczyt sobie odpuszcze.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
I my mieliśmy jechać do Chorwacji, ale boję się jechać w tak daleką podróż. Marzą mi się Tatry
oczywiście dolinki tym razem
jestem uzależniona od tego zapachu
Z kalendarza wyszedł mi synek, zobaczymyDip88, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Malutka_94