Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, siedze pod gabinetem, czekam na swoja kolej i gryze palce... ja nie wiem jak na spokojnie podchodzic do tych wizyt, nawet takich standardowych...
Jeszcze mialam dzis taki nerwowy dzien w pracy ze masakra... albo inaczej, widmo wizyty sprawilo ze bylo bardziej nerwowo niz zwykle.
Trzymajcie kciuki! Musze poruszyc pare spraw: duzo sluzu, pobolewanie brzucha od czasu do czasu, wyjazd nad morze w nast tyg i moze plec -
nick nieaktualny
-
Karo zaciskamy piąstki
-
Witajcie.
Ja dzis znowu nie mialam chwili na pisanie i czytanie. Mylam okno w kuchni i lazience pralam firanki obiad robilam naczynia mylam i dzien zlecial.
Do tego jak na zlosc zlamal mi sie kawalek zeba ktory mam do wyrwania. Nie mial kiedy tylko w paitek popoludniuMusze czekac do poniedzialku a ten kawalek trzyma sie i lekko rusza. No masakra jak nie urok to sraczka
-
Czekamy na relacje z wizyt. Ja się najadlam i nie wiem czy zaraz nie usne
-
A więc ja już po, niestety bylam ostatnia i było mega opoznienie, o 20.00 zamykają LuxMed a ja weszlam o 20.05... tuz przede mna 2 razy doktor odbierala tel pospieszajacy z recepcji. Bardzo przepraszala i dala mi na koniec nr tel jakbym coś sobie przypomniała albo chciała coś zapytać albo przyjsc na wizytę gdzieś pomiedzy innymi pacjentkami, widac było że jej przykro że tak wyszło.
Usg było chwilke, ale u dzidzi ok: serduszko 149 min. Spytalam doktor czy widzi moze plecpogmerala pogmerala i pow ze 80% dla dziewczynki
ale ze nie da 100% bo jeszcze moze sie cos tam podwinelo po prostu i dlatego nie ma
Niestety nie zmierzony mam crl ale teraz i tak juz maluchy rosna swoim tempem i nie jest to miarodajne.
Takze wizyta trwała 15 min. Ale ważne że wszystko oki tak mam co 3 tyg wizyty poki co wiec nie ma co przesadzac choc wiadomo ze czuje lekki niedosyt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 21:26
TaPaT, agniecha2101, Lotopałanka, RudyTygrysek, Malutka_94, olciaa, Dip88, Aga9090, Magdaa21, Irminka1231, bondzik007, futuremama, Aguś 90 lubią tę wiadomość
-
U mojego doktorka zaznaczyla Pani ze prenatalne i dluzsza wizyta a i jeszcze mam po przerwie wiec jak jest opoznienie to doktor robi krotsza przerwe zeby nadgonic wiec tez fajnie
Super ze u Ciebie dobre wiesci. Najwazniejsze ze wszystko ok. Ja mam nadzieje poprosic mojego doktorka zeby zobaczyl czy plec widac -
Karo gratuluję, dobrze że wszystko jest ok
A gdzie nam przepadła reszta dziewczyn? -
RudyTygrysek wrote:mar1tusia witaj w naszym gronie. opowiadaj cos o sobie. Ktory tydzien jaki TP z jakich okolic jestes?
jestem w 13tyg (12+1) ogolnie ciąża zaczeła sie bez objawowo, do 10 tyg nic mi nie było, potem 2 tyg mdłości, które ustały, od kilku dni walcze z bólem żołądka i nadkwasotą
nie daje mi to spokoju przez co mało jem
miewam tez bóle prawego jajnika aczkolwiek myślę ze to rozciągająca sie macica. Kolejną wizytę mam 2 lipca. Jestem z trójmiasta
agniecha2101 lubi tę wiadomość