Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lotopałanka wrote:Idę do chirurga na kontrolę i poddaję się... Ciąża i wizyty u lekarzy nie są na moje nerwy.... Mam dość...
Trzymaj się kochana. Spokojnie wszystko się ułoży i będzie dobrze. Daj znać po wizycie jak ręka. -
Lotopałanka daj znać po chirurgu i napisz co u ginekologa na wizycie
Witkroia powodzenia i gratulację
Ja tu jestem po stracie w 7 tc, dowiedziałAm się o tym w 11 tc.
I wciąż się tu udzielam planując kolejną ciążę
WIEM CO CZUJESZ, ALE POSTARAJ SIĘ NIE PRZEJMOWAĆ NA ZAPAS - TERAZ MUSI SIĘ UDAĆ -
nick nieaktualny
-
Z ręką lekarz stwierdził że nie najgorzej... Ale we wtorek jeszcze raz do kontroli... Bo jest lekki obrzęk a wizyty ginekologa nie chce wspominać... W ogóle przestanę chodzić i wyjdę na to samo tylko bez nerwow
-
Lotopałanka wrote:Z ręką lekarz stwierdził że nie najgorzej... Ale we wtorek jeszcze raz do kontroli... Bo jest lekki obrzęk a wizyty ginekologa nie chce wspominać... W ogóle przestanę chodzić i wyjdę na to samo tylko bez nerwow
A może poszukaj innego ginekologa. Jak masz się tak denerwować to chyba szkoda czasu na tego. -
Poleciałabym Ci dobrego lekarza, ale niestety przyjmuje we Wro, a widzę, że masz daleko. Współczuję, bo nic mnie tak nie denerwuje jak wizyta, z której nie jestem zadowolona, tym bardziej jeśli płacę za to kasęSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Hej dziewczyny
Kciuki za wizyty
Witaj Wiktoria
Ja dzisiaj przeżyłam takiego stracha...myliśmy z Mężem samochód i zachciało mi się do łazienki, wyszłam z garażu i nagle zrobiło mi się tak ciemno przed oczami i tak mi zaczęło w uszach dzwonić, że nie wiedziałam co się ze mną dzieje. W końcu zwymiotowałam i trochę przeszło. Masakra, czegoś takiego jeszcze nie przeżyłamMalutka_94
-
agulineczka wrote:Poleciałabym Ci dobrego lekarza, ale niestety przyjmuje we Wro, a widzę, że masz daleko. Współczuję, bo nic mnie tak nie denerwuje jak wizyta, z której nie jestem zadowolona, tym bardziej jeśli płacę za to kasę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 11:26
-
RudyTygrysek wrote:Witajcie kochane
Ja po prenatalnych. Wszystko w porzadku. Maluch ma 69.7mm serce 166 raczki nozki paluszki na miejscu. Zoladek pecherz tez. Serce prawidlowe. NT 1.9. Doktor mowi ze wszystko dobrze. Maluch skakal i fikal ze hej. I pytal doktor czy chce znac plec mowie ze jasne ze tak i oczom ukazal sie siusiak. Wiec spodziewam sie drugiego syna ❤ tp z usg wyszedl na 25 aledoktor mowi ze bd sie trzymac 27 i tak zostawiamy. Mowi ze to i tak szacunkowa data. Mowil tez ze z cukrzyca dobrze ze trzymam diete ze norma jest od dawna do 92 przy krzywej ale jak nie mam przekroczen to swietnie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a1adf1b4962.jpgGratuluje udanej wizyty
RudyTygrysek lubi tę wiadomość
-
Hej moje kochane :-* gratulacje udanych wizyt, wczoraj trochę ich było i kciuki za kolejne :-*
Ja też dzisiaj miałam, ale NFZ i nie miałam USG więc szybko się zapisałam prywatnie do drugiego gina na jutro na 13.40. Dzisiaj zrobiła mi tylko badanie na fotelu, wzięła wymaz z szyjki, napisała skierowanie na badania i do Krakowa w związku z tym krzepnięciem krwi. A tak czekałam, bo myślałam, że dowiem się kto tam u mnie mieszka :-* ale może dowiem się jutrozaraz będę dzwonić żeby zapisać się też na połówkowe, ale szybko leci ten czas
U mnie wczoraj była impreza, bo żegnaliśmy P. Dyrektor, bo odchodzi na emeryturę, super impreza w domu weselnym z kapela góralskakupiliśmy jej weekend w spa i śmieszne gadżety na emeryturę, cieszyła się i płakała na zmianę
a jak wróciłam ok 24 do domu to ścięłam się z mężem, bo pranie nie wywieszone, naczynia w zlewie, więc zrobiłam wszystko, ale dzisiaj nic nie kiwnelam palcem w domu, więc jest bajzel, a ja zaraz do pracy wychodzę i zostawiam mu kartkę, żeby zatrudnil sobie sprzątaczkę i kucharkę bo ja nimi nie jestem i nie mieszkam sama...
Strasznie mnie wkurzył, bo ostatnio trzeba myśleć za niego i każda głupotę mu mówić albo prosić o coś... Ehh te chlopy
jeszcze mi pisze własnie o co jestem zła...
agniecha2101, TaPaT lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f071f2be838.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dd9ad8fdf35.jpg
A to my w 16 tygwiem, co powiecie o butach ale to moje ślubne i są mega wygodne
a póki jeszcze mogę, to rzadko, bo rzadko ale szpilki ubiorę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 11:38
futuremama, Lotopałanka, Dip88, agniecha2101, Paula222, RudyTygrysek, Magdaa21, TaPaT, Malutka_94, Irminka1231, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
agulineczka wrote:Poleciałabym Ci dobrego lekarza, ale niestety przyjmuje we Wro, a widzę, że masz daleko. Współczuję, bo nic mnie tak nie denerwuje jak wizyta, z której nie jestem zadowolona, tym bardziej jeśli płacę za to kasę
-
Karolcia27 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f071f2be838.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dd9ad8fdf35.jpg
A to my w 16 tygwiem, co powiecie o butach ale to moje ślubne i są mega wygodne
a póki jeszcze mogę, to rzadko, bo rzadko ale szpilki ubiorę
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Zaglądam tu do Was czasami i pewnie pomyślicie, że się wtrącam no ale...
Mogę Wam powiedzieć, żebyście się poinformowały dobrze na temat tych fotelików, bo mimo że producent pisze że wagowo jest od 0-18, czy 0-36kg to w takim foteliku dziecko powinno już potrafić siedzieć samodzielnie. Kompletnie nie nadaje się do noworodka. Najlepsze są tzw. łupinki, czy nosidełka - zazwyczaj do 13kg. Najtańsze i dobre są chyba maxi cosiGusia28 lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Karolcia super wyglądasz
A mężem się nie przejmuj. Faceci już tak mają, że czasami trzeba im coś 10 razy powtarzać