Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Faceci czasami przechodzą sami siebie. Mi się wydaje, że oni chyba też nie potrafią się odnaleźć trochę w tej sytuacji. Cały czas byli przyzwyczajeni do codziennego życia i do nas bez tych hormonów, złego samopoczucia itd. A teraz nagle zmieniamy ich przyzwyczajenia, nasze humory też dają im popalić, czasami źle się czujemy i nie robimy tego co normalnie na codzień robilysmy. No wiecie o co mi chodzi, nie będę rozpisywać wszystkiego
Mój raz dowalił, że faceci którzy decydują się na kolejne dziecko to samobójcy. Oczywiście w żartach to mówił i chodziło o moje ciążowe humory, no ale same widzicie
-
Violet Flower wrote:Karolcia ty Lasko
wyglądasz obłędnie!! Piękna<3
A buty ślubne super! Gdzie kupowalas?
Sziet anulowalam, zamiast wysłaćbuty są ze strony ASOS, jest tylko UK ale wysyłka do PL wychodzi tanio i ze zwrotem też nie ma problemu bo też jest do PL
ja się zakochałam w tych butach, a generalnie dodatki weselne były w pudrowym rozu więc super się wpasowały
a Ty już masz wybrane i kupione wszystko?
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Dip88 wrote:Faceci czasami przechodzą sami siebie. Mi się wydaje, że oni chyba też nie potrafią się odnaleźć trochę w tej sytuacji. Cały czas byli przyzwyczajeni do codziennego życia i do nas bez tych hormonów, złego samopoczucia itd. A teraz nagle zmieniamy ich przyzwyczajenia, nasze humory też dają im popalić, czasami źle się czujemy i nie robimy tego co normalnie na codzień robilysmy. No wiecie o co mi chodzi, nie będę rozpisywać wszystkiego
Mój raz dowalił, że faceci którzy decydują się na kolejne dziecko to samobójcy. Oczywiście w żartach to mówił i chodziło o moje ciążowe humory, no ale same widzicie
Dobrze że jesteście kobitki :-* można sobie bezkarnie i w spokoju ponarzekacWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 14:16
Dip88, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Bardzo polecam dać waszym partnerom do przeczytania to: http://mumandthecity.pl/trzeba-bylo-poprosic-czyli-dlaczego-mezczyzna-nigdy-pomysli/
Jest to seria obrazków o tytule "Trzeba było poprosić" i wg mnie świetnie oddaje problem z jakim my kobiety się zmagamy.
Jak to znalazłam, to dałam do przeczytana mojemu. Nie z wyrzutem, nie z pretensjami a raczej z informacją "może to trochę przerysowane, ale to świetnie opisuje jak czasem się czuję".
Mam wrażenie, ze przemówiło to do niego lepiej niż jakiekolwiek moje marudzenieagniecha2101, Dip88, Malutka_94 lubią tę wiadomość
-
Karolcia27 wrote:Sziet anulowalam, zamiast wysłać
buty są ze strony ASOS, jest tylko UK ale wysyłka do PL wychodzi tanio i ze zwrotem też nie ma problemu bo też jest do PL
ja się zakochałam w tych butach, a generalnie dodatki weselne były w pudrowym rozu więc super się wpasowały
a Ty już masz wybrane i kupione wszystko?
też mam pudrowy róż na przyjęciu, więc by mi pasowały
. No ale swoje też kupiłam przez internet i mogą być ostatecznie
Ja generalnie że swojego stroju i dodatków mam wszystko, Pan Młody za to nie ma nic. Może w weekend w końcu wybierzemy się po ten garnitur, no został nam tylko miesiąc
Alkohol muszę zamówić i dosłać szczegóły florystce i Chyba wszystko w miarę będzie
Sukienka też bardzo ładna, wygląda na bardzo lekką - lubię takie
Ja się teraz doprowadzam do porządku, no został mi waleczek na brzuchu po ostatnich przejściach, a za tydzień p
Kolejna przymiarka. I chyba już ostatnia przed ślubem. -
W temacie chlopow to mi to czasem się chce aż płakać.. a jak chodziłam do pracy i wracałam po 18 to było jeszcze gorzej bo w domu zastawalam jeden wielki syf. Ale co to takiego, przyjdę z pracy i zrobię bo przecież ja zmęczona nie jestem.. mieszkamy z moimi rodzicami. Tata ma firmę na miejscu, gdzie mój mąż po swojej głównej pracy pomaga. Wchodzą do domu w butach, czekają na obiadki, kolacje.. nawet okruszki z blatu ciężko posprzątać czy kubka do zmywarki włożyć. Rano wstaje to zlew zawalony bo ciężko cokolwiek zrobić bo zapracowani! Po czym widzę ze tata sobie siedzi na przykład. To naprawdę jest przykre bo myśleć musimy o wszystkim. Dzisiaj pojechałam do miasta, wróciłam pół godziny temu, na szybko obiad robię a moi to nawet nie domyśla się że rolety trzeba w taki skwar zasłonić..
ahhh
-
Cyganieszka wrote:Bardzo polecam dać waszym partnerom do przeczytania to: http://mumandthecity.pl/trzeba-bylo-poprosic-czyli-dlaczego-mezczyzna-nigdy-pomysli/
Jest to seria obrazków o tytule "Trzeba było poprosić" i wg mnie świetnie oddaje problem z jakim my kobiety się zmagamy.
Jak to znalazłam, to dałam do przeczytana mojemu. Nie z wyrzutem, nie z pretensjami a raczej z informacją "może to trochę przerysowane, ale to świetnie opisuje jak czasem się czuję".
Mam wrażenie, ze przemówiło to do niego lepiej niż jakiekolwiek moje marudzenieRozbawiła mnie szczególnie ta część o sprzątaniu stołu, bo właśnie dokładnie tak to u mnie wygląda
Zabiorę się za jedno, a milion innych rzeczy w międzyczasie, a kolejnego dnia wszystko od nowa
a właśnie miałam brać się za ogarnięcie stolika w salonie
tak więc do zobaczenia za około 2 godzinki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 14:57
Dip88 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
madzikkj wrote:Też dziś byłam na wizycie. Wszystkie wyniki mam ok, ale lekarz powiedział, że waga powinna pójść w górę a nie spadać. Mam zrobić badanie na pasożyty jak będzie ok to chce mnie skierować do szpitala. A jak z Waszą wagą? A może któraś z Was leżała już w szpitalu z takiego powodu? Pomogło coś na mdłości i wymioty?
Ja na poczatku spadłam do 48 teraz 50.5 ważę i tak coraz bardziej waga idzie do góry więc lepiej przypilnować jak dalej spada dobrze ze lekarz zwraca uwage na to nie olewa" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Agulka901 wrote:Dziewczyny , przeziębienia dzień 3...jest lepiej i od początku bez gorączki ale katar jest i kaszel. Myślicie że warto iść do lekarza po antybiotyk czy walczyć czosnkiem i malinami ?
Nie wiem czy da antybiotyk od razu ;/ moze minie chyba ze jest źle bardzo , lepiej sie przebadać zdrówka" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Ja juz po polowkowych , wszystko ok... córka bedzie
Paula222, Dip88, olciaa, Malutka_94, Violet Flower, agniecha2101, Irminka1231, bondzik007, Kai, Lotopałanka, agulineczka, Jagodagoi, Angelika83, Magdaa21, Karolcia27, TaPaT, Aga9090, futuremama, Azzurra lubią tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Ja też kojarzę po awatarze, chociaż niektóre z was po nickach też. Zmieniłam, bo jakoś mi się nudziło
Przesłodki avatarekDip88 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Malutka_94 wrote:Hej dziewczyny
Kciuki za wizyty
Witaj Wiktoria
Ja dzisiaj przeżyłam takiego stracha...myliśmy z Mężem samochód i zachciało mi się do łazienki, wyszłam z garażu i nagle zrobiło mi się tak ciemno przed oczami i tak mi zaczęło w uszach dzwonić, że nie wiedziałam co się ze mną dzieje. W końcu zwymiotowałam i trochę przeszło. Masakra, czegoś takiego jeszcze nie przeżyłam
Haha to pomyśl , że ja teraz tak mam wychodząc z domu do ludzi to do sklepu to do kościola nie nadaje sie bo mam odlottakze wiem okropne
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
inaa wrote:Ja juz po polowkowych , wszystko ok... córka bedzie
Wow... Już tak szybko. Gratuluję córeczkiJa jeszcze ponad miesiąc do połówkowych.
inaa lubi tę wiadomość
-
No to pięknie gratulacjeinaa lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
No więc tak witam Was ;*
U mnie dzisiaj skwar taki , że idę zaraz spać ;p
Rano byłam na badaniach czekam na wyniki sobie bo mama ma mi odebrać ...
Posiedziałam dzisiaj trochę w gościach i po obiadku mnie odwieźli .
Czekam na deszcz... no jest taki piekarnik , że się nie da
Nie mogę się doczekać wizyty w sobotę
Bardzo współczuje mdłości wymiotów :< u mnie mdłości przychodzą czasami , ale nie ma tragedii .
Co do facetów , różnie z nimimój dużo mi pomaga , ale też wraca późno i mi go brakuje żeby razem pobyć :<
Tak poza tym nic nowego kupiłam sobie dzisiaj , malinki i truskawkii w rossmanie krem na cellulit chyba trzeba zacząć dupcię smarować hahah bo coś tak nie rowno mi się ten tłuszczyk rozkłada
Dip88 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Super że wszystko ok
A wszystko było dobrze widać podczas badania, bo ja też mam dość wcześnie połówkowe i zastanawiam się czy nie za wcześnie..??inaa lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙