Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
znajoma bardzo go chwaliła dwie ciążę jej prowadził i była mega zadiwolina a do mnie dziś Po co przychodze jak nie mam badan zrobionych... On mi skierowania nie da... Mam przyjsc z wynikami... Lekarza nie powinno sie zmieniac... Ale to moja sprawa... Ja nie jestem od tego zeby wprowadzac sobie diety... A o cukrach pogadamy jak przyjde z wynikami.... Usg nie zrobil.... Zbadal mnie ale zero komentarza a o ugryzieniu psa to balam sie nawet powiedziec
-
Lotopałanka wrote:znajoma bardzo go chwaliła dwie ciążę jej prowadził i była mega zadiwolina a do mnie dziś Po co przychodze jak nie mam badan zrobionych... On mi skierowania nie da... Mam przyjsc z wynikami... Lekarza nie powinno sie zmieniac... Ale to moja sprawa... Ja nie jestem od tego zeby wprowadzac sobie diety... A o cukrach pogadamy jak przyjde z wynikami.... Usg nie zrobil.... Zbadal mnie ale zero komentarza a o ugryzieniu psa to balam sie nawet powiedziec
Co za lekarz
Współczuję Ci tych przejść z tymi lekarzami
Może spróbuj jeszcze do jakiegoś innego, do trzech razy sztuka👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Inaa super, gratulacje :-* a wcześniej też gin "obstawiał" córeczkę? Faktycznie, bardzo wcześnie ale dobrze, że wszystko było widać i że wizyta się udała :-*
Ja właśnie wróciłam do domu, mężu wysprzątal i sam sobie obiad ugotował, ale nie odzywa się do mnie, więc ja też mam go w nosie...4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
A ja czekam na pizze nakręciłam mojego M
On uważa że niezdrowe, że strata kasy itd. No ale taką ochotę miałam. Dla siebie samej wzięłam największą jaka była, nie wiem jak ją zjem, ale to już mało ważne. Raz na jakiś czas można
Karolcia mężowi przejdzie,przemyśli i jeszcze sam przyjdzie do ciebieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 19:08
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Karolcia minie mu
zapytaj sie go ile mu będzie mucha na nosie siedzieć hihi
Ja truskawki i malinki wcinamw Pl koniec świata a u nas jak zwykle nic słonce i ani kropli deszczu
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Ale się kiepsko dziś czuję. Zrobiłam sobie kisiel z erytrolem, i jakoś mi nie leży na żołądku. Do tego brzoskwinia. Jakoś mi nie dobrze po tym i mam dość słodkiego na ługi czas
Lotopałanka jeszcze raz współczuję z powodu lekarza, nie rezygnuj spróbuj chociaż jeszcze raz... -
Moze erytrol Ci nie słuzy w ciąży ?
albo brzoskwinia nie podeszła ;/ ja też namieszałam tych owoców i zaraz zupe pieczarkową ale i nic
ja to sie napcham zawsze wszystkim czym sie da póxniej sie nie moge załatwic xD
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Miałam wcześniej połówkowe bo tak było na zaleceniu z prenatalnych I trymestru, żeby zbadać wszystko w 19 tyg . Ciążę masz ciutkę starsza od suwaczka
( 3 dni) . Pani zapisała mnie tak bo wyjeżdżamy na wakacje i potem ponoć byłoby za późno.
Wszystko z dzidziusiem oki . Serduszko 4 komory, przepływy dobre, brzuszek też ok - jedynie lekko wieksze miedniczki nerkowe, ale w normie. Warga cała , kręgosłupa zbadać nie dała bo to leniuszka i tak byla odwrócona, że nie było widać. No... i córeczka hehe wcześniej gin nie obstawiał więc czekałam grzecznie do dzisiaj. Jestem troszkę w szoku bo wszyscy obstawiali synusia bo ponoć pięknie wyglądam. Ja też już się przyzwyczaiłam do tej myśli i nazywałam ją Alojz... dla żartu ale się tak przyzwyczaiłam ze szok... jesteśmy teraz z mężem w takim jakimś szoku... nie wiem... ze już wiemy, że mała już taka realna bardziej
Dip88, bondzik007, agniecha2101, Irminka1231, olciaa, futuremama, Jagodagoi, AMK, Malutka_94, Karolcia27, agulineczka, TaPaT, Malinowa_Czekolada, Angelika83, Aguś 90, Azzurra lubią tę wiadomość
-
agulineczka wrote:No to polecam dr Rubisza, bardzo dokładny, kompetentny, sprawił na mnie bardzo dobre wrażenie. Przyjmuje w Ginemedica.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2020, 18:00
olciaa lubi tę wiadomość
3xPICSI
5xcrio
2xcb
2x6tydz [*]
Immunosupresja, szczepienia...
Udało się.
10.2021 urodziłam swój wyczekany pierwszy Skarb ❤️
Ciaza naturalna.
09.2023 urodziłam swój drugi Skarb ❤️ -
Przeżyłam !
Mam same dobre wieścidzidziuś nadrobił tydzień także jest 13+4, ryzyko wad bardzo niskie, przeziernośc 1,6
Na 100% będzie SYNEKDostaliśmy masę zdjęć i filmik na CD, dostałam tylko opieprz że ściskam macice i maluszek ma ciasno
i ja dziś świętuje tak jak Dip88 PIZZĄ
Paula222 proszę zmień mi datę na 25.12
Gratuluje pozostałym udanych wizyt :*agniecha2101, futuremama, Lotopałanka, Karmelkovaa, Paula222, inaa, Irminka1231, bondzik007, Dip88, Jagodagoi, Malutka_94, olciaa, Karolcia27, TaPaT, Aga9090, Malinowa_Czekolada, Angelika83, Magdaa21, Aguś 90, Azzurra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInaa gratulacje, mi też się marzy druga córeczka
Wiecie co dziewczyny, byłam w swoim życiu u kilku ginekologów i gdybym im zaufała to prawdopodobnie nie miałabym ani dzieci, ani macicykoszmar jakiś z tymi lekarzami. Mam to szczęście, że moją ginekolog jest moja chrzestna i tylko jej ufam.
-
nick nieaktualnyMadlen_:) wrote:Przeżyłam !
Mam same dobre wieścidzidziuś nadrobił tydzień także jest 13+4, ryzyko wad bardzo niskie, przeziernośc 1,6
Na 100% będzie SYNEKDostaliśmy masę zdjęć i filmik na CD, dostałam tylko opieprz że ściskam macice i maluszek ma ciasno
i ja dziś świętuje tak jak Dip88 PIZZĄ
Paula222 proszę zmień mi datę na 25.12
Gratuluje pozostałym udanych wizyt :*
super, gratuluję, też bym bardzo chciała wiedzieć kto siedzi w brzuchuale najważniejsze, że na prenatalnych było wszystko ok
-
Hej dziewczyny
i ja po wizycie,według usg ryzyko wad genetycznych niskie,za tydzien wyniki z krwii ale lekarz kazał wyluzować i nie martwic się na zapas.No i obstawia ze będzie chłopiec
powiedział ze na jego oko chłopak ale potwierdzi na 100%przy następnym usg
agniecha2101, Madlen_:), futuremama, Lotopałanka, Dip88, Jagodagoi, Malutka_94, olciaa, Karolcia27, agulineczka, TaPaT, Aga9090, Malinowa_Czekolada, Aguś 90, Azzurra lubią tę wiadomość
daria184 -
Karmelkovaa dzięki ręka jak stwierdził chirurg wygląda nie źle... Ogólnie takie rany długo się goją i paprza sie, ale mówił że nie jest źle.... Lekki obrzęk...we wtorek kolejna kontrol...
Karmelkovaa lubi tę wiadomość