Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Smęć Kochana. Masz powody co do tego. Lekarz kompletny niewypał..
-
Madlen_:) wrote:Chodziło mu chyba o to ze jestem spięta i zestresowana ale mówił ciągle : „nie spinać macicy”
Aha. To już rozumiem, myślałam że czymś np. że miałaś pasek za mocno zapięty czy coś
Lotopałanka możesz nam tu marudzić ile chceszagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Madlen_:) wrote:Przeżyłam !
Mam same dobre wieścidzidziuś nadrobił tydzień także jest 13+4, ryzyko wad bardzo niskie, przeziernośc 1,6
Na 100% będzie SYNEKDostaliśmy masę zdjęć i filmik na CD, dostałam tylko opieprz że ściskam macice i maluszek ma ciasno
i ja dziś świętuje tak jak Dip88 PIZZĄ
Paula222 proszę zmień mi datę na 25.12
Gratuluje pozostałym udanych wizyt :*
Co to znaczy ze ściskasz macice?
-
Kochane moje niezawodne, mam nietypowe pytanie. Od kilku dni zaczęłam brać prenatal Duo plus jeszcze metylowany kwas Swanson 400, wcześniej brałam wszystko metylowane osobno. Od wczoraj zauważyłam że moje wypróżniania są dosłownie czarniuskie i nie powiem, trochę się wystraszyłam. Może to być wina tych witamin? Cos patrzyłam na neta, że żelazo może powodować coś takiego. Co myślicie?
U mnie się chyba zaczyna zmiana pogody, bo zaczęło właśnie nieźle wiać4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Cześć dziewczyny!
Dzisiejszy dzień zapowiada się chłodniejszy do następnej wizyty jeszcze troszkę czasu zostało...
Łopatanka, a może detektor by Cię trochę uspokoił? Wiadomo, że to nie to samo co usg ale choć po części. Bardzo Ci współczuje takich przebojów z lekarzami, aż wierzyć się nie chce, że trafiłaś na takich dwóch...
Weszłam dzisiaj na wagę, a tu żadna zmienia ile było tyle jest... ciekawe kiedy waga pójdzie w góręa w sumie nie oszczędzam się i jem na co mam ochotę ale w sumie w miarę regularnie to może przez to
narazie się staram nie przejmować bo z dzidziusiem wszystko dobrze także moja waga to żaden wyznacznik
-
Hej dziewczyny,
karolcia27 - to pewnie po żelazie, które jest w prenataku.
Ja mam nietypowe pytanie. Bo to moja pierwsza ciąża i jestem zielona. Od paru dni wieczorami kładę sobie rękę na brzuszku i czekam na ruchy (wiem że za wcześnie, ale żeby czuć różnicę jak się pojawią) no i poczułam swoją macicę przez skórę bo już jest wyżej. I czy ona ma być taka całkiem mięciutka? Bo ja to czuję jak kawał mięsa, ale bardziej zbity. -
Hej....dzis u nas 17+0 cukry od trzech dni na czczo nie schodzą poniżej 100 nie wiem może to przez nerwy.... Ech jutro robimy dla mojej rodzinki urodzinki syna... Więc dziś czas na spore zakupy żeby jutro z nim tylko tort odebrać... I w domu działać. Pięć ciasta sałatki itd....
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i miłego dnia Kochane...agniecha2101, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Hej,
Ja wczoraj pojechałam do lekarza bo niepokoily mnie ciągnięcia w brzuchu. Pani dr na usg powiedziała że widać że brzuch spiety, dostałam dodatkowo magnez 2x1. Byłam mega zdenerwowana i mimo że coś pokazywała na usg to ja widziałam tylko jakieś plamy. Dostałam wydruk ale nie wiem co na nim jest..
Może Wy coś widzicie? -
Magdaa21 wrote:Hej,
Ja wczoraj pojechałam do lekarza bo niepokoily mnie ciągnięcia w brzuchu. Pani dr na usg powiedziała że widać że brzuch spiety, dostałam dodatkowo magnez 2x1. Byłam mega zdenerwowana i mimo że coś pokazywała na usg to ja widziałam tylko jakieś plamy. Dostałam wydruk ale nie wiem co na nim jest..
Może Wy coś widzicie?
Jak mogę zgadywać to obstawiam dziewczynkę u Ciebie, bo jednak między nóżkami nic nie wystaje -
TaPaT wrote:Jak mogę zgadywać to obstawiam dziewczynkę u Ciebie, bo jednak między nóżkami nic nie wystaje
Tylko że ja nie widzę co to jest, to są nóżki? W takim razie co to jest to co mierzyli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 09:44
-
Malinowa_Czekolada wrote:Hej dziewczyny,
karolcia27 - to pewnie po żelazie, które jest w prenataku.
Ja mam nietypowe pytanie. Bo to moja pierwsza ciąża i jestem zielona. Od paru dni wieczorami kładę sobie rękę na brzuszku i czekam na ruchy (wiem że za wcześnie, ale żeby czuć różnicę jak się pojawią) no i poczułam swoją macicę przez skórę bo już jest wyżej. I czy ona ma być taka całkiem mięciutka? Bo ja to czuję jak kawał mięsa, ale bardziej zbity.
Dobrze czujesz. Macica jest tak jakby trochę twardsza. Przynajmniej ja tak zawsze miałam i teraz też. Coś jakby taka twarda kula, ale nie twarda jak kamień. Poprostu jest wyczuwalna pod ręką. Ciężko opisaćA ruchy zanim zaczniesz czuć pod ręką najpierw będziesz czuła w brzuchu bo będą za delikatne
Malinowa_Czekolada lubi tę wiadomość
-
Heeej . Ja od 2 dni znów nie czuję Wojcia i się martwię
Jeszcze stanęłam na wagę a tam 0,5 kg w dół
Jakieś czarne myśli w głowie się zbierają
...
Lotopałanka, trafisz na dobrego ginekologa. Jesteś z Bydgoszczy, poszperałam w necie:
1. lek. Tomasz Kolossa ul.Cicha 24 lok 1, Bydgoszcz. Ma aż 163 bardzo dobrych opinii tel 48 52 525 40 47 i to jest prywatnie.
2. lek. Marcin Szymański ul. Ogrody 14, Bydgoszcz,NZOZ ENDO-MEDICA Sp. z o.o ma 167 b. dobrych opinii. tel 48 52 525 40 99.
3. lek. Teresa Pierzchało-Zakrzewska ul. Chodkiewicza 56, 605-615-415 Bydgoszcz, ma 120 dobrych opinii. Tel 605-615-415.
Wszyscy są prywatni . Spróbuj, nawet jeśli u któregoś już byłaś, spróbuj do innego, w końcu odetchniesz i będziesz spokojniejsza.
Magdaa21 ja widzę na tym zdj uda / łydki ?Lotopałanka lubi tę wiadomość