Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlen_:) wrote:Przeżyłam !
Mam same dobre wieścidzidziuś nadrobił tydzień także jest 13+4, ryzyko wad bardzo niskie, przeziernośc 1,6
Na 100% będzie SYNEKDostaliśmy masę zdjęć i filmik na CD, dostałam tylko opieprz że ściskam macice i maluszek ma ciasno
i ja dziś świętuje tak jak Dip88 PIZZĄ
Paula222 proszę zmień mi datę na 25.12
Gratuluje pozostałym udanych wizyt :*
gratulacje !!!pokaż tego siurka
hihi witamy w obsadzie Niuniu
I smacznego
Im więcej Was zna płec tym bardziej mam niedoczekanie na sobote ;p "D" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
daria184 wrote:Hej dziewczyny
i ja po wizycie,według usg ryzyko wad genetycznych niskie,za tydzien wyniki z krwii ale lekarz kazał wyluzować i nie martwic się na zapas.No i obstawia ze będzie chłopiec
powiedział ze na jego oko chłopak ale potwierdzi na 100%przy następnym usg
Gratuluję równiez zdrowego chłopczyka" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Kai wrote:Decyzja podjęta! Jeśli rzeczywiście będzie córeczka, to dostanie na imię Helena.
No najładniejsze z tych co wybraliścieHelenka
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Lotopałanka wrote:Karmelkovaa dzięki ręka jak stwierdził chirurg wygląda nie źle... Ogólnie takie rany długo się goją i paprza sie, ale mówił że nie jest źle.... Lekki obrzęk...we wtorek kolejna kontrol...
A masz jakies leki przeciwzapalne ? albo cuś czy tak tylko ma sie zagoić samo ?" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Lotopałanka wrote:Tylko octanisept i woda z mydłem... Nie chcieli że względu na ciążę zapisać mi antybiotyku... I dobrze... Zagoi się samo
No szkoda się faszerować , wazne zeby oczyszczac rane i powoli będzie znikac ;*" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
inaa wrote:Kai... znam małą Helę i jest przeurocza hehe
Nasza najprawdopodobniej będzie Jagoda
Jagódka też ładnie bardzoja mówiłam już do brzuszka Julcia potem Ksawciu i dupa dalej nie wiem kto zamieszkuje mój brzusio hihi a już tak mnie ciekawi
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:gratulacje !!!
pokaż tego siurka
hihi witamy w obsadzie Niuniu
I smacznego
Im więcej Was zna płec tym bardziej mam niedoczekanie na sobote ;p "D
Karmelkova wlasnie. Na żadnym ze zdjęć nie widacale powiedział ze 100% wiec tego sie trzymamy
Lotopałanka ale jestes dzielna , przykro ze musisz przechodzić przez to jeszcze w ciąży , dodatkowy stres ale wszystko bedzie dobrze :*
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratulacje! Same dobre wiadomości! Niech już tak zostanie. A jak zazdroszczę jak piszecie ze już wiecie czy chłopak czy dziewczyna
może coś nam powie nasza doktor za 2tyg
)
Futuremama ja np. płacę za wizytę 250zl a za prenatalne/połówkowe 350zl. I tak jak ręka się trzęsie przy jakiś zakupach gdy wydaje się te pieniądze, to jakoś w klinice w ogóle o tym nie myślę) teraz chyba zapłaciłabym każde pieniądze, nawet gdybym musiała je skądś skombinować
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Lotopałanka nie masz mozliwosci zadzwonic sie umówić na wizyte gdzies ? no na fundusz wiadomo ze sie nie dostaniesz ... moja mama chciałą sie zapisac tak o na kontrole na nfz bo nie ma potrzeby akurat lecieć na listopad jej powiedzieli haha masakra jakaś
Moja doktor na urlopie i mam wizyte 6lipca dopiero a powiedziała sama zebym sobie do jakiegos innego lekarza podeszła podejrzec , idę też do tego samego szpitala więc lekarze sie znaja wiec nie mam obaw żadnych ,nie wytrzymałabym 1,5 miesiaca jej urlopu hehe" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Ja tu za prenatalne 250zl płaciłam a jak chcę u swojego gina prywatnie to właśnie 400zł ale decyzja podjęta
Lotopalanka współczuję. No ten to straszny konował. Myślałam że będzie lepiej u innego a tu taki pechA ten pierwszy był prywatnie?
-
Madlen_:) wrote:Przeżyłam !
Mam same dobre wieścidzidziuś nadrobił tydzień także jest 13+4, ryzyko wad bardzo niskie, przeziernośc 1,6
Na 100% będzie SYNEKDostaliśmy masę zdjęć i filmik na CD, dostałam tylko opieprz że ściskam macice i maluszek ma ciasno
i ja dziś świętuje tak jak Dip88 PIZZĄ
Paula222 proszę zmień mi datę na 25.12
Gratuluje pozostałym udanych wizyt :*
Gratuluję synkaA co gin miał na myśli, że ściskasz macice? W jaki sposób jeśli mogę wiedzieć?