Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agulineczka wrote:Dokładnie, ja też nie brałam, wolę zadziałać magnezem. Jak to mój lekarz powtarza nospa to nie cukierki, a może negatywnie wplywać na napięcie mięśniowe u dziecka (najnowsze badania). Oczywiscie od jednej tabletki nic się nie stanie, ale lepiej nie przesadzać.
ja sobie jem slow mag bo w witaminach mama duzo B i nie chce przesadzać , a on mi się fajnie wchłania , bo wezme i juz o kłuciach" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
agulineczka wrote:A to my w 20 tyg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab91f8ef64f9.jpg
śliczny brzusiomój małż dzisiaj się mi przyglda i mówi kiedy Tobie tak ten brzusio wyskoczył ... jaki fajny xD lol
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Aguś gratuluję synka
ile to tyg bo u Ciebie brak suwaczka
nospy bez dużych bóli nie polecam brać od tak sobie jednak , ja nie wzięłam jeszcze ani razu w ciązy zwiększam magnez jak coś i pomaga
Według ostatniej miesiączki 16 tydzień 3 dzień a według usg 17 tydzień 1 dzieńKarmelkovaa lubi tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Dokładnie, ja też nie brałam, wolę zadziałać magnezem. Jak to mój lekarz powtarza nospa to nie cukierki, a może negatywnie wplywać na napięcie mięśniowe u dziecka (najnowsze badania). Oczywiscie od jednej tabletki nic się nie stanie, ale lepiej nie przesadzać.
Ja właśnie tez nie chce brać nospy bo czytałam ze nie jest wcale taka bezpieczna już wole brać więcej magnezu -
Karmelkovaa wrote:Aguś gratuluję synka
ile to tyg bo u Ciebie brak suwaczka
nospy bez dużych bóli nie polecam brać od tak sobie jednak , ja nie wzięłam jeszcze ani razu w ciązy zwiększam magnez jak coś i pomaga
A suwaczek nie wiem jak ustawić dlatego nie mam:-( -
Aguś 90 wrote:A suwaczek nie wiem jak ustawić dlatego nie mam:-(
łatwo zrobić , wchodzisz na strone jak klikniesz w nasz suwaczek albo wpiszesz w googlei tam juz jest łatwo bo pisze co i jak ... na koniec kopiujesz wklejasz w ustawienia opisu
z reszta masz link
https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html
Mam jakieś skurcze w kolanie masakra au... co jest xD" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny, my już po usg.
Niby wszystko ok, ale podobno jest jakaś mała zmiana hyperechogenna na serduszku, pani doktor powiedziała, żeby się nie martwić i nawet nie wpisała tego na usg, więc nie wiem co o tym myśleć.
No i na 100% będzie synteraz muszę się przestawić z bycia mamą dziewczynki na bycie mamą chłopca i dziewczynki
Malinowa_Czekolada, Malutka_94, olciaa, agniecha2101, TaPaT, Jagodagoi, Jagodagoi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagulineczka wrote:Ja89 gratuluję synka
synowie sa super
Czytalam kiedys na mamaginekolog, ze takie zmiany sa dosc czeste i same znikaja.
Powiem Wam, że trochę dziwne mi z tą myślą, że jednak będzie chłopak. Przy Ali myślałam, że będzie chłopiec, teraz zupełnie odwrotnie. Nie mogę powiedzieć, że jestem rozczarowana, ale zdziwionaNo i jednak to jest dla mnie niewiadoma, z dziewczynkami już wiem co i jak
-
Gratuluję Synka :*
Ja89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelkovaa wrote:łatwo zrobić , wchodzisz na strone jak klikniesz w nasz suwaczek albo wpiszesz w google
i tam juz jest łatwo bo pisze co i jak ... na koniec kopiujesz wklejasz w ustawienia opisu
z reszta masz link
https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html
Mam jakieś skurcze w kolanie masakra au... co jest xD
Dziękuje za pomoc:-) -
bondzik007 wrote:A pisałyscie jeszcze o fluidach. Też mialam healthy mix i jak za taką cenę to zawiodłam się na nim i powróciłam do swojego rimmela lasting finish
lubię go
No ja właśnie go mam i tak jakby ślizga mi się na twarzy, po chwili się ściera... Ogólnie masakra. Nie polecamtzn. chodzi mi o ten healthy mix
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 16:01
-
Ja89 wrote:właśnie próbuję zmienić, ale nie wiem dlaczego jest nadal ten sam
haha powiem Ci ze słodko to wyglądaooo udało się z suwaczkiem
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Malutka_94 wrote:Gratuluję synków
Z moim Mężem na szczęście w porządkuszkła wbitego nie ma, czuje się dużo lepiej.
Za to mieliśmy kolejny wypadek i tym razem już jechaliśmy z kuzynem do szpitala na szycie głowy..jakaś czarna seria
Współczuję przygód zdrowia dla wszystkich w takim razie" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Gratuluje udanych wizyt. Wychodzi na to, ze przeważają chłopcy
Trochę zazdroszczę Wam, ze już znacie płeć.
X
Agulineczka brzusio śliczny
X
Jeśli chodzi o podkłady to od 2 tygodni zmienilam na golden rose total cover. Jest to gesty podkład dobrze kryjący ( moja buzia jest pokryta piegami). Jestem dość blada i nie lubię się opłać wiec kolor najjaśniejszy ładnie się dopasował. Warto spróbować, tym bardziej ze nie kosztuje fortunę.
X
Malutka współczuje przeżyćDużo zdrówka dla męża :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 16:09
agulineczka lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Witam was. Paula miłej podróży
Malutka mam nadzieję, że u męża wszystko ok.
Agniecha my mamy 1000 km, ostatnio jak jechaliśmy to stwierdziłam, że przerzucam się na samolot, koszt mniej więcej taki sam, a czasem mniejszy i podróż szybka. Z drugiej strony często do Pl coś wozimy stąd, bo niedawno kupiliśmy mieszkanie i robimy totalny remont wszystkiego, a do samolotu nie zabierzemy
Ubranko śliczneJa wczoraj na promocjach kilka rzeczy zamówiłam, w tym dla siebie. Paczka w następnym tygodniu będzie, więc już czekam
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙