Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wybierajace sie nad pl morze...
Ja mieszkam w Gdansku. Pogoda nas tu nie rozpieszcza nie wiem czy bym sie tu telepala... morze tez po ost. awari oczyszczalni nie do kapieli w naszym stanie nie ryzykowalabym. Moze ze wzgl. na to ze sama mam ta infekcje niby wyleczona ale 3 tydzien odczuwam dyskomfort miedzy nogami.
-
Moja siostra poczuła 2 kopniaczki i chodzi zadowolona
ciekawe czy tatusiowi też dzisiaj da poczuć hehe
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa czy te kopniaczka czujesz zawsze w podbrzuszu czy też czasem jakoś bardziej z boku ?
I takie pytanie do wszystkich dziewczyn (moze głupie) ale czy słyszałyście coś na temat przeciwwskazań do chodzenia do kina w ciąży ?? Dziś przeczytałam na 1 forum ze nie powinno się chodzić bo jest za głośno, bardzo się zdziwiłam a właśnie dziś sie wybieram.... co Wy myślicie na ten temat??
Vivanilinka serdeczne gratulacje !!!Karmelkovaa, Vivanillka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadlen_:) wrote:No wlasnie widzę że niektóre mamy są poprostu za bardzo przewrażliwione ... no w sumie ja też czasem się na tym łapie
W takim razie idę na komedie mam ochotę sie pośmiaćagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Po 20 tyg. brzuch zaczyna przeszkadzac i ciazyc macie tak? ciezko sie juz schyli czy obciac paznokcie u stop... sie zaczyna.
Mi jak leze stawia sie macica... bylam dzis prywatnie u lekarza za 2 tyg. mam spr szyjke dzis miala 3.5 cm to minimum normy
-
nick nieaktualnymkgk wrote:Po 20 tyg. brzuch zaczyna przeszkadzac i ciazyc macie tak? ciezko sie juz schyli czy obciac paznokcie u stop... sie zaczyna.
Mi jak leze stawia sie macica... bylam dzis prywatnie u lekarza za 2 tyg. mam spr szyjke dzis miala 3.5 cm to minimum normy -
biore magnez 3x2
luteine znowu lykam moze przejdzie.
Wg. gina te skurcze jak tylko rano i wieczorem i niebolesne to nie ma czym sie martwic...
Zreszta jak poczytalan wielu dziewczyna po 20 tyg. to sie dzieje i raczej rodza w terminie. Ale szyjka do kontroli.
Ja juz z msc mam 3.5 krotka ale stabilna zamkieta i sie nie skraca
-
Hej
Ja wczoraj pobawiłam się na festynie, ba nawet trochę potańczyłam
Madlen hehehehe ale się uśmiałam tym kinem
mkgk co do brzuszka sie zgodzę, czuję się ciężka i wielkaMi też twardnieje podbrzusze raz na jakiś czas, ale pamiętam że w poprzednich ciążach tak samo miałam
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Ja się witam z Grecji
Jesteśmy tu od środy i korzystamy z pogody i czasu razem.
Podróż minęła nam bezproblemowo, korzystałam z pierwszeństwa tam gdzie się dało.
Bardzo polecam jeśli ktoś się waha.Paula222, Lotopałanka, Aga9090, agaaa90, inaa, Cyganieszka, Karo_88, Dip88, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Madlen_:) wrote:Karmelkovaa czy te kopniaczka czujesz zawsze w podbrzuszu czy też czasem jakoś bardziej z boku ?
I takie pytanie do wszystkich dziewczyn (moze głupie) ale czy słyszałyście coś na temat przeciwwskazań do chodzenia do kina w ciąży ?? Dziś przeczytałam na 1 forum ze nie powinno się chodzić bo jest za głośno, bardzo się zdziwiłam a właśnie dziś sie wybieram.... co Wy myślicie na ten temat??
Vivanilinka serdeczne gratulacje !!!
Teraz czuje już wszędzie poniżej pepka i na boki
Dzisiaj robi akrobacje znowuwypchała się po prawo hihi uwielbiam
Co do kina nie można od , któregoś tam tyg bo za duży huk
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/94a0a746cb98.jpgDip88 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
mkgk wrote:Po 20 tyg. brzuch zaczyna przeszkadzac i ciazyc macie tak? ciezko sie juz schyli czy obciac paznokcie u stop... sie zaczyna.
Mi jak leze stawia sie macica... bylam dzis prywatnie u lekarza za 2 tyg. mam spr szyjke dzis miala 3.5 cm to minimum normy
Mi dzisiaj już było ciężko ubrać leginsy xD
U mnie na razie nie ma stawiania się na szczęście , biore dużo magnezu .
Jak się szyjka skraca to staraj się dużo wypoczywać ;**" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Ja wiem czy az takie mocne
jak na takie maleństwo to czasami faktycznie puknie fajnie hehe
teraz to już każda poczuje z dnia na dzień
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Hej Piękne :*
Witam na koniec weekenduWeekend mieliśmy rodzinny, sporo gości to nie miałam czasu zajrzeć.
Kurcze zazdroszczę Wam tych ruchówJa może z tydzień temu czułam i teraz nic, ale na szczęście w piątek słuchałam serduszka i wszytsko ok
W ogóle co do snów to mi się dzisiaj śniło, że lekarz powiedział że będzie córa(jeszcze nie wiemy) i nie wiem skąd wiedział ale podobno będzie miała ważyć 3500 haha
Lotopałanka, agniecha2101 lubią tę wiadomość