Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
RudyTygrysek wrote:Dzien dobry
Ja sie chwale ruchami maluszka
https://www.youtube.com/watch?v=CZZqdpzdW0I
Ale cudny kopniaczek -
Dobra, robię kocyk jaki kolor? Niby będzie dziewczynka dlatego myślałam o pudrowym różu lub o lawendowym ale myślę o bardziej uniwersalnym seledyn lub jasny szary . Jak myślicie ? Mam resztki materiału w różowe jeże to jak już wstanę, a wierzę że wstanę to uszyję rożek
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Hej dziewczyny! Jestem po dzisiejszej wizycie. Coreczka (dzisiaj ładnie bylo widać co ma miedzy nozkami) wazy rowne pol kilo serduszko bije miarowo, szyjka dluga, zamknięta, takze wszystko ok. Dostalam juz skierowanie na krzywa cukrowa, ktora robi sie od 24 tyg.
Mam dolozyc jedna tabletke zelaza do swojego zestawu lekow, bo hemoglobina wciaz za niska. Pieknie nam dzisiaj pozowala Malutka
Po wizycie skoczylam na male zakupy i kupilam cos dzidziusiowi. Niestety u nas dzisiaj upalnie i nie za dobrze sie czuje.Aga9090, Irminka1231, Karolcia27, Agulka901, Karmelkovaa, Dip88, Kai, Lotopałanka, RudyTygrysek, Malutka_94, JaKa, ZUZAUK, olciaa, inaa, bondzik007, Paula222, Azzurra, agniecha2101, Aguś 90, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
RudyTygrysek wrote:Dzien dobry
Ja sie chwale ruchami maluszka
https://www.youtube.com/watch?v=CZZqdpzdW0I
Hihi moja dzisiaj też kamerowana jak puka fajnieRudyTygrysek lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
agulineczka wrote:Hej dziewczyny! Jestem po dzisiejszej wizycie. Coreczka (dzisiaj ładnie bylo widać co ma miedzy nozkami) wazy rowne pol kilo serduszko bije miarowo, szyjka dluga, zamknięta, takze wszystko ok. Dostalam juz skierowanie na krzywa cukrowa, ktora robi sie od 24 tyg.
Mam dolozyc jedna tabletke zelaza do swojego zestawu lekow, bo hemoglobina wciaz za niska. Pieknie nam dzisiaj pozowala Malutka
Po wizycie skoczylam na male zakupy i kupilam cos dzidziusiowi. Niestety u nas dzisiaj upalnie i nie za dobrze sie czuje.
No to super ale klocuszek już 0,5kg wow ja mam 3 sierpnia a za tydzień połówkowe i stres ;p" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Jestem zalamana mnie ciagle meczy infekcja... bralam juz gynazol a po tygodniu pimafucin... 3 dni dobrze i swedzenie i pieczenie plus obrzek w pochwie dajacy uczucie jakby tam cos bylo nadal sie utrzymuje w wymazie oprocz paleczek kw. mlekowego nic nie wyszlo....
Bylam u dwoch lek. i oni nic nie widza
No ale ja czuje nie jestem hipochondrykim.... co robic...moze cos moge jeszcze zbadac
Biore probiotyki myje sie lactacydem smaruje kremami przywracajacymi ph
-
nick nieaktualnymkgk wrote:Jestem zalamana mnie ciagle meczy infekcja... bralam juz gynazol a po tygodniu pimafucin... 3 dni dobrze i swedzenie i pieczenie plus obrzek w pochwie dajacy uczucie jakby tam cos bylo nadal sie utrzymuje w wymazie oprocz paleczek kw. mlekowego nic nie wyszlo....
No ale ja czuje nie jestem hipochondrykim.... co robic...moze cos moge jeszcze zbadac
Biore probiotyki myje sie lactacydem smaruje kremami przywracajacymi ph
NA swędzenie i pieczenie pomaga clotrimazolumWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 19:11
-
Ja polecam trivagin do smarowania miejscowego , mi clotrimazolum słabo pomagał np. na 5minut tylko" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
mkgk wrote:Jestem zalamana mnie ciagle meczy infekcja... bralam juz gynazol a po tygodniu pimafucin... 3 dni dobrze i swedzenie i pieczenie plus obrzek w pochwie dajacy uczucie jakby tam cos bylo nadal sie utrzymuje w wymazie oprocz paleczek kw. mlekowego nic nie wyszlo....
Biore probiotyki myje sie lactacydem smaruje kremami przywracajacymi ph -
Kciuki za dzisiejsze wizyty
Wstałam o 5.30 bo budzik mojego mnie obudził. Nie mogłam już zasnąć, bo mam jakiś ból w biodrze,trochę już rozchodziłam, ale dalej mnie ciągnie jakby do kolana aż. Nie wiem, może źle spałam
Co do infekcji nie wypowiem się, bo nie mam o tym zielonego pojęcia. Ale dziewczyny już trochę napisały. -
Dip88 ja też miewam bóle bioder podczas snu. Nie każdej nocy, ale już z 5 razy mi dokuczały. Prawdopodobnie to efekt rozciągania się miednicy i macicy, do tego ciężar ciała też się zwiększa, więc stawy zaczynają być obciążone.
Ja ba wadze dopiero odrobiłam to co straciłam na początku, ale brzusio rośnie mam wrażenie z dnia na dzień w pracy nawet niektórzy mówią, że szybko po mnie widać, ale oni nie wiedzą że noszę dwójeczkeJezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
Witam się w 6 miesiącu
Wczoraj z mężem zaczęliśmy rozmyślać nad wycieczką w góry. Tylko ja i on, dzieci byśmy podrzucili babci jakby się zgodziła. Nie wiem gdzie, bo szczerze mówiąc jestem zielona w temacie gór - zawsze morze, jeziora... A marzą nam się góry z pięknymi widokami , ale też nie trudnymi trasami. Macie coś?
agulineczka gratuluję super wieści Pół kilo ? Duże te nasze dzieciaczki już się robią
inaa, Dip88, MagicCherryCupcake lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Witam się w 6 miesiącu
Wczoraj z mężem zaczęliśmy rozmyślać nad wycieczką w góry. Tylko ja i on, dzieci byśmy podrzucili babci jakby się zgodziła. Nie wiem gdzie, bo szczerze mówiąc jestem zielona w temacie gór - zawsze morze, jeziora... A marzą nam się góry z pięknymi widokami , ale też nie trudnymi trasami. Macie coś?
agulineczka gratuluję super wieści Pół kilo ? Duże te nasze dzieciaczki już się robią
Uwielbiam Zakopane i trasę na Kasprowy i stąd na Giewont no i w dół. Ale dużo łatwiej w Karkonoszach. My byliśmy w Karpaczu weszliśmy na Śnieżkę zaczynający od świątyni wang, przez park narodowy, słoneczniki i olbrzymy na szczytach i tam już szczytami idzie się równo na Kopę i z Kopy na Śnieżkę jeśli dobrze pamiętam. Pieszo 20 parę km ale warto:)Paula222 lubi tę wiadomość