Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelkova śliczne są Bebetto ja też myślę nad Bebetto ale oczywiście for two będę chciała go najpierw w sklepie pooglądać, bo oprócz gabarytów też waga u nas jest bardzo ważna. Nie dosyć, że dla dwójeczki to cięższy, to jeszcze 4 piętro w bloku bez windy, Mąż będzie miał co dźwigać.
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
Ja tematu upatrzonego wózka narazie z mężem nie podejmuje,bo grozić to może rozwodem;) Liczę, że "urobie"go trochę jak przyjedzie babcia i się dorzuci a jak nie to poczekamy z wózkiem do porodu i wypłaty kasy z ubezpieczenia;-)
Karmelkovva, mamy jeszcze trochę czasu. Poczytaj o tym wózku, popytaj..Karmelkovaa, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Karmelkova strach będzie chyba zawsze , najważniejsze że i Ty i maluszek czujecie się okey tak beta z tego miesiąca , pierwsza 273 przyrost 77% więcej nie robiłam. Tsh pod kontrolą tym razem i jutro jadę po leki, to pewnie podgląd pierwszy będzie, ale szybko dość bo 5+3. Zmieniłam lekarza i to efekt 2 cyklu u niego.
Dobra Dziewczynki miłych i spokojnych tygodni , już Wam się nie wcinam, zresztą u mnie na wózek za szybko o wiele jeszcze hehe miłego wieczoruKarmelkovaa, futuremama, bondzik007, agniecha2101 lubią tę wiadomość
♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
Ja już po usg. Zrobiła mi polowkowe i nie musiałam dopłacać
Generalnie wszystko jest wporzadku mówiła że nie ma żadnych zastrzezen
Szyjka dluga , dzidziuś waży 205 gram
Niestety nie dowiedziałam się płci. Powiedziała że nie widzi ani jednego ani drugiego narządu. Może to wskazywać na dziewczynkę ale to tylko przypuszczenia.Lotopałanka, Dip88, Aga9090, olciaa, Karmelkovaa, Malutka_94, futuremama, agulineczka, bondzik007, agniecha2101, Aguś 90, Jaszmurka, Magdaa21 lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Juz po wizycie Będzie duży chłopak na 100% widzieliśmy siusiaka
Ogólnie wszystko ok szyjka w porządku zamknięta - 4,8cm, łożysko przodujące ale mam sie nie martwić bo powinno się podnieść tylko mam odpoczywać więcej i sie nie stresować. Zostałam przebadana chyba na wszystkie możliwe sposoby z czego się bardzo cieszę.
sprawdzone zostało chyba wszystko. W czwartek połówkowe u innego lekarza.Aga9090, Lotopałanka, olciaa, Karmelkovaa, Malutka_94, futuremama, Dip88, agulineczka, inaa, bondzik007, agniecha2101, Aguś 90, Jaszmurka, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, zbiorcze gratulacje dla Was wszystkich dziś wizytujących!! :* mam nadzieje że codziennie będą już tylko same dobre wieści tak jak dziś... ja jeszcze na swoje połówkowe czekam tydzień i nie mogę się doczekać...
A te Wasze zdjęcia takie słodkieLotopałanka, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
-
JaKa wrote:Karmelkova śliczne są Bebetto ja też myślę nad Bebetto ale oczywiście for two będę chciała go najpierw w sklepie pooglądać, bo oprócz gabarytów też waga u nas jest bardzo ważna. Nie dosyć, że dla dwójeczki to cięższy, to jeszcze 4 piętro w bloku bez windy, Mąż będzie miał co dźwigać.
O dla 2jki widziałam bebetto czarno szary meeeega bebetto 42 czy jakoś tak nawet pana pytałam czy jedynki takiej nie ma ale nie maJaKa lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Lotopałanka Gratuluję córeczki Piękne zdjęcia. Ja mam łożysko II stopnia już A jak masz I to bardzo dobrze
Karmelkovaa gratuluję cudnych wieści
Azzurra super, że dobre wieści
Noo zdecydowanie dobry dzień dziś
Karmelkovva my zdecydowaliśmy się na Bebetto Luca
AMK, Dibolek super że też dobre wieści
Ja czekam na męża. Dziś cały dzień w pracy. Czasami mam dość że wciąż go nie maKarmelkovaa, Lotopałanka, Azzurra lubią tę wiadomość
-
Azzurra wrote:Ja tematu upatrzonego wózka narazie z mężem nie podejmuje,bo grozić to może rozwodem;) Liczę, że "urobie"go trochę jak przyjedzie babcia i się dorzuci a jak nie to poczekamy z wózkiem do porodu i wypłaty kasy z ubezpieczenia;-)
Karmelkovva, mamy jeszcze trochę czasu. Poczytaj o tym wózku, popytaj..
Trochę popytałam i wiesz na żywo też fajnie wiadomo wózek idelany 3 4 klocki kosztuje ale mnie nie stać na taki uwazam ze nam wystarczy wizualnie też fajny klasyczny dpsyć jest , nie lubie tych nowoczesnych styli tak porównywałam to albo za mała gondola quinny to już wgl kupe kasy a takie maleństwo , x leander to taki szmacianek , no zalezy co sie komu podoba własnie także u nas już chyba zostanie ten 2 w 1 bo cięzki nie jest a ja mam domek nosić go nie muszę , fajne ma amortyzatorya u mnie kamieniście więc tutaj patrze na to bardziejAzzurra lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Multiwitamina wrote:Karmelkova strach będzie chyba zawsze , najważniejsze że i Ty i maluszek czujecie się okey tak beta z tego miesiąca , pierwsza 273 przyrost 77% więcej nie robiłam. Tsh pod kontrolą tym razem i jutro jadę po leki, to pewnie podgląd pierwszy będzie, ale szybko dość bo 5+3. Zmieniłam lekarza i to efekt 2 cyklu u niego.
Dobra Dziewczynki miłych i spokojnych tygodni , już Wam się nie wcinam, zresztą u mnie na wózek za szybko o wiele jeszcze hehe miłego wieczoru
Kochana myślę , że nikt Cię nie wygoni jak masz pytanka czy coś śmiało do nas pisz a jak coś to wbijaj na priva
Tak się cieszę , że się udało ;* ! powiem Ci , że dobry lekarz to podstawa przy staraniach . Mocno 3mam kciuki za pozytywny rozwój Twojej fasolciMultiwitamina lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Paula222 wrote:Lotopałanka Gratuluję córeczki Piękne zdjęcia. Ja mam łożysko II stopnia już A jak masz I to bardzo dobrze
Ja czekam na męża. Dziś cały dzień w pracy. Czasami mam dość że wciąż go nie ma
Widziałam , też mi się bardzo podoba ale tak w sklepie patrzyliśmy , który się lepiej gnie hehe i tamten jednek dla nas lepszy mówie nie łatwe tereny mam , najlepszy byłby wózek na paski haha ale takie mi sie nie podobają bebetto są strasznie fajne i lekkie jak na swoje pozytywne strony" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Dibolek wrote:Ja już po usg. Zrobiła mi polowkowe i nie musiałam dopłacać
Generalnie wszystko jest wporzadku mówiła że nie ma żadnych zastrzezen
Szyjka dluga , dzidziuś waży 205 gram
Niestety nie dowiedziałam się płci. Powiedziała że nie widzi ani jednego ani drugiego narządu. Może to wskazywać na dziewczynkę ale to tylko przypuszczenia.
Super mi takie usg tez doktorka robi ale gdybyś poszła na połówkowe takie z 3D do lekarza co faktycznie robi tylko połówkowe to byś miała dokładniejsze badanie , bo zazwyczja też maja sprzęt do tego przeznaczony , powiększają serduszko itd" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
AMK wrote:Juz po wizycie Będzie duży chłopak na 100% widzieliśmy siusiaka
Ogólnie wszystko ok szyjka w porządku zamknięta - 4,8cm, łożysko przodujące ale mam sie nie martwić bo powinno się podnieść tylko mam odpoczywać więcej i sie nie stresować. Zostałam przebadana chyba na wszystkie możliwe sposoby z czego się bardzo cieszę.
sprawdzone zostało chyba wszystko. W czwartek połówkowe u innego lekarza.
Gratuluję synusia !!! odpoczywaj , podniesie się ;*AMK lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Trochę popytałam i wiesz na żywo też fajnie wiadomo wózek idelany 3 4 klocki kosztuje ale mnie nie stać na taki uwazam ze nam wystarczy wizualnie też fajny klasyczny dpsyć jest , nie lubie tych nowoczesnych styli tak porównywałam to albo za mała gondola quinny to już wgl kupe kasy a takie maleństwo , x leander to taki szmacianek , no zalezy co s,, jeśliie komu podoba własnie także u nas już chyba zostanie ten 2 w 1 bo cięzki nie jest a ja mam domek nosić go nie muszę , fajne ma amortyzatorya u mnie kamieniście więc tutaj patrze na to bardziej
W sumie racja. Przede wszystkim ma się Tobie podobać, a nie sąsiadom czy koleżankom.
Ja osobiście do Bebetto nie jestem przekonana, ale to tylko moje zdanie bo koleżanka nie była zadowolona z niego. No ale ona w bloku bez windy mieszka. Ja znowu na coś lżejszego poluję-w mieście mieszkam więc inne potrzeby. Na szczęście windę mam:-)
Zresztą, wózki dla dwójki to zupełnie inna bajka. Gdybym miała minimalnie większą różnicę wieku, to kupiłabym dostawkę i tyle. Po córce mam dwa wózki, jeden już sprzedałam. No i muszę znowu kupić trzeci:/ Jeśli chodzi o te dla dwójki, to jest dramat po prostu. Albo wielkie jak autobus, a jeśli mniejsze-to dzieci mają takie małe gondole/siedziska że coś okropnego:(
I mam nadzieję, że u mnie też przyjdzie "opamiętanie" jeśli chodzi o tę inwestycję
-
Paula222 wrote:Lotopałanka Gratuluję córeczki Piękne zdjęcia. Ja mam łożysko II stopnia już A jak masz I to bardzo dobrze
Ja czekam na męża. Dziś cały dzień w pracy. Czasami mam dość że wciąż go nie ma
-
Dziewczyny gratuluję wam wszystkim dobrych wiadomości na wizytach
Ja nie wiem jak dziś usne. Nie wiem czy rano zdążę do was zajrzeć bo wizytę mam na 9. Więc jak coś to trzymajcie jutro kciuki.agulineczka lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/02bdb4edd2d6.jpg
Kochane przedstawiam Wam nasza dzidziusie będzie jednak dziewczynka
Przepraszam, że teraz, ale niedawno wróciliśmy i zaczęliśmy się pakować, bo jedziemy na Węgry rano na kilka dni:-) ból brzucha po badaniu minął, więc to chyba nerwy i stres...
Jeśli chodzi o badanie, to trafiliśmy na fajnego, młodego lekarza, któremu faktycznie zależało, więc zrobił badanie bardzo dokładnie, wszystko wytłumaczył, do tego zmierzył szyjkę na moją prośbę, bo chciałam zobaczyć, czy te bóle nie są tym spowodowane, ale wszystko okej, szyjka nadal na 3.5 cm.
Wszystkie badane parametry bardzo dobrze, wszystkie narządy, rączki, nóżki, przepływy w porządku Jedyne co to powiedział, że albo dzidziuś kilka dni mlodszy, czyli tak jak było od początku albo nie będzie za duży, po rodzicach póki co nie przejmuje się tym, bo powiedział, że wszystko jest w normie i w jak najlepszym porządku także uff... Co za ulga
Teraz tylko mamy problem z imieniem, bo mąż sobie ubzdural tylko jedno, ktorego ja nie chcę, za to ja nie mam żadnych typów, albo takie które się znowu emkowi nie podobają za to dostaliśmy nawet zdjęcie między nóżkami, więc na 100 % to dziewczynka
Kochane, gratulacje wszystkich wizyt, strasznie się cieszę, że ten dzień był dla Nas taki szczęśliwy :-*
Nie wiem czy będę miała tam neta, ale jeśli nie, to trzymam mocno kciuki za kolejne wizyty i Wasze dobre samopoczucie :-*agulineczka, Karo_88, Lotopałanka, Malutka_94, Angelika83, Kai, Aga9090, bondzik007, agniecha2101, AMK, olciaa, Karmelkovaa, Aguś 90, Paula222, Jaszmurka, Magdaa21, JaKa lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G