Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, gratulacje! Ja próbuje usnac ale Mala urządziła sobie konkurs kopania i szaleje od dobrych 30 min, nawet Tatus sie zalapal na kopniaka
Jutro dzien relaksu, po pracy fryzjer! Nie bylam od marca, a chyba dzidziucha splodzilismy pare dni przed poprzednią wizytąWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 23:41
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!! Gratuluję udanych wizyt, same dobre wieści i tak ma zostać! :*
Ja tu od rana bombardowana jestem.uwieeelbiam. Już moja mama kopniaka poczuła i bratowa a mąż chyba ma ręce ze stali bo nic a nic
musi poczekać na silniejsze
Co do wózka też mi sie podoba bebetto i właśnie tito lub holland i jeszcze anex sport. Ale ja nie wiem. Konpletnie sie nie znam, wiec muszę zasięgnąć porad tak samo jeśli chodzi o foteliki, materace i inne. Mam nadzieję że rozwinie się ten temat u nas bardziej z czasem
A teraz dziewczyny .. wczoraj wydarzyl się cud. I jak o tym piszę to mam ciarki i płaczemoja znajoma chodzi do tego lekarza co ja, mamy do niego 50km. W sobotę zaczęła krwawić, pojechała do pobliskiego ginekologa babki. Tam usłyszała diagnozę ze pęcherzyk sie rozmywa bo jest płaski, podłużny, dlugi.. ze to puste jajo płodowe i dostala skierowanie na następny dzień na zabieg. To byłby równo 6tc w niedziele, a ta gin wyliczyła jej prawie 7tc. Skąd? Nie mam pojecia:/ W nocy nasza prowadząca napisala jej, ze ma nie podejmować pochopnych decyzji i na zabieg będzie jeszcze czas i ze ma przyjechać normalnie na umówioną wizytę we wtorek. Wcześniej miała ja umówiona na pn ale została przełożona. I Dziewczyny.. usłyszała serduszko! Piękne regularne jajo i zarodek z serduszkiem.. wiek ciąży co do dnia z om! Ryczałam jak bóbr.. plamienie wcześniejsze i krwawienie przez nadżerkę. Powiedzcie jak można być takim lekarzem i skreślać wszystko tak szybko?...nie zobaczyć nadżerki? I jeszcze skomentować że "skoro to pani drugie puste jajo płodowe, ja tu u pani dzieci nie widzę".. normalnie pojechałabym do niej, ze zdjęciem usg i zapytała czy mnie pamięta i czy pamięta co trzy dni temu chciała mi zrobić? Opatrzność boska
nawet ze ta wizyta została przełożona z pn na wt bo ginowi wypadły jakieś zabiegi, bo na dobrą sprawę w pn nie musialo być jeszcze widać. O rany
tyle co ja się za te Fasolke modliłam
Malinowa_Czekolada, Malutka_94, agniecha2101, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Siedzę już i czekam... Za pół godziny jadę na wizytę. Strasznie się boję -
Dip będzie wszystko dobrze
Dip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moje żyły bywają problematyczne przy pobieraniu krwii a do tego dziś trafiłam na średnią pielęgniarkę. 3 wkłucia żeby krew pobrać. Co gorsza, krzywą dziś robię i jeszcze 2 razy mnie to czeka dziś... Tyle dobrze, że pracuję piętro nad medicoverem, więc mogę sobie wygodnie usiąść przy biurku a nie męczyć się w poczekalni
-
Witam
Kochane kciuki za dzisiejsze wizyty zaciskam z całych sił...
Dip czekam na wieści po...
Karolcia gratuluję pozytywnych wieści.... A teraz wypoczywaj i relaksu się.... Spokojnej podróży...
A ja dziś znowu ciążowy sen... Jak ja takie lubię.... Dziś śniło mi się że Patrycja ruszał się w brzuchu jak szalona i wypychala to rączki a to nóżki że aż bolało.... Mała akrobatka... Heh zakochana jestem w niej
Miłego dnia idę trochę ogarnąć bo zaraz goście mogą zajrzeć a później zakupyagniecha2101, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Mnie na szczęście kłucie nie rusza, a i próg bólu mam wysoki. Czasami współczuję tym pielęgniarkom, że się tyle namęczyć muszą. Jakbym się jeszcze igły bała, to byłaby masakra:D Drugie pobranie już jednym kłuciem poszło.
Lotopałanka lubi tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:Super
mi takie usg tez doktorka robi
ale gdybyś poszła na połówkowe takie z 3D do lekarza co faktycznie robi tylko połówkowe to byś miała dokładniejsze badanie , bo zazwyczja też maja sprzęt do tego przeznaczony , powiększają serduszko itd
)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a93d93949d55.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 09:40
Malutka_94, agniecha2101, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Aga9090 wrote:Bondzik są tacy lekarze, mój gin na NFZ też do nich należy... Rano stwierdził, że ciąża pozamaciczna, że nie umie znaleźć nic, a tego samego dnia u mojej onko-gin serduszko biło
A to był lekarz prywatny który bierze zresztą niemałą kasę za wizytę.. nie rozumiem.. gdyby nie nasza lekarka i moje namowy byłaby pewnie po zabiegu. -
Azzurra wrote:W sumie racja. Przede wszystkim ma się Tobie podobać, a nie sąsiadom czy koleżankom.
Ja osobiście do Bebetto nie jestem przekonana, ale to tylko moje zdanie bo koleżanka nie była zadowolona z niego. No ale ona w bloku bez windy mieszka. Ja znowu na coś lżejszego poluję-w mieście mieszkam więc inne potrzeby. Na szczęście windę mam:-)
Zresztą, wózki dla dwójki to zupełnie inna bajka. Gdybym miała minimalnie większą różnicę wieku, to kupiłabym dostawkę i tyle. Po córce mam dwa wózki, jeden już sprzedałam. No i muszę znowu kupić trzeci:/ Jeśli chodzi o te dla dwójki, to jest dramat po prostu. Albo wielkie jak autobus, a jeśli mniejsze-to dzieci mają takie małe gondole/siedziska że coś okropnego:(
I mam nadzieję, że u mnie też przyjdzie "opamiętanie" jeśli chodzi o tę inwestycję
No dokładnietrzeba szukac pod siebie
bebetto tez mi nie wszystkie pasują , ten model akurat ma fajne gięcie i głównie to za mną przemawia
Jeszcze trochę czasu jest na pewno odnajdziesz coś co będzie Ci odpowiadać" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych