Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MagicCherryCupcake wrote:Zuza cudowna rodzinka
Kochane poradźcie.. Chciałabym kupić bilety na Jezioro Łabędzie w październiku.. Tylko się zastanawiam czy w 7 mc to dobry pomysł.. Głośno, tłum ludzi.. co o tym sądzicie?👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Magic oczywiście, że kupować! Później już będzie cieżko o takie przyjemności
Lotopałanka gratuluję córeczki Super, ze wszystko dobrze. Jak widać nasze przeczucia się nie sprawdziły, bo ja tez myślalam, że drugi synek będzie, a tu taka niespodzianka No to można szaleć z różemLotopałanka lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Lotopałanka wrote:No dobra to ze szczegółami teraz....
wizyta trwała z 40 minut....cudny czas podglądania maluszka....jak już mowa o kosztach to 250 zł miało być niby 200 no ale ok...
ze szczegółów to maleństwo ma już 469g główkę ma w okolicach pępka i kopie mamę w dole...serduszko pięknie miarowo bije 157 uderzeń...szyjka macicy ładnie pozamykana długa 4,59cm a stópka maleństwa ma już 3,85cm....wszystkie organy w porządku, tak samo pępowina, ilość wód płodowych itd. łożysko na tylnej ścianie z 1 stopniem dojrzałości (to chyba dobrze co??)
co do płci maluszek uparciuszek chciał być nieugięty i chować się nadal ale lekarz nie dał za wygraną....na zdjęciu słabo widać....ale lekarz stwierdził że jak dobrze się przyjrzeć to jest dziewczynka i powiedział, że mogę się chwalić że będzie córeczka....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6b38d9d8956.jpg
także poznajcie cioteczki nasza mała księżniczka Patrycja Marta
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/225ddf5816ff.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ef398e6548c.jpg
Przeczucia się nie spełniły ale jestem mega szczęśliwa....
Super, że wszsytko w porządku i oczywiście gratuluję córci :-*Lotopałanka lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
tylko nie róż....tyle pięknych kolorów....
pewnie siostra nakupuje mi różowych cudów....heh....ja postawię na inne barwy a najpierw przejrzę jakie uniwersalne ciuszki mam w domu...oby tylko zdania nie zmienil lekarz....;pagniecha2101, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Lotopałanka wrote:No dobra to ze szczegółami teraz....
wizyta trwała z 40 minut....cudny czas podglądania maluszka....jak już mowa o kosztach to 250 zł miało być niby 200 no ale ok...
ze szczegółów to maleństwo ma już 469g główkę ma w okolicach pępka i kopie mamę w dole...serduszko pięknie miarowo bije 157 uderzeń...szyjka macicy ładnie pozamykana długa 4,59cm a stópka maleństwa ma już 3,85cm....wszystkie organy w porządku, tak samo pępowina, ilość wód płodowych itd. łożysko na tylnej ścianie z 1 stopniem dojrzałości (to chyba dobrze co??)
co do płci maluszek uparciuszek chciał być nieugięty i chować się nadal ale lekarz nie dał za wygraną....na zdjęciu słabo widać....ale lekarz stwierdził że jak dobrze się przyjrzeć to jest dziewczynka i powiedział, że mogę się chwalić że będzie córeczka....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6b38d9d8956.jpg
także poznajcie cioteczki nasza mała księżniczka Patrycja Marta
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/225ddf5816ff.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ef398e6548c.jpg
Przeczucia się nie spełniły ale jestem mega szczęśliwa....
Chyba mi hormony szaleją bo płaczę jak nienormalna po Twoim poście.. Gratulacje Kochana, piękna dzidziulka
Chyba się upewniam że u mnie chłopiec bo patrzę że dziewczynom tak jak czytałam szybciej bije serducho Mój malutki ma zawsze 140 No ale dowiemy się za tydzień.
Jeszcze raz gratulacje :*Lotopałanka lubi tę wiadomość
-
Hej kochane :-* nie jestem w stanie Was już nadrobić, bo zaniedlogo wyruszamy na połówkowe do Krakowa... Trzymajcie proszę kciuki :-*
Ogromne gratulacje dla Was, piękne zdjęcia, cieszę się, że wszystko dobrze :-*
Mnie dopadł mega stres, bo od rana kiepsko się czuje dość mocno boli mnie podbrzusze, coś w stylu miesiączkowego teraz doszedł ból żołądka przez te nerwy:-( mam nadzieję, że jakoś uda mi się dojechać bez żadnych przygód ehh...4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
nick nieaktualny
-
Mi pudrowy, pastelowy delikatny róż u dziewczynek nie przeszkadza, nie znosze mocnego różu. Oczywiście jest warunek, że nie jest w nadmiarze. Nie znoszę gdy od stóp do głów dziewczynki ubiera się w różowy. Moja szwagierka zarzekala się, że nie będzie dla corki kupować różowego, ale po pewnym czasie stwierdziła, ze ciężko. A od kiedy córka poszła do przedszkola to się po prostu nie da, bo ona chce tak jak koleżanki Oczywiście, że jest wiele innych pięknych kolorow
agniecha2101, Azzurra, Dip88 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Karo_88 wrote:Ja nie wiem czy u nas nie bedzie Poli ale jeszcze sprawa w toku, bo dopiero od wczoraj mamy 100 % pewnosci.
Oczywiscie po wizycie (jak jechalismy autem) dzwonila tesciowa i jak maz powiedzial ze wracamy z badania to ona 'O matko, znowu? Nie za czesto tak? Ja to juz nie wiem czy to tak można ciągle'. Nie wiedziala ze jest na głośniku
Mamy Pole w rodzinieni jest przeslodka no i imię też jest świetne, bardzo mi się podobaKaro_88 lubi tę wiadomość
-
Dibolek wrote:Udało mi się zapisać na samo usg dziś na 15:00
Ale przeraziła mnie cena 160 zł :o
U siebie w przychodni prywatnie płacę 100zl (usg + wizyta)
Czego się nie robi dla spokoju głowy
Diiibolek ja za każdą wizytę płacę 250zl genetyczne 350zl ostatnio w klinice ponad 600zl zostawiliśmy ale nasz spokój najważniejszy )Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 14:34
-
Lotopalanka piekne ujęcia i przeslodka dziewczynka! Gratulacje:* wspaniale ze wszystko dobrze:*
Ja dzisiaj mam takie skurcze od niedawna ze leżeć nie mogę.. muszę siedzieć. Zaczyna się od pępka a ciagnie az do pachwin jeśli się położę i poruszam nogą. Nie wiem co jest.. Hubcio coraz większy i może się tam nieźle rozpycha, bo kopniaki też czuję w różnych miejscach. -
Lotopałanka piękna dziewczynka! Będzie parka, jako młodsza siostra potwierdzam, że to najlepszy układ
Karolcia nie denerwuj się. To na pewno nerwy. Może weź nospę?Lotopałanka, Karolcia27 lubią tę wiadomość
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
giovanedonore wrote:Lotopałanka piękna dziewczynka! Będzie parka, jako młodsza siostra potwierdzam, że to najlepszy układ
Karolcia nie denerwuj się. To na pewno nerwy. Może weź nospę?
Wzięłam już właśnie ale teraz to już w ogóle czuję, że muszę co chwilkę do WC Dzięki kochane moje, odezwę się później :-*4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
bondzik007 wrote:Mamy Pole w rodzinieni jest przeslodka no i imię też jest świetne, bardzo mi się podoba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 15:11