Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda - Tym bardziej, jesli jednorazowe to nie ma sie czym martwic raczej dla świetego spokoju zerknij w internet ale tylko to co dotyczy tej tabletki, bo wiadomo jak to Google, diagnozy tylko najgorsze a mysle, ze to wina leku
Usg masz za 12 dni, tak jak ja:)?
Dziewczyny a jak to jest z tymi objawami? Powinny sie utrzymywać np. bolące piersi? Czy jesli któryś z objawów znika to oznacza cos złego? Wiem, ze są takie objawy, które są „normalne” na dany tydzień i znikają ale co z tymi ogólnymi? Senność, która ustaje z po kilku dniach itp.?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 11:58
-
Dzięki Marrakech. Mi się wydaje że ciąża to taka huśtawka. Raz zakluje brzuch, raz piersi bardziej bolą, innym razem głowa, trochę niedobrze, czasem sen. Więc to trochę rollercoaster, niekoniecznie zawsze musi być coś
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
ASylvia wrote:Witam się z "rana" . synek dał mi pospac.tak sie cieszę. Wstalam dopiero i już mysle czy isc do gina dziś czy wytrzymam do poniedzialku. Wiem ze w poniedzialek szansa na serduszko ale z drugiej strony wierzę ze zobaczylabym je dziś. Nie mam jakiś mocnych dolegliwości które by mnie sklanialy na wizyte oprocz tego ze mam jakieś uplawy. Ogolnie w srodku sa białe i mam ich sporo ale zostaja też na bieliźnie. Przed ciaza mialam infekcje i pieczenie ktore leczylam sama
A może zapalała Cię bardzo częsta dolegliwość na początku ciąży jaką jest grzybica pochwy? Faktycznie są to białe takie uplawy
-
W pierwszej ciąży od owulacji było mi gorąco w poliki i byłam bardzo senna, to były długo jedyne objawy. Później, mniej więcej od 7tc mdłości i odruch wymiotny przy myciu zębów. W drugiej ciąży senność i mąż mnie wkurzal strasznie. I później znowu mdłości i reakcja na pastę do zębów. W trzeciej, którą poronilam, mialam bardzo wrażliwe piersi i najsilniejsze mdłości. A teraz póki co, bez objawów, ale to za wcześnie u mnie na objawy. Może trochę bardziej senna jestem i zmęczona.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Magdaa21 wrote:Dzięki Marrakech. Mi się wydaje że ciąża to taka huśtawka. Raz zakluje brzuch, raz piersi bardziej bolą, innym razem głowa, trochę niedobrze, czasem sen. Więc to trochę rollercoaster, niekoniecznie zawsze musi być coś
-
marrakech2708 wrote:Karmelkova - przeczytałam masę postów i stron, nie ma sie co martwic, rozciągamy sie Łącze sie w bólu bo mam to samo
Justyska u mnie tez bez większych objawów poza biustem, w ogóle jest jakis pełniejszy co akurat mnie cieszy :p tylko ze wrażliwy jest mega,szczególnie...sutki :p
MAgdaa sprawdź na internecie, moze gdzieś ktoś wspominał o tym albo zadzwon do apteki? Wierze,ze to nic groźnego ale na pewno sie stresujesz wiec lepiej sie zapytać gdzieś i uspokoić )))
Oby , bo ja do tej pory to tak nie miałam znowu , a dzisiaj to dość , że bolał mnie brzuch to teraz prawa strona tak rwie , że się wystraszyłam , że coś sie nie dobrego dzieje
;* a jeszcze czekam z politowaniem na wynik bety" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Paula dzięki
Od rana posprzatałam, pranie wypralam. Byłam u mamusi na herbatce. Miałam jeszcze iść do pepco i Tesco na zakupy ale mała jakąś taka marudna więc weszłam tylko do jednego sklepu po drodze odzieżowego i kupiłam sobie tunikę na takie większe gabaryty wróciliśmy do domu marude włożyłam do łóżeczka i w 5 minut zasnęła. Teraz robię obiad i pranie kolejne muszę wywiesić.
Uwielbiam tą godzine 12 bo mam wtedy 1,5h ciszy w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 12:31
agniecha2101 lubi tę wiadomość
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
marrakech2708 wrote:Chyba mamy w tym samym czasie jak dobrze kojarzę? Bo jeszcze sie tu gubię w tych terminach;)
Ja ide 24.04 o ile nie zwariuje do tego czasu! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy to możliwe że jeśli w składzie jest suchy ekstrakt z żurawiny to ona zabarwila tak śluz?
Celuloza mikrokrystaliczna, hypromeloza, talk, Lactobacillus acidophulus vysk 8 700 mld, polikarbofil, suchy ekstrakt z żurawiny, kwas mlekowy, dwutlenek tytanu, mleczan wapnia, wodorotlenek magnezu, dwutlenek krzemu, fosforan wapnia. Kapsułka w otoczce roślinnej (nie zawiera żelatyny pochodzenia zwierzęcego).Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 12:38
-
asylia wrote:Moja koleżanka chciała prowadzić i zrezygnowała. Poprzednią prowadziła i było ok, a teraz coś zaczęli odwalać.
Miała umówioną wizytę i zadzwonili dzień wcześniej, że dr. jest chora, więc ona poprosiła o zmianę i wizytę w ciągu kilku dni, a oni że nie, że nie ma terminów i następna wizyta według planu za 4 tygodnie.
Kurde, mnie coś mniej piersi bolą. Mam nadzieje, że tylko sobie wkręcam.
ZUZAUK ja na początek zrobiłabym morfologię, mocz i TSH.