Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Azzurra wrote:Hope, ja całą poprzednią ciążę tak miałam, dosłownie leciało po nogach. Ale zawsze lepiej zapytac lekarza, skoro Cię to martwi. Masz jakos niedługo wizytę? Albo telefon?
mam telefon ale nie chce wyjść na panikare...
gdyby to były wody plodowe to miałabym jeszcze jakieś niepokojace objawy? -
Dziewczyny musze sie pozalic. Strasznie poklocilam sie z mezem i od ponad godziny siesze i placze czuje sie jakbym miala trociny zamiast mozgu. Przerastaja mnie najmniejsze rzeczy w pracy nie mige ba niczym sie skupicCzerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
Hope mi jak dochodziły wody to były bez zapachu i przy podcieraniu papier był praktycznie cały mokry. Innych objawów nie miałam. Spokojnie, nie wydaje mi się żeby u ciebie to były wody
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
U nas już po połówkowych. 360g szczęścia, wszystko prawidłowo, przeszliśmy po całości. Chyba wszystko widziałam. W główce, serducho wszystkie elementy, przepływy, przewód pokarmowy drożny, zaczątki moczu więc tu też ok, rączki, nóżki, pępowina no i potwierdził, że jest dziewczynka. Jak to on stwierdził "Chłopaka nie ma szans tu zrobić, proszę zobaczyć to są wargi sromowe"
Termin z USG 5 dni do przodu - na każdym USG tak jest więc albo dzidzia duża albo rzeczywiście chwilę wcześniej się urodziMagdaa21, olciaa, Lotopałanka, Aga9090, Irminka1231, Malinowa_Czekolada, Kai, Angelika83, Malutka_94, JaKa, Jagodagoi, Paula222, agulineczka, Jaszmurka, Dip88, bondzik007, inaa, agniecha2101, Karmelkovaa, Aguś 90, Azzurra, Karolcia27 lubią tę wiadomość
-
futuremama wrote:U nas już po połówkowych. 360g szczęścia, wszystko prawidłowo, przeszliśmy po całości. Chyba wszystko widziałam. W główce, serducho wszystkie elementy, przepływy, przewód pokarmowy drożny, zaczątki moczu więc tu też ok, rączki, nóżki, pępowina no i potwierdził, że jest dziewczynka. Jak to on stwierdził "Chłopaka nie ma szans tu zrobić, proszę zobaczyć to są wargi sromowe"
Termin z USG 5 dni do przodu - na każdym USG tak jest więc albo dzidzia duża albo rzeczywiście chwilę wcześniej się urodzifuturemama lubi tę wiadomość
-
To i ja się pochwalę, 450g długonogiej dziewczyny;) wszstkie wyniki w normie.
Magdaa21, Malinowa_Czekolada, Kai, Lotopałanka, Angelika83, Aga9090, Malutka_94, olciaa, futuremama, JaKa, Jagodagoi, Paula222, agulineczka, Jaszmurka, Irminka1231, Dip88, bondzik007, inaa, agniecha2101, Karmelkovaa, Aguś 90, Karolcia27 lubią tę wiadomość
-
Juz po stresie Z maleństwem wszystko ok waży 350g i o dziwo łożysko wysoko( we wtorek było nisko)Wszystkie pomiary prawidłowe. Nie mam jedyne pomiarów kręgosłupa bo młody ułożony jest pośladkowo . Jestem szczęśliwa ze wszystko w porządku. Następna wizyta 21.08.
Aga9090, Lotopałanka, Malutka_94, olciaa, futuremama, JaKa, Jaszmurka, Irminka1231, Angelika83, Magdaa21, Dip88, bondzik007, inaa, agniecha2101, Aguś 90, Karolcia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZUZAUK wrote:Dziewczyny a czy u was chrzczą dzieci w np w wielkim poście . Wielkanoc oblegany termin wiele rodzin wyjeżdża , i chciałam tydzień przed hmmm...
Synka chrzcilam, jak miał niecałe trzy miesiące. Z córką będę musiała niestety poczekać dłużej ze względu na potencjalną chrzestna. Fajnie jest chrzcic malutkie dzieci, bo po co czekać? W sumie jeśli rodzice są religijni, to powinno im zależeć na szybkim przujeciu dziecka do Wspolnoty Kościoła.
W ogóle mój synek ciężko chorował, jak miał okolo 6 miesiecy. Gdybym go wcześniej nie ochrzcila, to pewnie bym to zrobiła na szybko w szpitalu...agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Moja chrzesnica była chrzczona jak miala prawie rok i ja na pewno będę odradzac. Musieli się nagimnastykowac nieźle w kościele bo ona juz wtedy była żywym srebrem. Inne dzieci spaly grzecznie a ona była jak szatan