Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZUZAUK wrote:Dzien dobry dziewczyny , dzis w Londynie temp +37’C Jak zyc ? Jak pracowac ? Niby tylko 4h , a jednak ...
Dzis w nocy spac nie moglam , mialam jakies skuecze , i o godz 1 w nocy bralam kapiel . Zasnelam okolo 3 - myslicie , ze to byly te skurcze przepowadajace ?
U mnie to samo z temperaturą, jeszcze jutro tak ma być, a potem już po 28 stopni. Dziś w Amsterdamie niby do 41 stopni. Ja podjechalam tylko do sklepu po zapas wody i spowrotem do domu. Dopiero ta godzina a na dworze jest Afryka. Szok...
Natomiast skurcze zaczynają się w okolicach 20 tc, mnie też czasami łapią ale to kilka sekund i puszcza. Jeśli są bezbolesne to niczym się nie martw, no i nie powinny być regularne. -
Właśnie przyszła zawieszka dla Wojcia Ajjj zakochałam się
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dce29b4bb8d.jpg
Poza tym listonosz mnie wkurzył. Ledwo położyłam synka spać a ten wjechał na podwórko i trąbi jak debil, zamiast podejść jak człowiek do drzwi i zapukać. Synek w płacz. Nie wiem co za ludzie pracują na tej poczcie, ale w tej gminie ciągle jakieś dziwaki ...agulineczka, AMK, giovanedonore, Pyszczek, agniecha2101, Karolcia27 lubią tę wiadomość
-
Paula przepiękna zawieszka Teraz to w ogóle tyle cudnych rzeczy można kupić, że aż ciężko się na cokolwiek zdecydować A listonosz rzeczywiście debil Ale to nie tylko w Polsce tacy. Mi to znowu kilka razy się zdarzyło, że mimo że byłam w domu nie chciało mu zadzwonić do drzwi z paczką tylko w skrzynce zostawiał karteczke z odbiorem na poczcie Jeszcze rozumiem gdybym gdzieś mieszkała w bloku i nie chciałoby mu się wchodzić, ale mieszkam w domu więc nie rozumiem.
-
Kai wrote:Paulo, wpisz mi, proszę, wizytę na 1 sierpnia.
Azzuro, nie dziwię się, że myślisz o tym, jakby to było z porodem sn. Ja już o chrzcinach z rodziną gadałam . Tak, tak, moje dziecko zanim się poczelo, to już miało chrzestnych wybranych . No i ta potencjalna chrzestna jest w ciąży i rodzi w lutym, więc będę musiała poczekać aż wydobrzeje po porodzie. Co ciekawe, ja mam być chrzestna u niej.
Właśnie dziewczyny, w jakim wieku chrzcilyscie swoje dzieci?albo zamierzacie?
Trochę się teleportuje w czasie, od porodu do chrzcin, wybaczcie:-)
-
A my właśnie chcemy w maju chrzcić- żeby już jako tako ogarniał i sam siedział. Rozmawialiśmy o maju, powinna być ładna pogoda. Byliśmy w lipcu na chrzcinach miesięcznego dziecka: mała cały czas płakała, że jest w innym miejscu a matka w połogu nie zawsze miała siłę się nią zająć. Ale każdy robi tak, jak podpowiada mu serce
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
Ja to chcę jak najszybciej w sensie jak już się ogarnę , myślę , że tak z 1,5 miesiąca po
agniecha2101 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
My ustaliliśmy z moim bratem, ze chrzcimy nasze dzieci wspólnie w Wielkanoc. Mój brat będzie chrzesnym u naszego dziecka, a mój mąż u dziecka brata
Mam nadzieje ze uda nam się znaleść jakiś fajny lokal Bo jednak Wielkanoc to taki oblegany termin.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 16:50