Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny to mój szczęśliwy dzień, dziś zobaczyłam dwie kreski i poleciałam na bete : 55,56 mogę dołączyć ?
planowany termin 25 grudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 12:46
futuremama, Lotopałanka, Magdaa21, agniecha2101, Paula222, Karmelkovaa, Violet Flower, Lilly_Ana, Kai lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Dibolek wrote:hej dziewczyny to mój szczęśliwy dzień, dziś zobaczyłam dwie kreski i poleciałam na bete : 55,56 mogę dołączyć ?
planowany termin 25 grudnia
Jasne zapraszamy.... i gratuluję kreseczek i betyDibolek lubi tę wiadomość
-
Justyska89 wrote:A zastanawiam się jak wygląda beta przy zwykłej ciąży a jak przy pozamacicznej????❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Gratuluje wam dziewczyny wszystkim którym udało się. Dibolek kojarze cię z wątków staraniowych. Super że się udało. Bardzo mnie to cieszy. Ludzie jak mi sie dzisiaj nic nie chce. Jakoś ostatnio przez tą ciążę mam teraz mało energii. Chodzę prawie cały czas taka obolała. najbardziej do wiwatu dają mi chyba piersi. Momentami głowa, senność i lekkie mdlości. Na wymioty mnie na szczęście nie drze. Pogoda za oknem nie napawa optymizmem.
-
PatkaPatka, ja mam dopiero 4t4d i czekam do 24-ego juz powoli siwiejąc także tez gdybym mogła to bym juz poszła za pare dni zeby choć dowiedzieć sie,ze jest w dobrym miejscu...ale to uspokoi tylko na kilka dni, potem i tak czeka sie na serduszko ale wiem co czujesz
Diabolek, brawo )) cudowne uczucie co? witamy w grudniowych szeregach:) ale będziesz miała prezent na święta!
Mindusia, ja tez mam dzis Niemiec straszna...w dodatku zbiera sie na burze i najchętniej przelezalabym cały dzien.
Dziewczyny, a jak to jest u Was, podzielilyscie sie juz ta nowina z rodzina/przyjaciółmi? Pomimo, ze jesteście przed luz swiezo po usg? -
bondzik007 wrote:Dziewczyny dzień dobry! Jestem pierwszy raz na fioletowej stronie! Chyba nie uda mi się nadrobić wszystkiego, ale chętnie do Was dołączę jeśli mogę, mimo że podchodzę do tej ciąży z dozą rezerwy ponieważ w listopadzie już jedną straciłam. Jak na razie wczoraj zobaczyłam II beta 232,47 i termin na 24.12 wg aplikacji Wizyta u gin 27.04 czyli w 6tyg )Czekam jeszcze na receptę na clexane i duphaston. Miłego dnia! :*
bondzik007 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
marrakech2708 wrote:PatkaPatka, ja mam dopiero 4t4d i czekam do 24-ego juz powoli siwiejąc także tez gdybym mogła to bym juz poszła za pare dni zeby choć dowiedzieć sie,ze jest w dobrym miejscu...ale to uspokoi tylko na kilka dni, potem i tak czeka sie na serduszko ale wiem co czujesz
Diabolek, brawo )) cudowne uczucie co? witamy w grudniowych szeregach:) ale będziesz miała prezent na święta!
Mindusia, ja tez mam dzis Niemiec straszna...w dodatku zbiera sie na burze i najchętniej przelezalabym cały dzien.
Dziewczyny, a jak to jest u Was, podzielilyscie sie juz ta nowina z rodzina/przyjaciółmi? Pomimo, ze jesteście przed luz swiezo po usg?marrakech2708 lubi tę wiadomość
-
Dibolek wrote:hej dziewczyny to mój szczęśliwy dzień, dziś zobaczyłam dwie kreski i poleciałam na bete : 55,56 mogę dołączyć ?
planowany termin 25 grudnia👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
marrakech2708 wrote:Dziewczyny, a jak to jest u Was, podzielilyscie sie juz ta nowina z rodzina/przyjaciółmi? Pomimo, ze jesteście przed luz swiezo po usg?
U mnie wie narazie tylko mama i Wy no i oczywiście mąż Nie chcemy narazie nikomu więcej mówić. Chociaż ciężko się powstrzymać czasem, żeby się nie pochwalić.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
My poza najbliższymi przyjaciółmi, zdecydowaliśmy sie (choć były wątpliwości), powiedzieć rownież najbliższej rodzinie (rodzice i rodzeństwo).
Choć usg wciąż przed Nami, stwierdziliśmy ze radością chcemy sie podzielić, a jesli radość zmieni swój bieg...to niestety...
Trzeba byc dobrej mysli mimo wszystko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 13:44
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
bondzik007 wrote:A nie ma refundacji na duphaston tak?
Jestem ciekawa czy ja dostanę.
No clexane Karmelkova też ma niezłą cenę z refun. kosztuje około 30zł a neoparin z refun. 3zł coś! mi moja gin mówiła typowo o clexanie, ale chyba pójdę z torbami Do tego moje wizyty kosztują 250zł.
Ja już nie zmieniam na neoparin boje się , naczytałam się ze clexan to clexan po poronieniach ponosc lepsze działanie bo oryginał ;
Dupek chyba nie ma refundacji ja nieługo pójdę z torbami haha ale co tam odkopie się jak urodzę teraz mnie wydatki nie obchodzą" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Diabolek hejka ;*
U nas rodzice tylko wiedzą i forum tyle ;p no i moja siostra ... nie mówię za wczesnie ..." Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Witaj dibolek
Marrakesh - ja wczoraj po usg powiedziałam mojej przyjaciółce. Ona dziś pewnie powie bratu Tż (są narzeczeństwem) bo pytała czy może Więcej nikt nie wie.
Jakoś kryć się nie zamierzam, w zeszłym roku prawie nikt nie wiedział i też się nie udało. Jak ma być dobrze, to będzie. Niezależnie od tego ile osób będzie wiedziało Mąż oczywiście wie.
Najpierw chciałam zaczekać do serduszka, ale w zeszłym roku serduszko biło a i tak skończyło się źle.PatkaPatka lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Hej Dziewczyny
ale naprodukowałyście postów od wczoraj, ale nadrobiłam
Witam nowe Dziewczyny i gratuluję
Lily_Ana super wieści, cieszę się razem z Tobą
Justyska mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze!
A ja dziś zrobiłam pierwszą beta hcg - mam już wynik: 310,60 mIU/ml. Myślicie że jest ok na tym etapie? Dziś 31 dc, cykle zazwyczaj były 28 dni i owulacja około 14 dnia.
W poniedziałek powtórzę by zobaczyć czy dobrze przyrasta.
Dziewczyny gdzie mogę zobaczyć listę z terminami porodów?
I jak zrobić suwaczek? Jestem tu od niedawna i jeszcze nie ogarniamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 14:02
Lilly_Ana lubi tę wiadomość
-
Lilly_Ana wrote:Witaj dibolek
Marrakesh - ja wczoraj po usg powiedziałam mojej przyjaciółce. Ona dziś pewnie powie bratu Tż (są narzeczeństwem) bo pytała czy może Więcej nikt nie wie.
Jakoś kryć się nie zamierzam, w zeszłym roku prawie nikt nie wiedział i też się nie udało. Jak ma być dobrze, to będzie. Niezależnie od tego ile osób będzie wiedziało Mąż oczywiście wie.
Najpierw chciałam zaczekać do serduszka, ale w zeszłym roku serduszko biło a i tak skończyło się źle.
Lily, to u Nas tak samo plus kilka przyjaciół najbliższych