Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PatkaPatka wrote:Ja już przed ciąża miałam ogromny niedobór magnezu i zalecenie żeby brać po 5 tabletek dziennie, teraz przeraża mnie to,że moje zapotrzebowanie teraz jest jeszcze większe..
Justyska trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!
Ja badałam wczoraj i na szczęście w normach potas magnezKarolinaa899 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Lilly i Dzięki Bogu mam nadzieję , że dzisiaj usłysze to samo
Witam nowe brzuchatki ;***
Mi progesteron różnicy nie robiLilly_Ana lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Witam się. Justyś domyślam się co musisz czuć oby wszystko zakończyło się dobrze.
Trzymam kciuki za bete. A ja się czuje dzisiaj do niczego. Z każdym dniem coraz bardziej odczuwam, żę jestem w ciąży. Wszystko mnie boli. Piersi to mam napiete jak struna do granic możliwościowi i delikatnie podbrzusze od czasu do czasu. A wczoraj kiedy położyłam sie spać na prawym boku/nodze dostalam takiego mrowienia w nodze jakby łaziło po mnie 1000 mrowek. Nigdy nie miałam czegoś takiego. Nie wiem z czego to może być -
Dzień dobry :*
Justynka trzymam kciuki z caaaaaaaaaaaaaaaaaaałych sił. :*
Ja dzisiaj byłam u lekarza, ale tak jak myślałam, za wiele się nie dowiedziałam. Tylko badanie na fotelu, macica jak to określiła p. dr. na dwoje babka wróżyła.
Dała mi skierowanie na betę - od razu pojechałam i teraz czekam na wyniki.
Jeśli przyrasta prawidłowo mam się umówić na wizytę na za tydzień/półtora.
Jedna rzecz mnie martwi - zupełnie przestały mnie bolec piersi. To właściwie mój jedyny konkretny objaw (trochę senność jeszcze, ale bez tragedii jest), więc.. świruję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 11:09
-
mindusia87 wrote:Witam się. Justyś domyślam się co musisz czuć oby wszystko zakończyło się dobrze.
Trzymam kciuki za bete. A ja się czuje dzisiaj do niczego. Z każdym dniem coraz bardziej odczuwam, żę jestem w ciąży. Wszystko mnie boli. Piersi to mam napiete jak struna do granic możliwościowi i delikatnie podbrzusze od czasu do czasu. A wczoraj kiedy położyłam sie spać na prawym boku/nodze dostalam takiego mrowienia w nodze jakby łaziło po mnie 1000 mrowek. Nigdy nie miałam czegoś takiego. Nie wiem z czego to może być
Mindusia mi dużo wody i magnez pomagało W pierwszej ciąży też nie pamiętam czegoś takiego a teraz nie raz dokucza. -
joasia8966 wrote:Dzień dobry w piątek 13
Miałam jechać do gina dzisiaj ale jednak przelozyłam na wtorek. Będzie większe prawdopodobieństwo że zobaczę serduszko
Joasia to wizytujemy razem - też idę do swojgo gina we wtorek.joasia8966 lubi tę wiadomość
-
Teraz biorę się za nadrabianie
Witam nowe mamusie
Justyś - trzymam za Was kciuki, mam nadzieje że to nie jest pozamaciczna ciąża wierzę w to!
Dziękuję za gratulacje :*Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Nie wiedziałam że duphaston jest taki drogi :o dziś pierwszy raz go kupiłam i 42zł dałam za opakowanie. A ono mi starczy na ledwo tydzień...Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Dziewczyny dzień dobry! Jestem pierwszy raz na fioletowej stronie! Chyba nie uda mi się nadrobić wszystkiego, ale chętnie do Was dołączę jeśli mogę, mimo że podchodzę do tej ciąży z dozą rezerwy ponieważ w listopadzie już jedną straciłam. Jak na razie wczoraj zobaczyłam II beta 232,47 i termin na 24.12 wg aplikacji Wizyta u gin 27.04 czyli w 6tyg )Czekam jeszcze na receptę na clexane i duphaston. Miłego dnia! :*
Magdaa21, futuremama, Lilly_Ana, Paula222, Karmelkovaa, Daniela, agniecha2101, lamka, Martula78 lubią tę wiadomość
-
Lilly_Ana wrote:Nie wiedziałam że duphaston jest taki drogi :o dziś pierwszy raz go kupiłam i 42zł dałam za opakowanie. A ono mi starczy na ledwo tydzień...
Mi na 10 dni -
nick nieaktualny