Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTaka brazowa. Wogole to spalam dzisiaj u mamy i jej powiedzialam. Ta trochę się przejęła ale wkurzyła mnie też bo stwierdziła że może nie jestem w ciąży tylko sobie to wymyśliłam masakra ale mniewkurzyla. Tak wymyśliłam sobie ciążę pęcherzyk i bete.
Jadę busem i mam ciągle chce zobaczyć czy coś leci -
Justyska89 wrote:Taka brazowa. Wogole to spalam dzisiaj u mamy i jej powiedzialam. Ta trochę się przejęła ale wkurzyła mnie też bo stwierdziła że może nie jestem w ciąży tylko sobie to wymyśliłam masakra ale mniewkurzyla. Tak wymyśliłam sobie ciążę pęcherzyk i bete.
Jadę busem i mam ciągle chce zobaczyć czy coś leci
Staraj się nie denerwować. Ja jak pisałam krwawi łam brązową krwią mniej więcej w czasie spodziewanej miesiączki. To było coś więcej niż plamienie, bo nawet z okresem to pomyliłam. Tylko trochę zbyt krótko trwało. Od tego czasu minęły 3 tygodnie i bije serduszko. Trzymaj się, oby u ciebie było też dobrze!13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
nick nieaktualny
-
Kasiulka, u mnie chyba było właśnie podobnie. Pamiętam, że w czwartek zrobiłam test, a w sobotę już byłam na IP przekonana, że to już koniec Na USG nic jeszcze nie było widać, tylko grube endometrium. Dzień wcześniej miałam betę 180, lekarka na IP kazała w nd zrobić kolejne. Zrobiłam i czekałam na wyrok. Ale wzrosło do 480 bodajże. Plamiłam jeszcze kilka dni, ale ciąża rozwijała się prawidłowo. Wierzę, że u Ciebie też będzie dobrze, Justyska.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Justyska bardzo współczuję takiego stresu , dla mnie to zawsze było jedno :< aczkolwiek jak jest brązowe to coś nie świeżego więc głowa do góry;* może krwiaczek , albo macica się oczyszcza jeszcze dla dzidzi . 3mam kciuki
Dzis piątek 13 ;p moze jednak nie jechac na ta wizyte... teraz to sie juz boje
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:Justyska bardzo współczuję takiego stresu , dla mnie to zawsze było jedno :< aczkolwiek jak jest brązowe to coś nie świeżego więc głowa do góry;* może krwiaczek , albo macica się oczyszcza jeszcze dla dzidzi . 3mam kciuki
Dzis piątek 13 ;p moze jednak nie jechac na ta wizyte... teraz to sie juz boje
Moja córka urodziła się 13 maja w piątek 13 lat temu☺️
Życzę by dla ciebie ten dzień był również szczęśliwy. ☺️
agniecha2101, s1985 lubią tę wiadomość
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
Kasiulka o jaka data wyjątkowa dziękuję ;**
Dla mnie będą to bardzo trudne 2 tyg bo tak traciłam moje ciąże :<
Musze suwaczek zmienić bo mi nie działa nie przesuwa się ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 09:24
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
PatkaPatka wrote:A powiedzcie mi dziewczyny czy Wasza waga do 5 tygodnia jakkolwiek się zwiększyła? U mnie 1,5kg na plus już, a wcale nie widać po mnie, że przytyłam, czy to woda?👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:U mnie, mimo tego że wzdęty brzuch mam strasznie, waga stoi w miejscu narazie
U mnie 7 tydzień i waga też stoi w miejscu. Chociaż ja ostatnio wcale nie mam apetytu no i jakiś czas przed ciążą przytyłam kilka kg, chyba przez tarczycę.13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
A powiedzcie mi czy na tym etapie normalnym jest kłucie w podbrzuszu takie porównywalne do bólów miesiączkowych? Nie trwają one długo, nie są nieznośne a po prostu nieprzyjemne. Mam wadę macicy, przez którą może się nie powiększać tak jak należy stąd też moje pytanie..
-
PatkaPatka wrote:A powiedzcie mi czy na tym etapie normalnym jest kłucie w podbrzuszu takie porównywalne do bólów miesiączkowych? Nie trwają one długo, nie są nieznośne a po prostu nieprzyjemne. Mam wadę macicy, przez którą może się nie powiększać tak jak należy stąd też moje pytanie..👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
nick nieaktualnyA więc wszystko jest tak jak powinno wyglądać w macicy na ciążę błona śluzową itd tylko lekarz powiedział że boi się że to może być pozamaciczna. Powiedział że to co ostatnio pokazał to nie mówił na 100% ze to pęcherzyk. Kazał zrobić druga betę i wysłać mu wieczorem wyniki i wtedy on powie co dalej dał nawet skierowanie do szpitala jakby okazało się że to pozamaciczna