Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Patka mnie tak wczoraj kuło bolało , ale przeszło ... chyba faktyczni tak ma być
Lilly nie 3maj nas tyle" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Justyska wierzę że jednak to nie cp 3 maj się dzielnie :**
Ile masz tyg , że nie widzi zbytnio pęcherzyka ? moze kiepski sprzet ma
Patka ja łykam magnez nospe w ostateczości juz wczoraj brałam jedna ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 09:56
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
PatkaPatka wrote:A powiedzcie mi czy na tym etapie normalnym jest kłucie w podbrzuszu takie porównywalne do bólów miesiączkowych? Nie trwają one długo, nie są nieznośne a po prostu nieprzyjemne. Mam wadę macicy, przez którą może się nie powiększać tak jak należy stąd też moje pytanie..
Ja mam takie bóle co jakiś czas od trzech tygodni. Póki co wszystko jest ok i mam nadzieję, że tak zostanie.13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Karmelkovaa wrote:Justyska wierzę że jednak to nie cp 3 maj się dzielnie :**
Ile masz tyg , że nie widzi zbytnio pęcherzyka ? moze kiepski sprzet ma
Patka ja łykam magnez nospe w ostateczości juz wczoraj brałam jedna ;/
Justyska trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Justyska89 wrote:A więc wszystko jest tak jak powinno wyglądać w macicy na ciążę błona śluzową itd tylko lekarz powiedział że boi się że to może być pozamaciczna. Powiedział że to co ostatnio pokazał to nie mówił na 100% ze to pęcherzyk. Kazał zrobić druga betę i wysłać mu wieczorem wyniki i wtedy on powie co dalej dał nawet skierowanie do szpitala jakby okazało się że to pozamaciczna
Oby wszystko było dobrze. Może rzeczywiście wczesny etap, kiepski sprzęt.. Trzymamy mocno zaciśnięte kciuki za betę.13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
nick nieaktualny
-
Justyska, trzymaj sie kochana! Trzeba brać wszystko pod uwagę ale wiele razy juz czytałam, ze takie było podejrzenie jak u Ciebie a okazało sie ze ciąża jest w porządku i rozwija sie prawidłowo życzę Ci tego samego!
Tule mocno!!!agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Justyśka mnie się wydaje ze jak Twoja beta ostatnio była 271 to nie było szans widzieć pęcherzyka więc myślę, że nie ma co się stresować bo na pewno wszystko będzie dobrze a pęcherzyk pokaże się przy becie 2000 w odpowiednim miejscu.
Więc skoro śluzówka macicy wskazuje na ciąże, to założe się , że to nie cp tylko wczesna ciąża a plamienie może mieć różne przyczyny. Wierzę, że u Ciebie to nic nie będzie złegoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 10:26
marrakech2708, agniecha2101, Violet Flower lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Przepraszam że się wczoraj nie odzywałam, ale nie chciało mi się już włączać laptopa. A na telefonie nie umiem z tego forum korzystać
Wszystko jest w porządku, maluch zagnieździł się w macicy oczywiście zarodka nie było jeszcze widać, ale to wiedziałam od początku, chciałam się tylko upewnić że jest w macicy
Dostałam zwolnienie do końca miesiąca na razie. Mam brać duphaston 3x1, dokończyć luteinę którą biorę 2x1 dopochwowo, acard, prenatal.
Pytała czy chcę kartę założyć dziś czy zaczekać, chciałam zaczekać, jedną kartę ciąży już mam z zeszłego roku, nie chce drugiej.
Kazała zrobić toxoplazmozę i morfologię i mocz. Na kolejną wizytę za ok. 2 tyginaa, futuremama, Lotopałanka, Magdaa21, agniecha2101, joasia8966, Paula222, Violet Flower lubią tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Lilly_Ana wrote:Cześć dziewczyny
Przepraszam że się wczoraj nie odzywałam, ale nie chciało mi się już włączać laptopa. A na telefonie nie umiem z tego forum korzystać
Wszystko jest w porządku, maluch zagnieździł się w macicy oczywiście zarodka nie było jeszcze widać, ale to wiedziałam od początku, chciałam się tylko upewnić że jest w macicy
Dostałam zwolnienie do końca miesiąca na razie. Mam brać duphaston 3x1, dokończyć luteinę którą biorę 2x1 dopochwowo, acard, prenatal.
Pytała czy chcę kartę założyć dziś czy zaczekać, chciałam zaczekać, jedną kartę ciąży już mam z zeszłego roku, nie chce drugiej.
Kazała zrobić toxoplazmozę i morfologię i mocz. Na kolejną wizytę za ok. 2 tyg
Ale nam tu kochana zbudowałas napięcie!!! ale warto było czekać na takie wiesci
Cieszę sie, ze mały dotarł do celu i teraz niech sie tam pięknie rozwija
Lilly_Ana lubi tę wiadomość
-
inaa wrote:Justyśka mnie się wydaje ze jak Twoja beta ostatnio była 271 to nie było szans widzieć pęcherzyka więc myślę, że nie ma co się stresować bo na pewno wszystko będzie dobrze a pęcherzyk pokaże się przy becie 2000 w odpowiednim miejscu.
Więc skoro śluzówka macicy wskazuje na ciąże, to założe się , że to nie cp tylko wczesna ciąża a plamienie może mieć różne przyczyny. Wierzę, że u Ciebie to nic nie będzie złegofuturemama lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa
Dziś jest najszczęśliwszy piątek 13-tego w moim życiu... bo poraz pierwszy ujrzałam na teście 2 kreski. Kilkanaście cykli starań i.... nie wiem jakiś cud Wielkanocny chyba się stał, bo ryczę od rana... Nigdy nie miałam nawet cienia-cienia. A tu od razu grubaśne kreski.
Właśnie lecę na betę i zbadam przy okazji progesteron- zawsze miałam problem z niskim. Stosowałam ostatni cykl ( w zasadzie d 17-26 d,) progesteron w kremie.
Nie wierzyła - i chyba nadal nie wierzę, że się udało...PatkaPatka, futuremama, inaa, Lotopałanka, agniecha2101, kasiulka1082, TaPaT, asylia, marrakech2708, Lilly_Ana, Mezatka2015, Violet Flower, lamka lubią tę wiadomość
-
Witajcie Grudniówki,
Dołaczam i do was. Wstepny termin mam na 10.12.2018, u mnie samopoczucie ok, zero mdłosci, humor dopisuje. Zenergia bywa roznie. Raz dobrzea raz zle. To moja druga ciaza.PatkaPatka, futuremama, inaa, Lotopałanka, agniecha2101, kasiulka1082, Lilly_Ana, Mezatka2015, lamka lubią tę wiadomość
-
Mnie niestety tez pobolewa podbrzusze, szczególnie pod wieczór i jak za długo siedzę w jednej pozycji. A że praca siedząca to cóż...
Jak bardziej dokucza to biorę magnez i często pomaga trochę
Nospę brałam tylko w poprzedniej ciąży jak mi brzuch twardniał i się bałam bo słabo ruchy czułam.
Justyska trzymam kciuki żeby pęcherzyk był tym właściwym i wszystko było dobrze Czekam z Tobą na wyniki bety i trzymam kciuki
Lily super wieści
Myszka i Jagoda dzień dobry
Mdli mnie okropnie, ostatnio się nasilają coraz bardziej. Z jednej strony się cieszę bo pewnie beta rośnie a drugiej... same wiecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 10:33
Lilly_Ana lubi tę wiadomość