Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W ciąży zatrzymanej beta też przyrasta prawidłowo do pewnego momentu. Chyba żadna kobieta nie monitoruje bety non stop... przeważnie sprawdza się w początkowych tygodniach. Niestety, pewnych wydarzeń nie przewidzimy po prostu.
Ja staram się wierzyć, że tym razem będzie dobrze. Ale boję się bardzo.
I też czekam na wieści od Lily. Może nie ma czasu się odezwać.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Mam nadzieję że u wszystkich
z Nas bedą prawidłowe spokojne 9 miesięcy.Jutro powtórzę betęMagdaa21, agniecha2101 lubią tę wiadomość
1c maj 2002r-6t +++
2c sierpień 2003r-7t +++
3c wrzesień2010r-Syn Karolek
4c wrzesień 2015r-25t synek Bogdanek +++
5c grudzień 2016r-7t +++
6c pażdziernik 2017r-6t +++
PCOS, Hyperprolaktynemia
Starania o rodzeństwo dla Karolka
https://ovufriend.pl/graph/869b18d2d61236880a161a75ac90b398
-
Cześć dziewczyny! Będę zaglądać też do Was bo właśnie dzisiaj dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Termin z miesiączki wypada na koniec listopada ale kto wie kiedy dzidzia do nas zawita. To już 7 tydzień a ja nic nie wiedziałam bo nawet
"okres" miałam 3 tygodnie temu. Zaskoczona i lekko wystraszona, ale szczęśliwa dołączam do Waszego zacnego grona.
☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 21:57
PatkaPatka, Lotopałanka, Paula222, lamka, agniecha2101, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
nick nieaktualnyIrminka ja też schudłam póki co 2kg przez mdłości, ale mam jedną koleżankę, u której w 7tc już było brzuszek widać, także to bardzo zależy.
Anxa też co chwilę pije, a jest to o tyle uciążliwe, że jak mam pełny żołądek to jest mi bardziej niedobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 07:05
-
Hej. Wstałam dziś i znów na żołądku okropnie, czuję,że w każdej chwili mogę zwymiotować a nie chce się zebrać, a zaraz muszę dzieci odwieźć...Nie wiem co zrobię jak mnie weźmie w trasie ...
kasiulka1082 witamyI gratulacje
Jak możesz wpisz datę porodu nawet wg belly a później zmienimy na tą po wizycie
A i skąd jesteś
Lily czekamy na wieści cały czas ...
Karmelkovaa kciuki za wizytę dziś i daj znać po
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyska mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Trzymam kciuki za wizytę. :*
Z tego co wiem to nie, ale dobrze że masz gina za chwilęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 07:45
-
Justyska nie trać nadziei.Nie kazde krwawienie to najgorsze.Dobrze ze idziesz do lekarza bo kazde krwawienie w ciazy wymaga konsultacji.trzymam kciuki za ciebie zeby wszystko bylo dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 07:53
-
nick nieaktualny
-
Justynka oby było wszystko dobrze! Nie każde oznacza poronienie, ale działać trzeba szybko.
Wizytę mam teraz 26 kwietnia, z kalendarzyków termin mi na 29-30 listopad wychodzi, dlatego nie wiem czy na grudniowego czy na listopadowego dzidziusia czekamy.
Po wizycie będę więcej wiedziałam, bo po tej wczorajszej to nadal jeszcze w szoku jesteśmy i tylko tyle wiemy, że jest ciąża i bije serduszko.
☺️
Dziewczyny, od czasu do czasu czuję taki delikatny skurcz. Czy to jest normalne?13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Justyska89 wrote:Czy krwawienie musi oznaczać poronienie????
Nie, ja miałam dwa razy krwawienie w ostatniej ciąży.
Pierwsze, okazało się że zrobiła się nadżerka jak już byłam w ciaży i z niej leciało. Jechałam do szpitala blada i pewna że już po wszystkim. Drugi raz był spokojniejszy. Krew wzięła się nie wiadomo skąd. Jak widać po suwaku, wszystko było dobrze.
Często tez krwawienie jest wynikiem krwiaka. Naprawde, dość często to się zdarza i nie musi znaczyć nic złego, choć rozumiem zdenerwowanie. Ja podczas pierwszej wizyty w szpitalu, juz po badaniu, tak się rozszlochałam lekarce w gabinecie że powiedziała ze zaraz się sama rozpłacze. A potem wołała mojego męża żeby mnie uspokoił
.
-
Daniela wrote:Justyska, dobrze że zaraz masz lekarza. To była żywa krew? Ja plamilam na brązowo przez ponad tydzień na początku pierwszej ciąży, nie wiadomo, dlaczego. Wszystko dobrze się skończyło.13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb