Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W ciąży zatrzymanej beta też przyrasta prawidłowo do pewnego momentu. Chyba żadna kobieta nie monitoruje bety non stop... przeważnie sprawdza się w początkowych tygodniach. Niestety, pewnych wydarzeń nie przewidzimy po prostu.
Ja staram się wierzyć, że tym razem będzie dobrze. Ale boję się bardzo.
I też czekam na wieści od Lily. Może nie ma czasu się odezwać.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Mam nadzieję że u wszystkich
z Nas bedą prawidłowe spokojne 9 miesięcy.Jutro powtórzę betęMagdaa21, agniecha2101 lubią tę wiadomość
1c maj 2002r-6t +++
2c sierpień 2003r-7t +++
3c wrzesień2010r-Syn Karolek
4c wrzesień 2015r-25t synek Bogdanek +++
5c grudzień 2016r-7t +++
6c pażdziernik 2017r-6t +++
PCOS, Hyperprolaktynemia
Starania o rodzeństwo dla Karolka
https://ovufriend.pl/graph/869b18d2d61236880a161a75ac90b398
-
Cześć dziewczyny! Będę zaglądać też do Was bo właśnie dzisiaj dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Termin z miesiączki wypada na koniec listopada ale kto wie kiedy dzidzia do nas zawita. To już 7 tydzień a ja nic nie wiedziałam bo nawet
"okres" miałam 3 tygodnie temu. Zaskoczona i lekko wystraszona, ale szczęśliwa dołączam do Waszego zacnego grona.
☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 21:57
PatkaPatka, Lotopałanka, Paula222, lamka, agniecha2101, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
nick nieaktualnyIrminka ja też schudłam póki co 2kg przez mdłości, ale mam jedną koleżankę, u której w 7tc już było brzuszek widać, także to bardzo zależy.
Anxa też co chwilę pije, a jest to o tyle uciążliwe, że jak mam pełny żołądek to jest mi bardziej niedobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 07:05
-
Hej. Wstałam dziś i znów na żołądku okropnie, czuję,że w każdej chwili mogę zwymiotować a nie chce się zebrać, a zaraz muszę dzieci odwieźć...Nie wiem co zrobię jak mnie weźmie w trasie ...
kasiulka1082 witamy I gratulacje Jak możesz wpisz datę porodu nawet wg belly a później zmienimy na tą po wizycie A i skąd jesteś
Lily czekamy na wieści cały czas ...
Karmelkovaa kciuki za wizytę dziś i daj znać po
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyska mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze Trzymam kciuki za wizytę. :*
Z tego co wiem to nie, ale dobrze że masz gina za chwilęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 07:45
-
Justyska nie trać nadziei.Nie kazde krwawienie to najgorsze.Dobrze ze idziesz do lekarza bo kazde krwawienie w ciazy wymaga konsultacji.trzymam kciuki za ciebie zeby wszystko bylo dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 07:53
-
nick nieaktualny
-
Justynka oby było wszystko dobrze! Nie każde oznacza poronienie, ale działać trzeba szybko.
Wizytę mam teraz 26 kwietnia, z kalendarzyków termin mi na 29-30 listopad wychodzi, dlatego nie wiem czy na grudniowego czy na listopadowego dzidziusia czekamy.
Po wizycie będę więcej wiedziałam, bo po tej wczorajszej to nadal jeszcze w szoku jesteśmy i tylko tyle wiemy, że jest ciąża i bije serduszko.
☺️
Dziewczyny, od czasu do czasu czuję taki delikatny skurcz. Czy to jest normalne?13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Justyska89 wrote:Czy krwawienie musi oznaczać poronienie????
Nie, ja miałam dwa razy krwawienie w ostatniej ciąży.
Pierwsze, okazało się że zrobiła się nadżerka jak już byłam w ciaży i z niej leciało. Jechałam do szpitala blada i pewna że już po wszystkim. Drugi raz był spokojniejszy. Krew wzięła się nie wiadomo skąd. Jak widać po suwaku, wszystko było dobrze .
Często tez krwawienie jest wynikiem krwiaka. Naprawde, dość często to się zdarza i nie musi znaczyć nic złego, choć rozumiem zdenerwowanie. Ja podczas pierwszej wizyty w szpitalu, juz po badaniu, tak się rozszlochałam lekarce w gabinecie że powiedziała ze zaraz się sama rozpłacze . A potem wołała mojego męża żeby mnie uspokoił . -
Daniela wrote:Justyska, dobrze że zaraz masz lekarza. To była żywa krew? Ja plamilam na brązowo przez ponad tydzień na początku pierwszej ciąży, nie wiadomo, dlaczego. Wszystko dobrze się skończyło.13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb