Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula super lista
Ja mam 20.04 godz. 13.00, już powinno być widać serduszko.
Też mam straszne spanie, nie mogę nadążyć za Wami.
Lilly jak tam wizyta?
Co do tarczycy to na początku ciąży często wariuje, trzeba zaufać lekarzom.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 16:34
Paula222 lubi tę wiadomość
-
Hej... Dziewczyny gratuluję ładnej bety... Czekam na informacje z wizyt...
Ja dziś się czuję okropnie... Senność, mdłości... A rano jak jechałam tramwajem spotkać się z tatą pod szpitalem to myślałam że nie wytrzymam i w tramwaju zobaczą co jadłam na śniadanie... Teraz zostały lekkie mdłości nadal...
Jutro zostawiam sobie dziecię w domu i się wyśpimy razem.... Mam nadzieję że będę się lepiej czuła jutro -
Paula lista z wizytami świetna nie da się ukryć będziesz miała co robić....ja mam wizytę następna 4 maja ale to będzie taka w sumie nijaka bez usg w sumie głównie żeby L4 wyciągnąć więc nie wiem czy jest sens ja zapisywać
-
Cześć kobietki, skromnie pozwolę sobie do Was dołączyć
Ostatnia @ była 06.03 byłam na pierwszej wizycie i lekarz potwierdził ciąże, na razie niewiele widać, bo sam pęcherzyk, ale kazał przyjść za 2 tygodnie i już ma być serduszko.. także zniecierpliwiona czekam na następną wizytę!Lotopałanka, giovanedonore, Paula222, agniecha2101, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
No proszę trochę nas przybywa do grupy. Fajnie że grono grudniowych mam tak sie powiększa. Mnie też proszę dopisać na wizytę. 24.04 godz 12. Ale mnie wzięło teraz na orzechy i migdały. Siedzę wcinam orzechy na przemian z migdałami i popijam mlekiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 18:25
-
nick nieaktualny
-
PatkaPatka wrote:Iamka, nacieszę się tym brakiem, póki mogę..
Dziewczyny, myślicie, że za tydzień mogę już iść do lekarza żeby zobaczyć zarodek i serduszko? Co prawda mówił, żebym przyszła za dwa, ale nie wytrzymam chyba tak długo..
Jakbym czytała o sobie?! jeśli lekarz dysponuje dobrym sprzętem i doświadczeniem to może być już widać i dzidziusia i serduszko -
PatkaPatka wrote:Iamka, nacieszę się tym brakiem, póki mogę..
Dziewczyny, myślicie, że za tydzień mogę już iść do lekarza żeby zobaczyć zarodek i serduszko? Co prawda mówił, żebym przyszła za dwa, ale nie wytrzymam chyba tak długo.. -
TaPaT wrote:Jakbym czytała o sobie?! jeśli lekarz dysponuje dobrym sprzętem i doświadczeniem to może być już widać i dzidziusia i serduszko
No to chyba jednak pojadę szybciej, najwyżej lekarz się pośmieje, że ma taką niecierpliwą pacjentkę i w ostateczności pójdę jeszcze raz tydzień później. W którym tygodniu jesteś?