Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyska89 wrote:Dobra dziewczyny żegnam się z wami. Beta z dzisiaj 150 więc spada czyli poronilam. Lekarz dalej obawia się że to pozamaciczna karze mi na siebie uważać i czekać do poniedziałku i do niego przyjść ale jakby mi się pogorszyło przez weekend to do szpitala
Nie wiem nawet co powiedzieć
Trzymaj się jakoś :-*
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Ja dziś czuję się fatalnie
Najgorszy dzień ze wszystkich do tej pory
Jeszcze takie smutne wieści dziś
Niemiłosierne mdłości mnie dziś męczą ;-/ normalnie to aż chciałabym pójść i zwrócić co zjadłam, to może chociaż na chwilę byłoby mi lżej. Poza tym całkiem bez sił jestem, ale zdrzemnąć się nie dam rady. Miałam dziś posprzątać w domu, a jedyne co dziś zrobiłam to obiad i nastawienie zmywarki.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:Ja dziś czuję się fatalnie
Niemiłosierne mdłości mnie dziś męczą ;-/ normalnie to aż chciałabym pójść i zwrócić co zjadłam, to może chociaż na chwilę byłoby mi lżej. Poza tym całkiem bez sił jestem, ale zdrzemnąć się nie dam rady. Miałam dziś posprzątać w domu, a jedyne co dziś zrobiłam to obiad i nastawienie zmywarki.
A ja z kolei nie mam żadnych objawów, i zaczynam się tym niepokoić. -
PatkaPatka wrote:A ja z kolei nie mam żadnych objawów, i zaczynam się tym niepokoić.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Justyska89 wrote:Dobra dziewczyny żegnam się z wami. Beta z dzisiaj 150 więc spada czyli poronilam. Lekarz dalej obawia się że to pozamaciczna karze mi na siebie uważać i czekać do poniedziałku i do niego przyjść ale jakby mi się pogorszyło przez weekend to do szpitala
-
agniecha2101 wrote:Ja dziś czuję się fatalnie
Niemiłosierne mdłości mnie dziś męczą ;-/ normalnie to aż chciałabym pójść i zwrócić co zjadłam, to może chociaż na chwilę byłoby mi lżej. Poza tym całkiem bez sił jestem, ale zdrzemnąć się nie dam rady. Miałam dziś posprzątać w domu, a jedyne co dziś zrobiłam to obiad i nastawienie zmywarki.
-
Irminka1231 wrote:Witaj w klubie .mdłosci potrafia dać wkosć.oby wymioty ciebie omineły.cieżko coś zrobic dzis ledwo obiad ugotowalam.mialam sprzatać ale nie dalam rady.tylko poodkorzalam.o dziwo poza domem czuje sie troche lepiej na swiezym powietrzu.
Pootwierałam tylko okna, żeby jak najwięcej swieżego powietrza wleciało do domku
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
asylia wrote:Justynka, przykro mi i łaczę sie w bolu - moja beta stanęla w miejscu.
Bylam u lekarza, pecherzyk w macicy, mam czekac - lepiej gdyby samo cos ruszylo.Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Jejjjj co to za wieści ????
Aż nie wiem co napisać... Justyska89 ściskam mocno trzymaj się jakoś mam nadzieję, że szybciutko wrócisz na fioletową :* Współczuję strasznie
asylia jej ... Może jakiś cud się wydarzy.... Tulę mocno Kochana trzymaj się -
Odnośnie mowienia o ciąży, to ja prezentuję postawę zgoła przeciwną. Nie mam najmniejszego problemu z powiedzeniem o ciąży bliskim mi osobom. Nie sądzę, by to, czy moje dziecko będzie się rozwijać, zalezalo id tego, czy powiedzialam Basce i Zosce w pracy, czy nie. Ponadto ja z tych, co mają brzuch od samego początku ciąży. Ludzie zaczynają na mnie patrzeć z pytajnikami w oczach. Wolę im sama normalnie powiedzieć niż stać się przedmiotem plotek. A gdyby coś się nie udało, to cóż, ludzka rzecz, wszyscy to chyba zrozumieją, nie trzeba wiele tłumaczyć. A jak będzie dobrze, to długo tego w tajemnicy nie utrzymam.
Kitkat, Kitkat lubią tę wiadomość