Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyska89 wrote:Dobra dziewczyny żegnam się z wami. Beta z dzisiaj 150 więc spada czyli poronilam. Lekarz dalej obawia się że to pozamaciczna karze mi na siebie uważać i czekać do poniedziałku i do niego przyjść ale jakby mi się pogorszyło przez weekend to do szpitala👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Ja dziś czuję się fatalnie Najgorszy dzień ze wszystkich do tej pory
Jeszcze takie smutne wieści dziś
Niemiłosierne mdłości mnie dziś męczą ;-/ normalnie to aż chciałabym pójść i zwrócić co zjadłam, to może chociaż na chwilę byłoby mi lżej. Poza tym całkiem bez sił jestem, ale zdrzemnąć się nie dam rady. Miałam dziś posprzątać w domu, a jedyne co dziś zrobiłam to obiad i nastawienie zmywarki.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:Ja dziś czuję się fatalnie Najgorszy dzień ze wszystkich do tej pory
Niemiłosierne mdłości mnie dziś męczą ;-/ normalnie to aż chciałabym pójść i zwrócić co zjadłam, to może chociaż na chwilę byłoby mi lżej. Poza tym całkiem bez sił jestem, ale zdrzemnąć się nie dam rady. Miałam dziś posprzątać w domu, a jedyne co dziś zrobiłam to obiad i nastawienie zmywarki.
A ja z kolei nie mam żadnych objawów, i zaczynam się tym niepokoić. -
PatkaPatka wrote:A ja z kolei nie mam żadnych objawów, i zaczynam się tym niepokoić.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Justyska89 wrote:Dobra dziewczyny żegnam się z wami. Beta z dzisiaj 150 więc spada czyli poronilam. Lekarz dalej obawia się że to pozamaciczna karze mi na siebie uważać i czekać do poniedziałku i do niego przyjść ale jakby mi się pogorszyło przez weekend to do szpitala
-
agniecha2101 wrote:Ja dziś czuję się fatalnie Najgorszy dzień ze wszystkich do tej pory
Niemiłosierne mdłości mnie dziś męczą ;-/ normalnie to aż chciałabym pójść i zwrócić co zjadłam, to może chociaż na chwilę byłoby mi lżej. Poza tym całkiem bez sił jestem, ale zdrzemnąć się nie dam rady. Miałam dziś posprzątać w domu, a jedyne co dziś zrobiłam to obiad i nastawienie zmywarki.
-
Irminka1231 wrote:Witaj w klubie .mdłosci potrafia dać wkosć.oby wymioty ciebie omineły.cieżko coś zrobic dzis ledwo obiad ugotowalam.mialam sprzatać ale nie dalam rady.tylko poodkorzalam.o dziwo poza domem czuje sie troche lepiej na swiezym powietrzu.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
asylia wrote:Justynka, przykro mi i łaczę sie w bolu - moja beta stanęla w miejscu.
Bylam u lekarza, pecherzyk w macicy, mam czekac - lepiej gdyby samo cos ruszylo.Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Jejjjj co to za wieści ???? Aż nie wiem co napisać... Justyska89 ściskam mocno trzymaj się jakoś mam nadzieję, że szybciutko wrócisz na fioletową :* Współczuję strasznie
asylia jej ... Może jakiś cud się wydarzy.... Tulę mocno Kochana trzymaj się -
Odnośnie mowienia o ciąży, to ja prezentuję postawę zgoła przeciwną. Nie mam najmniejszego problemu z powiedzeniem o ciąży bliskim mi osobom. Nie sądzę, by to, czy moje dziecko będzie się rozwijać, zalezalo id tego, czy powiedzialam Basce i Zosce w pracy, czy nie. Ponadto ja z tych, co mają brzuch od samego początku ciąży. Ludzie zaczynają na mnie patrzeć z pytajnikami w oczach. Wolę im sama normalnie powiedzieć niż stać się przedmiotem plotek. A gdyby coś się nie udało, to cóż, ludzka rzecz, wszyscy to chyba zrozumieją, nie trzeba wiele tłumaczyć. A jak będzie dobrze, to długo tego w tajemnicy nie utrzymam.
Kitkat, Kitkat lubią tę wiadomość