Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malutka_94 wrote:Hej, ja dzisiaj spędzam dzień w stolicy..Mężowi zostawiłam pranie i obiad, ciekawe czy zrobi
Byłam u genetyka, profesor sądzi że jestem zdrowa, ale dał mi nr telefonu i mail, mam mu przysłać wyniki badań siostry i będziemy w kontakcie. Trochę się uspokoiłam
Kochana napisz coś więcej, w jakiej sprawie byłaś u genetyka?4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Cześć kochaniutkie:*
Widzę, że część tutaj, część na fb, a niektóre tu i tu:)
Na fejsie faktycznie szybciej się pisze, ale z drugiej strony szkoda, że nie wszystkie go mają mimo wszystko, staram się też tutaj Was podczytywać:*
U nas wszystko wporzo, prócz małego przeziębienia i trudności z oddychaniem, czasami to jest masakra, jak gdzieś mała uciśnie na przeponę, szczególnie rano...
Dzisiaj byłam na immunoglobulinie , lekarz zrobił szybkie usg, ale dowiedziałam się tylko tyle, że Nelka obrócona głową w dół, kolejna wizyta za tydzień w czwartek:)
U nas dzisiaj rosół na te choróbska, a na drugie gołąbki:)agniecha2101 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Jeszcze jedna pralka ciuszków do prania mi została ale to jak wrócę z zakupów z chłopakami.... dziś od rana pranie i sprzątanie.... I tak zamierzam spędzić czas do października
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Azzura, oj tak, synek steskniony i ja steskniona ogromnie. Tak się ucieszył na mój widok i tak się do mnie przytulal, że całkiem mnie to rozczulilo.
Dziś za to mielismy trudne przedpoludnie, bo pojechaliśmy z malym na oddział immunologiczny na przetoczenie przeciwciał. Ciężko było, ale dalismy radę.JaKa, Azzurra lubią tę wiadomość
-
Hej. Ja jestem ostatnio tak wypompowana jakbym była w 1 trym a nie jedną nogą w 3.. sprzątałam pół dnia, więc na obiad pierogi z paczki i leżę bo naprawdę padam. Nie pamiętam kiedy bylam taka kiepska.. a jeszcze prasowanie czeka..
-
nick nieaktualny
-
Karolcia, u mojej siostry wyszło że ma Zespół Ehlersa-Danlosa, to jest choroba dziedziczna. i nie wiem już czy tamten lekarz jej mówił czy to moja mama sama wyczytała, że to może być groźne przy porodzie naturalnym bo często dochodzi do pęknięcia miednicy. Na szczęście ja prawie żadnych objawów tego zespołu nie mam. No ale jeszcze zobaczymy co powie profesor jak mu wyślę te wyniki siostry.
W ogóle to zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, wszystkiego wysłuchał, dopytał i powoli tłumaczył. Nawet nie odczułam że u lekarza jestemMalutka_94
-
Dzień dobry te co czekały na jesień i chłodniejsze dni pewno się już cieszą z dzisiejszej aury. A ja zaczynam łapać doła, nawet światło trzeba świecić bo tak ciemno
Muszę się Wam pochwalić, wczoraj pół dnia siedziałam w necie i szukałam łóżeczek w atrakcyjnej cenie. I znalazłam, a późnym wieczorem zamówiłam 499 zł za zestaw łóżeczko z szufladą i funkcją tapczanika, materac Danlop gryka pianka kokos i komplet poscieli bawełnianej. Oczywiście wszystko razy dwa, więc wyszło "jedynie" tysiąc złotych.
Chciałam żebyśmy tam dziś podjechali zobaczyć te rzeczy, bo to pod Krakowem, ale Mąż nie chciał się zgodzić, że nie będziemy się tłuc bo to dla mnie niebezpieczne. W efekcie zamówiłam już, bo była na stronie informacja, że ostatnie sztuki. Teraz czekanie ok 2 tygodnieLotopałanka, agniecha2101, Aga9090, Malutka_94, Lilly_Ana, bondzik007 lubią tę wiadomość
Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
Witajcie
JaKa super że udało Ci się upolować łóżeczka w korzystnej cenie...
Ja mam trochę doła od wczoraj... Zawsze z utęsknieniem czekam na sobotę aż mąż wróci z pracy bo to oznacza całe popołudnie i niedziela razem... A w tym tygodniu nawet niedzielę spędzi w pracy Wiem że robi to wszystko dla nas ale jakoś tak mi przykro że nawet tego jednego dnia w tym tygodniu nie będziemy mieli dla siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 09:29
-
Paula222 wrote:Ja też byłam pewna że to jeszcze 7 miesiąc Z resztą na chłopski rozum, w 8 miesiącu będziemy od 27 września
Kai kciuki za maleństwo, niech pięknie rośnie... I oby jak najdłużej w brzuszku...👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Karolcia27 wrote:Cześć kochaniutkie:*
Widzę, że część tutaj, część na fb, a niektóre tu i tu:)
Na fejsie faktycznie szybciej się pisze, ale z drugiej strony szkoda, że nie wszystkie go mają mimo wszystko, staram się też tutaj Was podczytywać:*
U nas wszystko wporzo, prócz małego przeziębienia i trudności z oddychaniem, czasami to jest masakra, jak gdzieś mała uciśnie na przeponę, szczególnie rano...
Dzisiaj byłam na immunoglobulinie , lekarz zrobił szybkie usg, ale dowiedziałam się tylko tyle, że Nelka obrócona głową w dół, kolejna wizyta za tydzień w czwartek:)
U nas dzisiaj rosół na te choróbska, a na drugie gołąbki:)
U mnie trudności z oddychaniem też się pojawiają, ale zazwyczaj wieczorem.
Ciekawe czy mój łobuz też się główką w dół spowrotem przekręcił... Wydaje mi się że tak, bo znów inaczej ruchy czuję. Oby
Zdrówka Karolcia :-*👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Lotopałanka wrote:Czyli nie tylko ja mam totalny brak energii... Najgorsze ze juz o 20.00 ledwo żywa siedze i odmierzam czas do podania insuliny i tego by położyć się spać....👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Lotopałanka wrote:Witajcie
JaKa super że udało Ci się upolować łóżeczka w korzystnej cenie...
Ja mam trochę doła od wczoraj... Zawsze z utęsknieniem czekam na sobotę aż mąż wróci z pracy bo to oznacza całe popołudnie i niedziela razem... A w tym tygodniu nawet niedzielę spędzi w pracy Wiem że robi to wszystko dla nas ale jakoś tak mi przykro że nawet tego jednego dnia w tym tygodniu nie będziemy mieli dla siebie👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙