Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane :-* Chwilkę mnie nie było. Powyciągałam wczoraj wszystkie ciuszki, kocyki, pieluszki, pościele itp, żeby posegregować do prania i aż się przeraziłam ile tego jest Narobiłam tylko bajzlu w domu i chyba będę to ogarniać do końca tygodnia jak nie dłużej Jak pomyślę o prasowaniu tego wszystkiego to... eh... lepiej nie myśleć
Tak poza tym zastanawiam się ile może już ważyć nasz szkrab Da się odczuć, że ma coraz mniej miejsca
Biorę się za nadrabianie
Miłego dnia i udanych wizyt jak jakieś są :-* :-* :-*Dip88, Agus603 lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Azzurra wrote:Agniecha, niestety ale ta cisza była do przewidzenia. Więc albo fb albo będziemy pisały we dwie-trzy;)
Z tym Tymonem, to mąż właśnie wymyślił. Ogólnie mamy problem z wyborem imienia, bo totalnie nasze gusta się rozmijają. Jedyne co ten Krzysztof jest przez oboje do zaakceptowania, no i teraz Tymon. Jeszcze Igor jest brany pod uwagę. Reszta to albo się mnie nie podoba, albo ślubnemu.
Dla dziewczynki mielismy wybrane imię jak tylko test pokazał dwie kreski i była pełna zgoda, a tutaj to nie wiem... pewnie wybierzemy dopiero po porodzie:-)
Azzurra lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Azzurra wrote:Dzięki za opinie odnośnie imienia:-)
Właśnie debatuje z mężem na ten temat, a on do mnie, że może lepiej Tymoteusz. Spoko, gyby nie długie i trudne nazwisko. No nic, coś trzeba będzie wybrać
Ja przepadłam na punkcie imienia Czarek, ale mąż twierdzi że po jego trupie;)
Czarek bardzo ładnie według mnie, nasz dobry znajomy ma tak na imię Mówią na niego CzarodziejAzzurra lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
mokka wrote:Fotelik sporo waży, ale mniej niż cybex.
Do mnie właśnie przyszły nie mufki, a rękawiczki, w środku futerko, fajnie, bo można regulować rozstaw.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
futuremama wrote:Wyjdzie na to że nienormalna jestem ale ja się ciesze ze zmiany pogody Przynajmniej mam czym oddychać Co prawda jak chwilkę po 6 pracy wychodzę to jednak zimno ale lepiej funkcjonuję niż przy 30 stopniach na dworze
Ale ja zimą urodzony człowiek, może dlatego👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha ja mam jutro wizytę Więc napiszę ile waży, bo ostatnio chyba miałyśmy podobnie z wagą?
My czekamy na nasz wózek, będzie jakoś w połowie października a ja już bym chciała mieć go w domu
W niedzielę rozstawiamy łóżeczko, materacyk rozpakujemy niech pooddycha .
Wczoraj kupiłam sobie też piżamy do szpitalaagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:agniecha ja mam jutro wizytę Więc napiszę ile waży, bo ostatnio chyba miałyśmy podobnie z wagą?
My czekamy na nasz wózek, będzie jakoś w połowie października a ja już bym chciała mieć go w domu
W niedzielę rozstawiamy łóżeczko, materacyk rozpakujemy niech pooddycha .
Wczoraj kupiłam sobie też piżamy do szpitala👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Dzień dobry,
Agniecha, Azzurra i reszta nie fb, ja szanuje Wasze decyzje, ale liczę, że może jednak zmienicie zdanie.
Bardzo mi Was brakuje. Tęsknię.
Ja staram się być i na belly, ale przyznam, że mam zepsuty laptop i o wiele lepiej pisze mi się z telefonu na fb. Łatwiej że zdjęciami i w ogóle bardziej się można otworzyć, bo nikt nie podczytuje.
Nie wiem, kiedy M. zlituje się nad moim lapkiem...Azzurra, agniecha2101 lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
agniecha2101 wrote:O jakich mufkach i rękawiczkach Wy mówicie...?? Jakieś specjalne do wózka czy o co chodzi...? Jestem zielona
Ja w sumie z takich kluczowych rzeczy to tylko fotelik, materacyk i biustonosze do karmienia muszę kupić. Tak to resztę już mamy ale łóżeczko pewnie z początkiem listopada rozłożymy.
-
futuremama wrote:Wózek mam Camarelo Carmela
Na początku przygody sto lat temu też mi się wydawało, że wózek 3w1 to super biznes. Zobaczyłam parę fotelików jak to wygląda, poczytałam o bezpieczeństwie i podziękowałam.
Ja się wcześniej cieszyłam, że mała się obróciła, czuś to było ewidentnie gdzie ma nogi a teraz wiem tyle że nic nie wiem, mam wrażenie że czuć ją wszędzie. Widać, że miejsca mniej.
Annika a podali Ci nowy termin? Ja dopiero za 3 tyg idę. Pewnie będę jedną z ostatnich
Tak. Mam wizyte w ten piatek. Dzisiaj mam jakiś spadek mocy. Chyba przez nieprzespana noc bo corcia budzila sie dosc czesto. Jakis katar sie przypaletal. Zgadza sie ze przez upaly ledwo sie funkcjonowało ale chociaz tych chorobsk bylo mniej.
futuremama, mamy dzieci w tym samym wieku. Twoj synek chodzi juz do przedszkola?
-
Hej....
U mnie od poniedziałku goście i tak tylko z doskoku jestem zarówno tutaj jak i na fb.... Rano plotki i zakupy, gotowanie z kumpela jak za czasów wspólnego mieszkania w akademiku... A popołudniami planszówki królują....
Coś zaczyna rozkładać moich chłopaków... Oby im szybko przeszło i mnie złapało...
Ja wizytę mam 2.10 i nie mogę się doczekać bo liczę że umówi się że mną na dniach na usg a małej od początku sierpnia nie widziałam....
Pozdrawiam miłego dnia i powodzenia na wizytach....agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
agniecha2101 wrote:Hej Kochane :-* Chwilkę mnie nie było. Powyciągałam wczoraj wszystkie ciuszki, kocyki, pieluszki, pościele itp, żeby posegregować do prania i aż się przeraziłam ile tego jest Narobiłam tylko bajzlu w domu i chyba będę to ogarniać do końca tygodnia jak nie dłużej Jak pomyślę o prasowaniu tego wszystkiego to... eh... lepiej nie myśleć
Tak poza tym zastanawiam się ile może już ważyć nasz szkrab Da się odczuć, że ma coraz mniej miejsca
Biorę się za nadrabianie
Miłego dnia i udanych wizyt jak jakieś są :-* :-* :-*
Ja też mam nadzieję na dniach zabiorę się za te wszystkie rzeczy A z dnia na dzień potrafi mi jeszcze przybywać.
Też się zastanawiam jak tam maluszek, ale jeszcze tydzień i go wkońcu popodglądam. No i chyba wkońcu się obrócił, tak mi się wydaje. Bo momentami u góry czuję jak chyba nóżki wypycha pod skórą albo wpycha pod żebraagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Co do Facebooka, to ja po przemyśleniu sprawy nie wybieram się tam. Głównie dlatego, że staram się minimalizować czas który na nim marnuję. A wejście i sprawdzenie czegokolwiek konkretnego, kończy się scrollowaniem reszty Facebooka przez kolejne pół godziny
Tak więc dopóki ktoś tu siedzi, będę się tu udzielać -
agniecha2101 wrote:Ja cały czas trochę rozważam tego FB... Z jednej strony wzbraniam się strasznie przed tym, bo nie po to w sumie dobrych kilka lat temu usuwałam konto, żeby teraz zakładać, ale z drugiej strony ciekawi mnie co tam u reszty dziewczyn i szkoda mi trochę tracić kontakt z nimi (chociaż niektórym z nich chyba nie było szkoda, bo nawet tu nie zaglądają już )
Jak coś to załóż jakieś może fikcyjne konto żeby chociaż na grupie z nami popisać. Ale nie namawiam żeby nie było Tam poprostu łatwiej i szybciej się pisze. -
Daniela wrote:Dzień dobry,
Agniecha, Azzurra i reszta nie fb, ja szanuje Wasze decyzje, ale liczę, że może jednak zmienicie zdanie.
Bardzo mi Was brakuje. Tęsknię.
Ja staram się być i na belly, ale przyznam, że mam zepsuty laptop i o wiele lepiej pisze mi się z telefonu na fb. Łatwiej że zdjęciami i w ogóle bardziej się można otworzyć, bo nikt nie podczytuje.
Nie wiem, kiedy M. zlituje się nad moim lapkiem...
Dokładnie, mi też tam was brakuje i potwierdzam co piszeszAzzurra, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Annika no to o tyle dobrze że daleko nie przesunęli
Tak, synek teraz poszedł do przedszkola. Na szczęście bardzo dobrze się zaadaptował, ale też wcześniej już w żłobku był. Niestety znów mu się włączyła jak to nazywam "mamoza" więc nie wiem czy taki etap po prostu czy w ten sposób jednak odreagowuje zmianę, czy też moja ciąża... -
Witam:-)
Agniecha, ja w temacie fb to też jestem na "nie". Ogólnie nie przekonuje mnie polityka prywatności, temat rzeka. ALE jak Ty zalozysz konto to i ja założe:-) w akcie desperacji, bo również szkoda mi tracić kontakt z dziewczynami.
I dziękuję- Misia już całkiem ok. Mąż się zbiera do wyjazdu, a mi trochę przykro że zostajemy same ale co tam.... pojedziemy jeszcze do tego Ziołowego Zakątka na osłodę
Daniela, ja również uwielbiam jesień. Kocham wrzesień, a jeśli pogoda się utrzymuje to nawet październik.Dip88, agniecha2101 lubią tę wiadomość