Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Od początku planowałam pracować tak długo jak będę się dobrze czuła... Nie przewidziałam tylko, że dobrze się będę czuła chyba do końca:p tak więc ponownie pozdrawiam z pracy i życzę miłego dnia.
Kai, trzymamy kciuki!
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Kai niesamowite że to już W ogóle tyle strachów było po drodze a tu już co chwilę któryś maluszek jest bo drugiej stronie brzuszka
Mkgk Ty póki co dotrwaj do tego 29 Nie zamartwiaj się na zapas
Aga kciuki za wizytę A dostałaś w końcu wynik GBS? -
Cyganieszka wrote:Od początku planowałam pracować tak długo jak będę się dobrze czuła... Nie przewidziałam tylko, że dobrze się będę czuła chyba do końca:p tak więc ponownie pozdrawiam z pracy i życzę miłego dnia.
O, widzę, że nie tylko ja jestem taka szalona.
Też jeszcze pracuję, ale od początku listopada już 100% z domu, bo ciężko było mi cały dzień za biurkiem w pracy wysiedzieć a w domu to jednak inaczej.
Cyganieszka, a Ty chodzisz do biura cały czas? :> -
nick nieaktualnyJa juz po wizycie
Mały wazy 2976 (w 2tygodnie prawie kilo?!) jeśli chodzi małego wszystko w normie. Łożysko z brzeżnie przodujacego stało się centralnie przodującym.
Dostałam skierowanie i w poniedziałek juz ide się położyć do szpitala, bo lekarz nie chce ryzykować...
Futuremama dostałam wczoraj wieczorem i ujemny
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Ja juz po wizycie
Mały wazy 2976 (w 2tygodnie prawie kilo?!) jeśli chodzi małego wszystko w normie. Łożysko z brzeżnie przodujacego stało się centralnie przodującym.
Dostałam skierowanie i w poniedziałek juz ide się położyć do szpitala, bo lekarz nie chce ryzykować...
Futuremama dostałam wczoraj wieczorem i ujemny
Cieszę się, że z małym wszystko dobrze Tylko to łożysko lipa. Myślałam, że na tym etapie już nie zmienia pozycji...
A co do GBS, masz rozbite a dwa wyniki czy jeden? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadlen_:) wrote:Nie chce straszyć ale w szpitalu w którym ja rodzę jeżeli wynik GBS nie jest rozbity na dwa to i tak podają antybiotyk.... lepiej zorientuj sie jak jest w Twoim szpitalu
Madlen_:), futuremama lubią tę wiadomość
-
ziuta.w wrote:O, widzę, że nie tylko ja jestem taka szalona.
Też jeszcze pracuję, ale od początku listopada już 100% z domu, bo ciężko było mi cały dzień za biurkiem w pracy wysiedzieć a w domu to jednak inaczej.
Cyganieszka, a Ty chodzisz do biura cały czas? :>
Chodzę do biura. Nie miałabym problemów z pracą zdalną, ale w pracy mam dużo wygodniejszy fotel, ekspres do kawy i ludzi do plotek:D
-
Hej! U mnie dziś kończymy 38 tydzień! Wczoraj wieczorem po prysznicu na wkladce znalazłam kilka pasemek brunatnego sluzu. Gin pow ze prawdopodobnie zaczal sie etap rozwierania szyjki (ewentualnie to po badaniu). Dzis wkladka poki co czysta, skurczy tez nie czuje. W pt ide do szpitala (kontrolnie w związku z ciśnieniem choc poki co jest ok) i albo zostane albo mnie jeszcze puszcza. Tak czy siak zostaly niecale 2 tyg do planowanego terminu. Choć mam wrażenie ze poznam lokatorke mojego brzuszka wczesniej
Aga9090, futuremama, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Na jeden, pisze tylko gbs : Wynik ujemny
No nic, lekarz za niecałe 2 tyg i zobaczymy co on powie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 14:25
-
Madlen_:) wrote:Dziewczyny a czy Wy pierzecie koszule do szpitala również tych płynach co ciuszki dla dzieci ?
Madlen_:) lubi tę wiadomość