Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kazał mi dzwonić gdyby coś się działo, ale te plamienie było już jak byłam na wizycie. A teraz są niewielkie i dziś już nie było ani śladu. Jeśli nic się nie wydarzy, to poczekam do tego 18-tego, chociaż czuję się jakbym czekała na wyrok.
Do tego coraz gorzej się czuję, mdłości, ciągle dreszcze potworne jakbym miała gorączke, osłabienie, senność i nic nie mogę jeść. A dzieci cały czas "na rączki".Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
JaKa wrote:Kazał mi dzwonić gdyby coś się działo, ale te plamienie było już jak byłam na wizycie. A teraz są niewielkie i dziś już nie było ani śladu. Jeśli nic się nie wydarzy, to poczekam do tego 18-tego, chociaż czuję się jakbym czekała na wyrok.
Do tego coraz gorzej się czuję, mdłości, ciągle dreszcze potworne jakbym miała gorączke, osłabienie, senność i nic nie mogę jeść. A dzieci cały czas "na rączki".
JaKa co u ciebie? Jak po wizycie? Wszystko ok? -
nick nieaktualny
-
U mnie z ciążą wszystko dobrze. Jest zarodek 1,44 cm i bijące serduszko
Ciąża nie zagrożona. Termin mam na 31.07.2020. Sporo wymiotuje i słaba jestem, ale poza tym w miarę. Mąż już chyba pogodził się z tym, że będzie trzecie. Ja też się pogodziłam, teraz tylko strach czy donoszę i żeby dzidzi było zdrowe.
Dip88 czy ja dobrze widzę, że też byłaś teraz w ciąży i straciłaś? Baaardzo mi przykroAga9090, futuremama, Malutka_94, Dip88 lubią tę wiadomość
Jezu ufam Tobie
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JaKa niestety tak, straciłam naszą kruszynke. W lutym chcemy ruszyć od nowa ze staraniami i zobaczymy co będzie dalej. Mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie już w porządku
-
JaKa wrote:Wow Mezatka2015 GRATULUJĘ😃 to już prawie finisz. Jak się czujesz, kto mieszka w brzuszku? Trzymam kciuki za szczęśliwe i nie za wczesne rozwiązanie☺
32tc na chwile obecna. Czuje sie dobrze choc zaczyna byc mi ciezko. W brzuchu Lenkw wiec beda 2 dziewczynki.
Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak z maleństwem wszystko w porządku, dziękuję😊 jeszcze nie na 100 %, ale chyba kolejny chłopczyk.
Ja mam za to problemy z tarczycą, bardzo kiepskie wyniki, wygląda to na nadczynność. Byłam u jednego endokrynologa, wg niego to wszystko spowodowane ciążą. Czekam jeszcze na wizyte u poleconego lekarza, ale dopiero końcem lutego. Czuję się różnie, choć najgorszy czas chyba za mną mam nadziejęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 12:52
Jezu ufam Tobie
nick nieaktualny
-
Nie wiedziałam, że na NFZ w ciągu 7 dni musi być wizyta. Muszę w takim razie dowiedzieć się.
Przy chłopcach pomaga mi moja mama kiedy mąż idzie do pracy. Po to poszła już na emeryturę. Teściowa też czasem przychodzi jak ja muszę wyjść. Jest lżej niż na początku, ale też trudniej. Chłopcy są bardzo mądrzy, wszystko rozumieją, ale też zaczynają się kłócić, bić, robić na złość itd.
Nie wyobrażam sobie jak to będzie kiedy pojawi się trzecie...Jezu ufam Tobie
Aniołek [*] 5 maja 2017