Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdalena - w 100% się zgadzam. Jak w ciąży pierwszy raz TSH wychodzi podwyższone, to też bym robiła FT4.
Ewelinka - będzie dobrze!
Lola - to jest nas dwie Ja od 3 dni budzę się ok. 6 rano przez ból głowy, wczoraj i przedwczoraj robiłam sobie okłady nawet, dziś na razie nie, ale trochę mnie to denerwuje.
Marmiko - miłego dnia :*
Ja tez dziś mam usg - 13/14 i już się ubrałam hahaha
mdli mnie cholerstwo.
a mi brzuszek urósł a waga stoi.Marimiko lubi tę wiadomość
-
Kasandra wrote:zapraszam wszystkie Mamusie, które mają termin porodu w pięknym miesiącu grudniu
1. Mamax 2 grudnia
2. Kulka41 2 grudnia
3. KKK 2 grudnia
4. Oliwia85 4 grudnia (USG)
5. Ita 4 grudnia
6. aniar 4 grudnia
7. Paulina85 5 grudnia (USG)
8. Milcia 5 grudnia (USG)
9. lolaliciouse 5 grudnia
10. Kiara 6 grudnia
11. Furia 6 grudnia
12. Kasandra 7 grudnia (USG)
13. madzialena 7 grudnia (USG)
14. dynamiczna 7 grudnia
15. Ewelina22 8 grudnia
16. Anna_84 8 grudnia
17. ewelinka_shn 9 grudnia
18. maria.sm 10 grudnia
19. aga.just 11 grudnia
20. Kor_a 12 grudnia
21. karola88 13 grudnia
22. Militta110816 15 grudnia
23. williams1 15 grudnia (USG)
24. Kosmitka 15 grudnia (USG)
25. Nessa 16 grudnia
26. Gajka 16 grudnia
27. Marimiko 17 grudnia
28. anuszka1986 17 grudnia
29. kittykate 20 grudnia
30. Magdalenna 21 grudnia
31. kaarolaa 22 grudnia
32. paulinaw 22 grudnia
33. Wanes 23 grudnia
34. ulaa8 23 grudnia
35. julianna 23 grudnia
36. zokeia 23 grudnia
37. saprist88 24 grudnia
38. Qrczak 26 grudnia
39. Niespodzianek:) 27 grudnia
40. Nati89 28 grudnia (USG)
41. NaamaH6669 28 grudnia
42. lithe123 29 grudnia
43. kurka 29 grudnia
Dziewczyny a ja mam termin na 31 grudniaaniar, Nati89, Magdalenna lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny! Ja wczoraj byłam na wizycie, dzidzius ma 2,3 cm, serducho super biło, badania z krwi i moczy wyszły ok, także jestem zadowolona i teraz tylko patrzec kiedy brzuszek zacznie rosnąć.
Dopadło mnie przeziębienie i już namieszałam sobie syrop z cebuli, mam nadzieję ze mnie postawi na nogi.Marimiko, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wygrzewanie pod kołderką odpada, jak obok trzyletni szkrab lata, w dodatku też się przeziębiła i siedzimy obie w domu, normalnie to już chodzi do przedszkola
właśnie się zapisałam na to usg prenatalne do Żor jade, za 3 tygodnie, wizytę u mojego mam dopiero za 5 tygodni, ale jak się coś dzieje to zawsze mogę do niego dzwonić, także jestem spokojna -
Już spora grupa urosła, teraz posty będziemy jeszcze szybciej produkować i nie wyrobię się z czytaniem
Bursztynka trzymam kciuki za Twoja wizytę
Będzie super, tylko niech serduszka biją! -
Dziewczyny czy wy tez wstajecie w nocy na siku:D we 2 wczesniejszych ciazach nigdy (do 3 trymestru) mnie do tego sytuacja nie zmuszala teraz jestem zalamana bo klade sie kolo 20 w nocy budze sie na siku kolo 2/3 i nie moge juz zasnac Tysiace spraw mysli zastanawiam sie nad hydrokzyzyna przynajmniej w tym 1 trymestrze Pozniej caly dzien chodze zrypana mdli mnie podwojnie:( a synek potrzebuje mojej uwagi Dzisiaj ide na wizyte zapytam sie lekarki bo z tego co czytalam na necie to jest jedyny dostepny lek nasenny dla kobiet w ciazy....co do sikania to nie moge tego zrozumiec niby chce mi sie w nocy sikac ale tak naprade niewiele mam moczu i tak jak pisalam we wczesniejszych 2 ciazach nigdy ani w 1 ani w 2 trymestrze nie wstawalam do toaletymaria.sm
-
witam sie dziewczynki zla jak niewiem co. wiem tyle ile wiedzialam wczesniej czyli nic, juz wiecej do tej gin nie pojde, przepisala mi pelno badan na samolocie tak zbadala ze krew poleciala az tak mocno ze nie nadazala wyjmowac ligniny (nic innego nie miala) powiedziala ze dotknela delikatnie paleczka przy cytologii mala nadzerke a tam w srodku jest wszystko tak ukrwione wiec powinno zaraz przestac. pozniej poszlam na usg to ucieszyla sie chyba bardziej niz ja ze jest maluszek, a nawet dwa, powiercila powiercila i mowi ze jednemu pieknie serducho bije a u drugiego nie widzi. sama nie wiem co o tym myslec, na szczescie jutro ide do swojej prywatnie wiec bede wiedziala wszystko... wiem tylko tyle ze dzidzia ta ktora mierzyla ta z serduchem ma 1.58 cm jak dla niej to 7 tc co wogole liczone jest nie wiem z czego no znerwicowana jestem jak nie wiem co. luteine mam odstawic a za to dostalam dupka i jeszcze cos tam dopochwowoMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Ja nocne sikanie też mam już w normalnym trybie co noc
karola88 - faktycznie jakaś dziwna baba. Uspokój się i poczekajmy do jutra. Nie ma sensu martwic się na zaś.
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
kulka ogolnie wizyta trwala ok 45 min, wszsyscy w poczekalni sie denerwowali a tak na prawde badanie na samolocie i usg trwalo razem ok 10 min, reszta to szukanie literek na klawiaturze zeby wszystko wpisac do komputeraMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Ech niestety wielu lekarzy jest na bakier z techniką. Potem narzekają,ze formalności zabierają im cenny czas, który przeznaczyliby dla pacjenta. A wystarczyłoby szybciej stukać w klawiaturę.
Ja dziś na15:20. Mam nadzieję, że bez przykrych niespodzianek