Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
maria.sm - no ja narzekałam parę dni temu że żadnych objawów nie mam a dziś 4 razy !!! wstawałam w nocy do kibelka i taka średnio przespana noc. Ale że mam urlop to nadrabiam drzemką w dzień.
I niesamowite jest to, że jak dziś sobie żygnęłam to byłam zadowolona z siebie, hahaha
Karola, ja gdzieś wcześniej nie doczytałam, że ty masz dwa maluchy w brzuszku???
Qrczak, pewnie wczesniej miałąś 4t5d. Może literówkę zrobi? (4t5d a 5t4d w każdym bądź razie jak mówi że ok to ok. I dzidzia jest w porządku.
Ewelinka, to Ci trochę współczuję, bo chyba będziesz musiała wypić tą ohydną miksturę cukrową. Niektórzy dodają tam cytrynę, żeby dało się przełknąć.
Qrczak i Karola wasze wizyty podniosły mnie duchowo, bo ja też całymi dniami żadnych objawów ni nic i jeszcze dwa tyg do wizyty.Kiara, Qrczak lubią tę wiadomość
-
lolaliciouse wrote:Doris- niech te cholerne plamienia idą precz! Trzymam niezmiennie kciuki!
Kitty- jeszcz chwilka, jeszcze momęcik:)
a mnie odbija hehe, wózki na allegro oglądam
haha też już oglądałam!!!!ale ja mam klienta-handluje wózkami b.dobrych marek i mam u niego konkretna zniżkę więc wybiorę Mamas&Papas!
Polecam! -
kittykate wrote:haha też już oglądałam!!!!ale ja mam klienta-handluje wózkami b.dobrych marek i mam u niego konkretna zniżkę więc wybiorę Mamas&Papas!
Polecam!
Teraz zdecyduję się najprawdopodobniej na Tako baby Heaven. Lekki i bosski jest -
lolaliciouse wrote:mamas będę miała spacerówkę już na nast lato, miałąm przy Córce i była rewelacyjna
Teraz zdecyduję się najprawdopodobniej na Tako baby Heaven. Lekki i bosski jest
-
kittykate wrote:Ja już cały komplet kupię, głęboki z gondolą i spacerówkę tylko przejściówkę do Maxi Cosi na fotelik bo u nich kosztuje coś ponad 700 zł
Przy Natalce przerobiłam 4 wózki hehekittykate lubi tę wiadomość
-
No ja jeszcze nie mam takiego doświadczenia w wózkach ale moja znajoma miała właśnie ten Mamas i była bardzo zadowolona:)
naoglądałam się już tyle że głowa boli:P
grunt żeby był lekki kompaktowy i wygodny dla dzidzilolaliciouse lubi tę wiadomość
-
lolaliciouse wrote:amen! dokładnie:D\
patrzę też na szerokość gondoli- w końcu w zimę trzeba tam zapakowanego malucha włożyć
no tak słuszna uwaga:) ale zanim kupie to hoho
pewnie dopiero po wakacjachWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 15:25
-
lolaliciouse wrote:tak, pewnie! jeszcze nie czas
Myślałaś o tym modelu Mamas&Papas skate? czy innym?
typowo miejski fajny i lekki
ALE TEN SKATE TEZ FAJNY!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 15:28
-
Cześć dziewczyny ja nadal wymiotuje a dzisiaj niespodzianka w sklepie stojąc w kolejce prawie straciłam przytomność, jak mi kobieta oddawała resztę to już miałam czarno przed oczami wyczlapałam się przed sklep i jakieś starsze panie stały nade mną i wmawiały mi, że mam chore serce no i coby nudno nie było do domu wróciłam z płaczem (nie wiedzieć czemu) a teraz przez to boli mnie głowa
karola88 lubi tę wiadomość