X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka wrote:
    Williams mega chudzinka widać że fitness robi swoje :)
    u Olci są już krągłości fajne:)

dziewczyny wolicie spodnie czy sukienki? mnie się strasznie podobają kobiety w ciąży właśnie w sukieneczkach tak słodko sama nie wyobrażam sobie bez nich życia (sukienek) :)
    ja ogolnie wole spodnie, ale mysle ze latem zaszaleje w sukienkach :) z reszta zobaczymy w czym sie bede lepiej czuła ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o udało mi sie zaczac 200 stronke :)

• Kulka41 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wszystkim mam kwaśny smak w ustach. Już nie wiem co jeść.

Ja lubię i spodnie i sukienki. Myślę, że na lato lepsze sukienki - będzie chłodniej. Zwłaszcza, że akurat będziemy w II trymestrze i brzuszki będą nie za duże

kaarolaa lubi tę wiadomość

relganli1r5x4qbq.png
    Aniołek 5.02.2013 - 8tc
  • Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Latem powinny fajnie sprawdzić się sukienki, będzie nam wygodniej choć na co dzień ja też wolę spodnie. Kurcze a ja cały czas plamię niedużo ale praktycznie zawsze coś na wkładce zostaje a do tego bolą mnie plecy, nie wiem już sama teraz w sumie powinnam mieć okres więc może to dlatego a wizyta dopiero 26.05..

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez wczoraj pokrwawiłam lekko i wypadło mi to jak okres wiec tak to sobie skojarzyłam...do wieczora było czysto wiec sie nie przejełam, a tez moze i ten krwiaczek podplamia...od soboty jestem nadzwyczaj spokojna, bo wiem ze maluszek zyje i bedzie ładnie rosł :)

• williams1 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu to ja mam szczęście tfu tfu jak na razie, bo ani plamień ani bóli ani innych rewelacji. Oprócz meega mdłości i wzdęcia.

dev139prs__.png

Tymon 09.04.2009 Iwo 17.12.2014
  • olcia23 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do ciuszków, w domu wole spodnie wiadomo, chyba jak każda, ale w sukience latem super będzie chodzić. Będę wyglądała jak bomkba choinkowa. heh

Niespodzianek, u mnie jak miałam jednorazowe plamienie delikatne na aplikatorze, to moja doktor już pilnie wołała mnie na wizytę. Mi się wydaję, że jeżeli jest coś co nas niepokoi to dzwonić do lekarza, może to nie jest nic groźnego, ale lepiej plamień nie lekceważyć.

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niespodzianek- Witych jutro przyjmuje, ja bym się przeszła dla spokoju.

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • Doris-83 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niespodzianek lepiej skonsultuj to plamienie. Dmuchaj na zimne.
    Muszę poprosić męża o zrobienie i wrzucenie fotki brzucha:-)

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    No właśnie zazdroszczę Ci, że masz to urządzenie. Szukałam dzisiaj, ale nigdzie nie znalazłam z Poznania i okolic, a reszta miast jakoś niechętnie wysyła. Na allegro jest za 50 zł, ale jakoś mało mi się wydaje.

Boli mnie dzisiaj ten brzuch i może stąd ten mój nastrój.
    dziś wystawili tez na allegro taki, co ja mam, do tego nowy - 99zł :) http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-angelsounds-do-brzucha-ktg-i4234840636.html
    ten o którym piszesz widziałam, ale mi jakoś nie pasują takie z pasami...

oo widzę, że OLCIA ten sam podaje :D Olcia ja mam taki sam i jest super :) Kumpela go kupiła wcześniej za 250zł (jest cena), ale w sklepie stacjonarnym, więc wiadomo, że było drożej.

OLCIA, EWELINA, LILTHE - ja pochodzę z Gdańska :) ale mieszkam w innym mieście teraz. :)

• Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem właśnie, że jutro przyjmuje zobaczę jeszcze jutro i chyba się przejdę..

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny maja racje, jesli sie martwisz to lec do lekarza...

• Furia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez z gdanska pochodze :) na zaspe mowilo sie umieralnia :p ja z synem przytylam 32kg i po porodzie w 7 miesiecy zjechalam 37kg, teraz niestety juz mi waga poszla w gore :/

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    same gdanszczanki :)
    ja jestem spod Ostródy, a mieszkam obecnie w Ełku...
    warmia i mazury, jest ktos????

• olcia23 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to fajnie, że tyle Gdańszczanek. Może razem z niektórymi wyląduję na porodówie.:)

kaarolaa lubi tę wiadomość

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • Furia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z Niemiec ktos ? :)

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
  • kittykate Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z Krakowa??? Dziewczyny wynajęliśmy to mieszkanie :) jest piękne i mega funkcjonalne !!!! :D za 2 tyg przeprowadzka no i musimy wynająć nasze :)

kaarolaa, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość

Kate

np55zzc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kitty, super :) to teraz niech Wam sie dobrze mieszka w tym mieszkanku :) w trojke zaczniecie nowe zycie...

• Milcia Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie teraz dopadły mdłości. A już dawno nie miałam i myślałam, że to koniec.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko ile stron. niby juz przeczytalam i sie poplakalam bo nie pamietam co mam komu odpisac wiec odpisze ogolnie

co do kg to ja przytylam 15 w pierwszwj ciazy i zjechalam tylko 5 tyle co wody wylecialy i malenstwo
    co do zdjec to piekne brzusie. dzis mi mama powiedziala ze teraz wygladam jak w 5 miesiacu w 1 ciazy

ja jestem z Lodzi

kity gratuluje mieszkanka. niech wam sie teraz dobrze mieszka.

ja juz przeszczesliwa jestem bo zabki zaleczone wszystkie. pytanie teraz co z ta piateczka na gorze. niby lekarstwo moze sobie lezec 3 miesiace ale przez ten czaa moze zabek zabolec a jak zaboli to szybko dwonic i bedziemy go truc :/

przepraszam jesli o czyms zapomnialam

aaa jutro wizytuje w szpitalu na 13.30 i trzymajcie kciuki zeby oceny w necie o tym lekarzu mowily bzdury. okaze sie jutro

Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm <3
    Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm <3
‹‹ 198 199 200 201 202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ