Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBajka wrote:Williams mega chudzinka widać że fitness robi swoje
u Olci są już krągłości fajne:)
dziewczyny wolicie spodnie czy sukienki? mnie się strasznie podobają kobiety w ciąży właśnie w sukieneczkach tak słodko sama nie wyobrażam sobie bez nich życia (sukienek) -
nick nieaktualny
-
Ja po wszystkim mam kwaśny smak w ustach. Już nie wiem co jeść.
Ja lubię i spodnie i sukienki. Myślę, że na lato lepsze sukienki - będzie chłodniej. Zwłaszcza, że akurat będziemy w II trymestrze i brzuszki będą nie za dużekaarolaa lubi tę wiadomość
-
Latem powinny fajnie sprawdzić się sukienki, będzie nam wygodniej choć na co dzień ja też wolę spodnie. Kurcze a ja cały czas plamię niedużo ale praktycznie zawsze coś na wkładce zostaje a do tego bolą mnie plecy, nie wiem już sama teraz w sumie powinnam mieć okres więc może to dlatego a wizyta dopiero 26.05..
-
nick nieaktualnyja tez wczoraj pokrwawiłam lekko i wypadło mi to jak okres wiec tak to sobie skojarzyłam...do wieczora było czysto wiec sie nie przejełam, a tez moze i ten krwiaczek podplamia...od soboty jestem nadzwyczaj spokojna, bo wiem ze maluszek zyje i bedzie ładnie rosł
-
Co do ciuszków, w domu wole spodnie wiadomo, chyba jak każda, ale w sukience latem super będzie chodzić. Będę wyglądała jak bomkba choinkowa. heh
Niespodzianek, u mnie jak miałam jednorazowe plamienie delikatne na aplikatorze, to moja doktor już pilnie wołała mnie na wizytę. Mi się wydaję, że jeżeli jest coś co nas niepokoi to dzwonić do lekarza, może to nie jest nic groźnego, ale lepiej plamień nie lekceważyć. -
nick nieaktualnyMilcia wrote:No właśnie zazdroszczę Ci, że masz to urządzenie. Szukałam dzisiaj, ale nigdzie nie znalazłam z Poznania i okolic, a reszta miast jakoś niechętnie wysyła. Na allegro jest za 50 zł, ale jakoś mało mi się wydaje.
Boli mnie dzisiaj ten brzuch i może stąd ten mój nastrój.
ten o którym piszesz widziałam, ale mi jakoś nie pasują takie z pasami...
oo widzę, że OLCIA ten sam podaje Olcia ja mam taki sam i jest super Kumpela go kupiła wcześniej za 250zł (jest cena), ale w sklepie stacjonarnym, więc wiadomo, że było drożej.
OLCIA, EWELINA, LILTHE - ja pochodzę z Gdańska ale mieszkam w innym mieście teraz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o matko ile stron. niby juz przeczytalam i sie poplakalam bo nie pamietam co mam komu odpisac wiec odpisze ogolnie
co do kg to ja przytylam 15 w pierwszwj ciazy i zjechalam tylko 5 tyle co wody wylecialy i malenstwo
co do zdjec to piekne brzusie. dzis mi mama powiedziala ze teraz wygladam jak w 5 miesiacu w 1 ciazy
ja jestem z Lodzi
kity gratuluje mieszkanka. niech wam sie teraz dobrze mieszka.
ja juz przeszczesliwa jestem bo zabki zaleczone wszystkie. pytanie teraz co z ta piateczka na gorze. niby lekarstwo moze sobie lezec 3 miesiace ale przez ten czaa moze zabek zabolec a jak zaboli to szybko dwonic i bedziemy go truc
przepraszam jesli o czyms zapomnialam
aaa jutro wizytuje w szpitalu na 13.30 i trzymajcie kciuki zeby oceny w necie o tym lekarzu mowily bzdury. okaze sie jutroMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm