Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę, że dużo z nas ma badania NT w czwartek za tydzien
Ja też mam i już odliczam.... Chce już zobaczyć moją dzidzie! -
Ja chodze do dr Dariusza Szczypka w Gdyni Chwarznie (jestem z Osowej więc mam rzut mokrym beretem).
O rodzeniu myślałam albo o Zaspie albo o Wojewódzkim, ale kolezanka mnie namawia na Wejherowo bo tam opnoć jest za*ebiście. Zobaczym.
O szkole rodzenia jeszcze nie myślałam bo toć za wcześnie..
już drugi dzień z rzędu wstaje mi się kiepsko i czuje się jakbym miała 150 lat. Budzę się wykończona. Dopiero po kawie jest troche lepiej. Dziś kość ogonowa mniej doskwiera - może to było tylko chwilowe? hmm
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Marimiko wrote:Kochane to badanie NT jest obligatoryjne czy dodatkowe?
Każdy ginekolog obowiązkowo na nie wysyła -
Ja za tydzień idę na normalną wizytę Po kartę ciąży dopiero, a wy już NT:-) Jak się na was patrzę to czas szybko leci. Bo jak u mnie to stoi w miejscu. Ale tak chyba ma każda z nas.
-
Ja umawiam się ok 4-9 czerwca tak mi wypadnie akurat 12 tydz Zostałam skierowana przez moją gin do Volumed w Krakowie. Koszt badania z testem PAPPA 300 zł.
10 czerwca wizyta z badaniami już normalnie u mojej gin.
Gin zaleciła mi zrobienie genetycznego razem z testem PAPPA by podwyższyć dokładność badania, ale oczywiście decyzję czy zrobię test podwójny pozostawia mi.
-
nick nieaktualnyDoris-83 wrote:Ja za tydzień idę na normalną wizytę Po kartę ciąży dopiero, a wy już NT:-) Jak się na was patrzę to czas szybko leci. Bo jak u mnie to stoi w miejscu. Ale tak chyba ma każda z nas.
-
nick nieaktualny
-
ewelinka normalnie dostaniesz kopala ciesz sie kobieto ze dobrze sie czujesz a nie lezysz i zdychasz bo tu cie boli bo tak sie strzyka. jeszcze sie nazalisz ale na to masz jeszcze duzo czasu tak od listopada. masz ode mnie zielone swiatelko :p
ja juz po wizycie u internisty. moge tylko stodal i tantum verde.
ide sie szykowac teraz do ginaewelinka_shn lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Dzien dobry.
Ja spie po dwie godziny i pedzi mnie do wc siusiu. Babki w robocie sie smialy, ze bede miala dziewuszke, bo tyle sikam. Znowu moja mama ze mna jadla slone i ja tez tak mam. Kto wie sie okaze Mam chwile na lezakowanie. Podlogi odkurzone, pomyte i wyprane. Obiad startuje przed 13-ta. Zanim maly wroci z zerowki.
Pozatym mam dziwne sny -
marimiko pewnie tak bo to mniej wiecej ten czas bedzie
ewelinka pozniej bedziesz sie martwic jeszcze bardziej jak malenstwo sie urodzi bo kupka taka siaka owaka bo placze bez powodu pozniej zabki raczkowanie chodzenie pierwsze siniaki. rob miejsce na. te zmartwienia :pkaarolaa lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
bogusiar ja wogole nie mam na nic ochoty. nie chce mi sie nic robic
ja od samego poczatku mowie ze bedzie chlopak ale nikt mi nie chce wierzyc. z Mania samo slodkie i wymioty do 13 tc od samego rana do ok 14-15 i same zupy jadlam a tersz tylko kwasne i lody. nic wiecej nie chce jesc no i zadnych wymiotow oprocz paru mdlosci i paru wymiotow. wiem kiedy byla owu i kiedy sie przytulalismy. a sprawdzone jest to. gdzies tam ze im blizej owu tym pewniejszy facet a im dalej owu bedzie dziewuszkaMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm