Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niespodzianek:) wrote:lolaliciouse wiem, że jeszcze dużo czasu zostało, ale wiesz już gdzie będziesz rodziła?
Tam urodziłam Natalkę, nie było kolorowo ale źle też nie.
teraz , po przekształceniu spółki w Megrez jest tam podobno idelanie.Dwie bliskie mi osoby rodziły w tym roku drugie dzieci w Wojewódzkim-obie bardzo chwaliły zarówno porodówkę jak i oddział. -
Ja też odczuwam zimno, zawsze było mi zimno, a teraz to apogeum, wieczorem leże pod kołdrą i kocem, ubrana w skarpety i nie umiem sie zagrzac, a sutki z zimna tak strasznie mnie bola, ze wydaje mi sie, ze chyba sie koncze, dla mnie to całkiem nowe doświaczenie, ale widze, że nei jestem sama. Moj maz np leży w samych bokserkach i sie nie przykrywa, a ja leze jak balwan, niestety cierpi przezemnie bo mu mowie, ze ma sie przykryc bo jak patrze na niego to mi gorzej
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto u nas jest tak samo ja opatulona a maz w samych bokserkach......chociaz od kad jestem w ciazy to nad ranem zawsze jest mi strasznie goraco, musze miec okno uchylone przez cała noc...wydaje mi sie, ze to jest przez progesteron, ktory cały czas biore...
-
nick nieaktualny