Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
bogusiar u mnie ani mleczko ani miodek ani maselko cytryna burak cebula nic nie pomagalo. zobaczymy czy chociaz to pomoze. chociaz ja jestem antylekowa tak teraz moge brac syropki bo od kego kaszlu mnie strasznie brzuch boli
ja chodze do gin prywatnie 3.06 i dzis na nfzMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Karola ja w pierszej ciazy slodkie tonami przez to tez duzo przytylam i byl chlopak.
Teraz slodkie jest ble. Najlepsze to algida smietankowa i slone. Albo ziemniaki z tluszczem, albo kiszony ogorek. Rybka w occie, frytki, placki ziemniaczane z cebulka, saltka z ogorka i pomidora, warzywna. I mortadela z ogorkami w occie jako salatka kiedys tego nie lubilam, teraz uwielbiam haha -
No jak mocny kaszel to brzuch boli czy to w ciazy czy nie. Ale w ciazy kazdy sie boi bardziej.
A kiedys slyszalam ze przed owulka sie udaja dziewuszki. Ja nawet nie wiem kiedy mialam. Okres mialam zawsze jak w zegarku co 28 dni przez 5 dni. W tym roku mialam dwa razy co 17 dni, potem 24 i potem czekalam 24 nie ma, 28 nie ma. Test brak kreski znowu dolina. Juz myslalm ze mam wczesna menopauze. Dopiero chyba w 33 dniu wyszla mi druga kreseczka -
doris kochana a ile dni ma tydzien? jak mialas ze 7.6tc to na nastepny dzien bedziesz miala 8.0 pozniej np 36.6 tc to na drugi dzien bedzie 37.0 tc
aniar, Doris-83 lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualny
-
Witam się i ja!
Od rana sprzątam u babci, jutro wraca dodomu ze szpitala,musiałam jeszcze z kobitką od opieki nad babcią pogadac i dopiero z zakupów do domu dotarłam,jeszcze gary mnie czekają, zupka się gotuje,odkurzacz woła..błee
a ja mam lenia jak stąd na bermudy
idę po kawkę i startuję z robotą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 11:43
-
nick nieaktualny