Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
różnica między usg a om to 1 dzień, a maluszek ma 13,1mm więc chyba jest dość malutki. pani doktor nie miała dopplera, ale pokazała serduszko, które bardzo szybciutko pikało Kamień z serca, ale jak pomyślę, że kolejne usg (połówkowe) dopiero w połowie czerwca to wydaje mi się, że jeszcze tak strasznie długo!
Olcia - nasi sąsiedzi remontują już 2 tyg i naprawdę tracę do nich cierpliwość, bo warczą od 6 rano do późnego wieczora, oszaleć można! Przebijają już nawet głośność tv -
nick nieaktualny
-
Asia super!
Kaarolaa nie smutaj
Ja sie mecze, ale glownie przez moja nadwage. Pierwsza ciaza byla extra. Skonczylam pracowac na niecale 3 tygodnie przed porodem. Ale samopoczucie bylo super i praca biurowa a teraz jakos slabo znosze. Moze waga a moze wiek. Bede rodzic majac 34 lata
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://www.iv.pl/images/48970719139223665461.jpg
brzucho 2 dni temu wystrzeliło mnie!
fotka taka z rana 14.05 na szybko, moje porównawcze dam za tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 14:57
Niespodzianek:), kaarolaa, Bajka, olcia23, Marimiko, Doris-83, Bogusiar80, Magdalenna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziękuję kochane mi najpierw trochę urósł, a ostatnio zmalał i teraz kilka dni temu tak nagle buum :p do tej pory się trzyma, jakiś facet ustapił mi dziś miejsca w autobusie, a jakaś kobieta pogratulowała hahaha
Olcia, kochana, to za wcześnie jeszcze Daj sobie chociaż z tydzień jeszcze, sprawdzaj co jakiś czas. Tylko pamietaj koniecznie żeby oliwką się smarować przed tym, bo inaczej ciężko usłyszeć przez brak poślizgu na skórze. Poza tym mi za 1 razem też trochę zajęło zanim znalazłam i było dośc cicho, taka lokomotywa, a teraz już ładnie puka Był bardzo nisko, po lewej stronie między kością biodrową a zaczynającym się kroczem aż nie wiedziałam, ze tak nisko może być. no i najlepiej słychac z rana, jak mamy pusty żołądek, wtedy jelita nie jeżdżą i nie jesteśmy nagazowane
Teraz mój maluch sobie wędruje (wcześniej za każdym razem był w okolicach prawego jajnika) po całym podbrzuszu - raz jest z lewej strony, raz z prawej, raz po środku haha czasami mi skubaniec uciekaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 15:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja serduszko widziałam - ale nie słyszałam. Gin mi nie puszczał głosu.
Kiara - śliczny brzuszek:P beka z faceta i kobiety u mnie w pracy mam wrazenie ze wszyscy patrza i widza bebech ale kazdemu glupio zapytac by nie okazalo sie ze po prostu jestem gruba:PDoris-83, Kiara lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
AAAAAAAAAAA właśnie zauważyłam jakieś włosy na moim brzuchu - wtf????
skąd one się wzieły?!
p.s. czy to normalne, ze ostatnimi czasu mam b.dużo śluzu - i nie powiem by pachniał on jakoś bardzo pięknie...hmm
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualny
-
Karola zazdroszczę Ci buraczkowej moja ulubiona zupa. Chociaż zjadłanm pyszną rybkę
Ja pamiętam jak pytałam marimiko czy ni boi się mieć dwóch lekarzy, tyle usg a teraz wyszło, że przez 3 tyg z rzędu będę miała usg. Tydzień temu poszłam sprawdzić czy ok bo bolało w tym tyg wypadła mi comiesięczna a za tydz mam genetyczne. Ale nie martwię się bo uwielbiam patrzeć na dzieciaczka a na genetyczne zabiorę męża i wiem, że będzie się jarał tak samo jak ja
Asia mój kropek w 7t5d miał 11 mm i odpowiadał 7i 1 a teraz przegonił już wlk względem miesiączki, także bym się nie nartwiła nic a nic tym bardziej, że to tylko mmWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 16:27