Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBogusiar80 wrote:A ja dzis koncze czytac drugi tom " Ciemniejsza strona greya" na kompie. Wole jednak ksiazki papierowe niz sciagniete na kompa.
Bogusiar80 lubi tę wiadomość
-
Wiem Bogusiu i staram się w to mocno wierzyć! Moje przerażenie bierze się stąd, że to moja druga ciąża, pierwszą poroniłam. O tym że nie ma serduszka i płód obumarł dowiedziałam się na pierwszym USG. Dzisiejsza -mam nadzieję pozytywna- wizyta to dla mnie krok siedmiomilowy
-
nick nieaktualny
-
Dopiero was nadrobiłam wczoraj padłam a dzisiaj teściowa mnie z rana odwiedziła. Ale ogólnie mam dzisiaj święto bo dziecie moje pozwoliło mi pospać do 8:15:))))) W ogóle to jakoś ostatnio źle sypiam myślałam, że dopadnie mnie to dopiero przy większym brzuszku..
Marimko ja też zauważyłam, że bardziej się pocę a szczególnie czuje to na bluzce po spacerze ale to akurat jest normalne tak jak dziewczyny piszą. Wy tu o bączkach a ja sobie bekam:) i mój mąż uszom nie wierzy
A co do seksu to ochota może i jest ale niestety zakaz od gina, pewnie jak nam pozwoli to mi się odechce jak brzuszek zacznie rosnąć..
-
Ja póki co muszę odganiać się od męża w sumie nigdy nie zapytałam lekarza czy mogę, chociaż w ostatnich tygodniach kiedy ciągle było mi niedobrze to libido mi nie szalało. Kilka razy się zdarzyło ale to bardziej ze względu na M:)
Ale czuje, że wraca mi chętka więc mąż może polubić drugi trymestr -
a ja wlasnie sobie wstalam. rano o 6 sie obudzilam zaprowadzilam Manie do przedszkola i przyjechalam sobie do domku, padlam na lozko i dopiero sie obudzilam. tego mi chyba byli trzeba.
co di sexu to my wytrzymac nie mozemy 2 dni i tak wlasnie wczoraj zasnelismy bez a dzis Maniulka na noc idzie do babci wiec.....
nie cgce mi sie z lozka wychodzic tak leje i ciemno jest a glod zjada mi chyba cale wnetrznosci czy ktoras bedzie tak uprzejma i zrobi mi kanapeczke?Marimiko lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualny
-
Co do krwi po cytologi, u mnie też była niewielka ilość.
Seks, hmm.. wiecie co w sumie to nie pytałam się dr o ten temat, ale jak mam tego krwiaka to się boje po prostu i mój N też się boi, że coś naruszy.
W nocy mnie coś zakuło w brzuchu jak się przekręcałam, aż się obudziłam. Pomasawałam brzuch i już nie mogłam zasnąć, bo głupie myśli w głowie. -
karolaa ja tak mam strasznie sie mecze co kolwiek zrobie to zadyszka murowana. w pierwszej ciazy tak nie mialam. dopiero pod koniec ciazy ale to wiadomo. brzuchol mialam bardzooo duzy i sie meczylam a teraz czuje sie jak pod koniec ciazy a gdzie to dopiero.....
kaarolaa lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za odzew ws cytologii, uspokoilyscie mnie - póki co więcej krwi sie nie pojawiło wiec funkcjonuje normalnie. Na 14 do fryzjera pogodę mamy fajna tylko wiatr aż łeb urywa...
Ja sie szybciej mecze, wystarczy szybszy marsz albo schody... Nie mogę sobie przypomnieć jak było w pierwszej ciazy.
Sprawdza sie teoria - wczoraj jak sie denerwowałam wizyta, plemieniem to miałam świetny apetyt dzis znowu mnie mdli.