Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ja dzis po upuszczeniu krwi. Beda świeże wyniki na poniedziałek. Dzis od rana nie mam na nic ochoty... wmusilam pol bułki w siebie by moc leki wziąść.

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak humorek dzisiaj u was????

ja sie popłakałam przed chwila jak czytałam jeden z pamietnikow, ogolnie to leze pod kołderka i nie chce mi sie wyjsc :(

• Ita Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmm... a ja dziś w pracy chińczyka zamawiam! Zaczyna mi wracać ochota na wyraźniejsze smaki, ale mięsowstręt twa dalej (choć przyznam, że taki kurczaczek z rosołku mamusi też jakoś wchodzi :) )

Pogoda paskudna, ale trzeba działać! Gdyby nie praca w ogóle bym z łóżka już do porodu nie wyszła (leń!)

Bajka lubi tę wiadomość

atdck6nlmznf5qze.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zaczęłam 12 tydzień :)

nick nieaktualny, olcia23 lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po niecałym miesiącu zwolnienia stwierdzam, że chcę wrócić do pracy:/ aczkolwik nie zrobię tego bo mam zwolnienie do 10 czerwca po zatym pracuje w innym mieście i dojazdy by mnie wykończyły i stresowo też bym dostała w kość. Mąż nakazuje zapomnieć o powrocie do pracy :)

Karola88 jeszcze nie rodziłam ale mam wrażenie, że coś tam czuje ale to nie pod ręką tylko w brzuchu tak w środku :)

Kiara mi się też kilka razy zdarzyło wydmuchać krew z nosa co przed ciążą mi się nie zdarzało.

Chciałabym mieć pod nosem koleżankę z detektorem :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 10:32

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    humorek średnio..
    ewelina- ty wmusiłas pół bułki ja pochłonęłam dwie...

łeb mi pęka,coś się na podniebienu zrobiło- płuczę buzię dento septem-jeść mi przez to ciężko,szczypie...

Leje jak z cebra, wiatr głowę urywa,wróciła z przedszkola mokra jak kura- mimo parasola :/

mam jeszcze kupę roboty w domu. potem do babci- dziś wraca ze szpitala transportem medycznym- muszę być na miejscu.
    Na szczęście obiad od wczoraj- jedno z głowy;)

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już nie wrócę, ale idę od czasu do czasu, bo muszę dokończyć co nie co.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie słońce świeci, ale wieje.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzisiaj brzydka pogoda...
    sniadanie juz zjedzone, a na obiad bedzie buraczkowa :) ostatnio nie pamietam kiedy jadłam, ale dawno temu...

• Bajka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie dziś też nic się nie chce ale muszę w końcu ogarnąć mieszkanie bo wieczorem mamy gości :) coś upichcę i pewnie padnę :)

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • Marimiko Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam dziś straszną ochotę na barszcz!! ale nie zrobię go przecież - może na mieście coś wyhacze?:P

ex2b3e5e3suplzeq.png
    7v8r3e3kfd3wkgo4.png
    22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) <3 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
    01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci <3
  • lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marimiko wrote:
    ja mam dziś straszną ochotę na barszcz!! ale nie zrobię go przecież - może na mieście coś wyhacze?:P
    zrób botwinkę :) uwielbiammmm ;)

Mój M wymyślił sobie teraz remont przedpokoju(ściany, sufit, osiwetlenie, szafa).
    po wczorajszym wierceniu w suficie pod profile , nie musze chyba pisać do której sprzątałam pył....fuck- nie cierpię remontów wrr

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem co czujesz lola...mnie remont czeka w lipcu...malowanie i ogarniecie sypialni...bedziemy musieli zrobic tam kacik dla malucha...

• Bajka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja uwielbiam remonty ale na razie będziemy się musieli jeszcze rok pomęczyć w naszym małym mieszkanku (jeszcze na 4 piętrze bez windy ):( zanim wybuduje się nasz wymarzony domek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 10:57

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    wiem co czujesz lola...mnie remont czeka w lipcu...malowanie i ogarniecie sypialni...bedziemy musieli zrobic tam kacik dla malucha...
    dzięki- :)
    Malowac to ja lubię, ale jak słyszę karton-gips, szlifowanie i wiercenie to mi niedobrze..
    poprostu pedant jestem :P Nienawidze pyłu, kurzu...
    Plus taki,że mój M to złota rączka- wsio zrobi sam, bo "ekipy" to wgl bym nie zniosła.
    W zeszłym roku m zrobił podwieszany sufit w pokoju z halogenami plus listwą zmieniającą dowolnie kolory przy suficie- śliczne to ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • eforts Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam sobie zdjęcie brzucha i stwierdzam, że mam taki od paru lat :)

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio mialam remont salonu i kuchni prawie 5 dni zeszlo. A sprzatania, ze masakra. Jest jeszcze duzy pokoj do zrobienia, ale na to jeszcze czas

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co to jest rok...ja mam tylko działke i to rolna :) a gdzie plany i cała reszta...

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis koncze czytac drugi tom " Ciemniejsza strona greya" na kompie. Wole jednak ksiazki papierowe niz sciagniete na kompa.

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lolaliciouse wrote:
    dzięki- :)
    Malowac to ja lubię, ale jak słyszę karton-gips, szlifowanie i wiercenie to mi niedobrze..
    poprostu pedant jestem :P Nienawidze pyłu, kurzu...
    Plus taki,że mój M to złota rączka- wsio zrobi sam, bo "ekipy" to wgl bym nie zniosła.
    W zeszłym roku m zrobił podwieszany sufit w pokoju z halogenami plus listwą zmieniającą dowolnie kolory przy suficie- śliczne to ;)
    ja to przechodziałam 2 lata temu...2 pokoje kuchnia łazienka, wszedzie był kurz i tynk...ale sami dalismy sobie rade :) maz szpachlował sufity, a jak był w pracy to ja malowałam sciany w ciagu tyg sie wyrobilismy...ale najgorszy jest ten pył...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 11:02

‹‹ 209 210 211 212 213 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ