X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ja dzis po upuszczeniu krwi. Beda świeże wyniki na poniedziałek. Dzis od rana nie mam na nic ochoty... wmusilam pol bułki w siebie by moc leki wziąść.

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak humorek dzisiaj u was????

ja sie popłakałam przed chwila jak czytałam jeden z pamietnikow, ogolnie to leze pod kołderka i nie chce mi sie wyjsc :(

• Ita Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmm... a ja dziś w pracy chińczyka zamawiam! Zaczyna mi wracać ochota na wyraźniejsze smaki, ale mięsowstręt twa dalej (choć przyznam, że taki kurczaczek z rosołku mamusi też jakoś wchodzi :) )

Pogoda paskudna, ale trzeba działać! Gdyby nie praca w ogóle bym z łóżka już do porodu nie wyszła (leń!)

Bajka lubi tę wiadomość

atdck6nlmznf5qze.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zaczęłam 12 tydzień :)

kaarolaa, olcia23 lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po niecałym miesiącu zwolnienia stwierdzam, że chcę wrócić do pracy:/ aczkolwik nie zrobię tego bo mam zwolnienie do 10 czerwca po zatym pracuje w innym mieście i dojazdy by mnie wykończyły i stresowo też bym dostała w kość. Mąż nakazuje zapomnieć o powrocie do pracy :)

Karola88 jeszcze nie rodziłam ale mam wrażenie, że coś tam czuje ale to nie pod ręką tylko w brzuchu tak w środku :)

Kiara mi się też kilka razy zdarzyło wydmuchać krew z nosa co przed ciążą mi się nie zdarzało.

Chciałabym mieć pod nosem koleżankę z detektorem :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 10:32

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    humorek średnio..
    ewelina- ty wmusiłas pół bułki ja pochłonęłam dwie...

łeb mi pęka,coś się na podniebienu zrobiło- płuczę buzię dento septem-jeść mi przez to ciężko,szczypie...

Leje jak z cebra, wiatr głowę urywa,wróciła z przedszkola mokra jak kura- mimo parasola :/

mam jeszcze kupę roboty w domu. potem do babci- dziś wraca ze szpitala transportem medycznym- muszę być na miejscu.
    Na szczęście obiad od wczoraj- jedno z głowy;)

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już nie wrócę, ale idę od czasu do czasu, bo muszę dokończyć co nie co.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie słońce świeci, ale wieje.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzisiaj brzydka pogoda...
    sniadanie juz zjedzone, a na obiad bedzie buraczkowa :) ostatnio nie pamietam kiedy jadłam, ale dawno temu...

• Bajka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie dziś też nic się nie chce ale muszę w końcu ogarnąć mieszkanie bo wieczorem mamy gości :) coś upichcę i pewnie padnę :)

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • Marimiko Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam dziś straszną ochotę na barszcz!! ale nie zrobię go przecież - może na mieście coś wyhacze?:P

ex2b3e5e3suplzeq.png
    7v8r3e3kfd3wkgo4.png
    22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) <3 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
    01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci <3
  • lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marimiko wrote:
    ja mam dziś straszną ochotę na barszcz!! ale nie zrobię go przecież - może na mieście coś wyhacze?:P
    zrób botwinkę :) uwielbiammmm ;)

Mój M wymyślił sobie teraz remont przedpokoju(ściany, sufit, osiwetlenie, szafa).
    po wczorajszym wierceniu w suficie pod profile , nie musze chyba pisać do której sprzątałam pył....fuck- nie cierpię remontów wrr

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem co czujesz lola...mnie remont czeka w lipcu...malowanie i ogarniecie sypialni...bedziemy musieli zrobic tam kacik dla malucha...

• Bajka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja uwielbiam remonty ale na razie będziemy się musieli jeszcze rok pomęczyć w naszym małym mieszkanku (jeszcze na 4 piętrze bez windy ):( zanim wybuduje się nasz wymarzony domek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 10:57

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    wiem co czujesz lola...mnie remont czeka w lipcu...malowanie i ogarniecie sypialni...bedziemy musieli zrobic tam kacik dla malucha...
    dzięki- :)
    Malowac to ja lubię, ale jak słyszę karton-gips, szlifowanie i wiercenie to mi niedobrze..
    poprostu pedant jestem :P Nienawidze pyłu, kurzu...
    Plus taki,że mój M to złota rączka- wsio zrobi sam, bo "ekipy" to wgl bym nie zniosła.
    W zeszłym roku m zrobił podwieszany sufit w pokoju z halogenami plus listwą zmieniającą dowolnie kolory przy suficie- śliczne to ;)

kaarolaa lubi tę wiadomość

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • eforts Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam sobie zdjęcie brzucha i stwierdzam, że mam taki od paru lat :)

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio mialam remont salonu i kuchni prawie 5 dni zeszlo. A sprzatania, ze masakra. Jest jeszcze duzy pokoj do zrobienia, ale na to jeszcze czas

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co to jest rok...ja mam tylko działke i to rolna :) a gdzie plany i cała reszta...

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis koncze czytac drugi tom " Ciemniejsza strona greya" na kompie. Wole jednak ksiazki papierowe niz sciagniete na kompa.

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lolaliciouse wrote:
    dzięki- :)
    Malowac to ja lubię, ale jak słyszę karton-gips, szlifowanie i wiercenie to mi niedobrze..
    poprostu pedant jestem :P Nienawidze pyłu, kurzu...
    Plus taki,że mój M to złota rączka- wsio zrobi sam, bo "ekipy" to wgl bym nie zniosła.
    W zeszłym roku m zrobił podwieszany sufit w pokoju z halogenami plus listwą zmieniającą dowolnie kolory przy suficie- śliczne to ;)
    ja to przechodziałam 2 lata temu...2 pokoje kuchnia łazienka, wszedzie był kurz i tynk...ale sami dalismy sobie rade :) maz szpachlował sufity, a jak był w pracy to ja malowałam sciany w ciagu tyg sie wyrobilismy...ale najgorszy jest ten pył...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 11:02

‹‹ 209 210 211 212 213 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ