Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
hey hey. lece doczytac
ja juz po wizycie oczywiscie. lekarz wporzadku smialismy sie strasznie a opinie w necie. wazam za nie prawdziwe, moze zalezy to od kobitek. ja jestem do lekarzy zawsze na poczatku usmiechnieta i zawsze zartuje (badam sytuacje) a pozniej to juz zalezy od lekarza :p.
ale do rzeczy. zbadal mnie wszystko ok niestety byl malo delikatny mam przyjsc za 2 tygodnie bo w tym szpitalu nie robia wczesniej usg tylko od 12tc wiec 29.05 podejze kropeczka i moze genetyczne zrobi na nfz a 3.06 prywatnie genetyczneMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
szurabura wrote:Ja, przy czym jedna będzie mi prowadzić ciążę, a do drugiej poszłam, bo wiedziałam, że wypisuje duuużo badań na NFZ, też tych dodatkowych. A czemu pytasz?
Ja chodzę do dr Sylwii Korygi- Wszolek i ona jest ze szpitala Ujastek - tam będę rodziła
Dr Sylwie polecam z czystym sercem!! -
oj ja tez puszczam baki i to czasem takie jak bym strzelala z karabinu albo czasem jakbym granatem rzucala :p
mnie chyba tez sie cycki troche zmniejszyly.cwidze to po staniku.
wsuwam wlasnie 5 kanapeczke i nadal malo ale musze sie opamietac
dzis dostalam takiego speeda ze szok. nie narobilam sie co prawda a zrobilam chyba wiecej rzeczy niz przez ostatnie 2 tygodnie. nawet przemeblowanie w duzym pokoju sie zrobilo.
cos pisalyscie o lidlu. od jutra beda hakies rzwczy dla brzuchatek ?Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
szurabura wrote:Ja, przy czym jedna będzie mi prowadzić ciążę, a do drugiej poszłam, bo wiedziałam, że wypisuje duuużo badań na NFZ, też tych dodatkowych. A czemu pytasz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 15:40
-
mnie się właśnie głód włączył... super jak tak dalej pojdzie to będzie ciekawie.
Mnie cycki bola od 2 dni jeszcze bardziej... został mi ostatni stanik hmmmm -
bogusiar przeciez nie musisz prosic swojego gin o zwolnienie. tym bardziej jak tyle czasu ci nie dawal. mnie dzis gin sie pytal czy napisac zwolnienie ja powiedzialam ze nie potrzebuje to sie smial ze jestem wytrzymala babka. powiedzialam mu ze nie pracuje i tyle (zwolnienie do pracy mam od swojej gin prywatnej) raczej nie mozna brac dwoch zwolnien. ty mozesz nie dawac ale przeciez lekarz ma kopue z ktorej sie rozlicza a jak ktos sie dopatrzy ze masz dwa zwolnienia w tym samym czasie ale od dwoch ginow to moze byc niefajnie
olcia i to wlasnie chodzi zeby sie smiac a nie wymyslac ze mnie boli albo martwic ze nic nie boli :p
ja bardzo sie ciesze ze mozemy rozmawiac tu o wszystkim i nikt nikogo nie krytykuje tak jak na innym forumFuria, kaarolaa, Bursztynka lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
AsiaCh wrote:Dziewczyny przepraszam za tą monotematyczność, ale powiedzcie mi, czy jeśli ostatni okres miałam 23 marca, owulację miałam 9 kwietnia (18 dc), to czy już jutro powinno być widoczne serduszko?
-
nick nieaktualny
-
Furia wrote:Zamowilam sobie detektor tetna 2 razy dzis wymiotowalam mimo tabletek, czuje sie strasznie. Co do gazow tez mnie mecza.
U mnie tak jak producent zapewniał, powinien być dzisiaj kurier, niestety nie było, mam nadzieję, że jutro się pojawi.Furia lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki - ja dziś jestem lekko przymulona i śpiąca. Jutro czeka mnie długi dzień: praca + impreza pożegnalna kolegi z pracy +urodziny kuzynki męża w kręgielni.
Ja zauważyłam coś dziwnego. Od dwóch dni strasznie się pocę! I to tak we wstydliwy sposób. Nie pamiętam, żeby coś takiego mnie spotkało, że siedzę w pracy, jest połowa dnia, a ja się wstydzę rękami ruszać, bo tak się spociłam i wydziela się nie przyjemny zapach. Dezodorantu ani antyperspirantu w sztyfcie nie zmieniałam (używam tej samej marki) więc to nie wina kosmetyków. Nie wiem co robić ;/ nawet w trakcie pracy popsikałam się, żeby jakoś zniwelować skutki potu, ale to nic nie dało, bo bluzka już została "zajęta". Może to hormony?
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Bajka wrote:mnie się właśnie głód włączył... super jak tak dalej pojdzie to będzie ciekawie.
Ja właśnie zjadłam smażony makaron z jajkiem
Mnie cycki bola od 2 dni jeszcze bardziej... został mi ostatni stanik hmmmm
-
nick nieaktualny
-
olcia23 - wczoraj w pracy wracam z przerwy i tak se myślę "kurna co tak wali" jaka siara jak się okazało, ze to ja...;/
eforts, olcia23 lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci