Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja po obiadku. Młoda kapusta, młode ziemniaki i pierś z kurczaka. Czas na deser truskawki:-)
Dziś mnie nie mdli:-)
Zimno mi jest ale chyba sobie na leżaczek na taras pójdękaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj dziewczyny, Was nadrobić to tragedia ja przez kilka dni wypadłam z obiegu, jak zwykle mnie egzamin pochłonął, ale już doszłam do się
Super brzuchy i fasolki, cieszę się z udanych wizyt.
Karola, ewelinka - też idę w poniedziałek na wizytę, doktor obiecał, że podglądniemy Kropka. A genetyczne mam 9 czerwca, to będzie początek 13 tygodnia, ale robię tylko usg, bez pappa.
Mój brzuch szaleje, to pierwsza ciąża ale nieźle mnie wywaliło (w sobotę robimy kolejne "tygodniowe" zdjęcie, to wrzucę), muszę iść po jakieś ciuchy, bo na egzamin szłam w niedopiętej spódnicy, nic innego się nie nadawało albo na mnie nie weszło. Na szczęście udało mi się na allegro kupić dżinsy ciążowe, prawie jak nowe za 15 zł z przesyłką Do lidla też się wybieram, najchętniej o 7 rano, żeby mi nie wykupili.
Zazdroszczę Wam jedzenia, mnie nieraz mdli na samą myśl jak czytam co tam pichcicie, najgorzej że nie mogę prawie mięsa jeść, nadrabiam owocami. Za to w przerwach między mdłościami jestem strasznie głodna, na szczęście waga mi skoczyła na razie tylko 1,5kg i to głównie w pierwszym okresie, kiedy jeszcze mogłam dużo jeść i co 2 godziny. Teraz już stoi prawie w miejscu.
Co do miasta, to ja na razie pomieszkuję w Szczecinie, ale tylko do końca czerwca. A później wracam do siebie już na stałe, czyli na PodkarpacieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 17:32
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis zjadlam cos co nie kazdy lubi ale dla mnie poezja - salatke z serow i i owocow potem pospalam z syam 2h , wstalam i zwymiotowalam. Cos mnie boli macica. Dosc mocno, takie napiecie niemile i jak chodze to boli.
Dzis sie dowiedzialam ze moja babcia jest w szpitalu i chyba z tego nie wyjdzie :'-( tata zaplakany dzwonil, a ja nie moge byc przy nim ... mawet nie ma szans zebym w razie czego poleciala do pl.
Auto0d mechanika odzyskalismy sprawne ale maz sam musial czesc zalatwic bo pierdoly przez tydzien nie potrafily, a maz w 2h ja zalatwil...