X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lithe super nowinka :) kolejna dobra dzisiejszego dnia :)
    to jutro, ktora ma wizyte???

• ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lithe super ;) ja jeszcze kilka nerwowych dni przed wizytą. Mamusia moja dzis robi moja ukochana mloda kapustke ;) obiecała ze przyniesie dla mnie i Wnuka badz Wnusi ;) mmm bede jeść ;) oby nie skończyło się jak z kfc

kaarolaa lubi tę wiadomość

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja odgrzewam kurczaka, ale jestem tak głodna ze go chyba zjem na zimno...hmmmmmmm kapustka tez bym chciała zeby mi ktos przyniosł :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 16:33

• AsiaCh Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od ostatniego okresu 7t4d, ale owulację miałam w 18 dniu cyklu, więc chyba ciut później niż to zwykle bywa...

860ianliz3s2rxlo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez miałam pozniej niz normalnie i było widac, wiec u Ciebie napewno powinno byc widoczne :) trzymam kciuki

• Anutka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny progestron 27,4 dobrze ???

kaarolaa, Bursztynka lubią tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze, najwazniejsze ze jest powyzej 18 :)

Anutka lubi tę wiadomość

• Doris-83 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja po obiadku. Młoda kapusta, młode ziemniaki i pierś z kurczaka. Czas na deser truskawki:-)
    Dziś mnie nie mdli:-)
    Zimno mi jest ale chyba sobie na leżaczek na taras pójdę:-)

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • olcia23 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj zjadłam barszcz czerwony, ale był pyszny!

Lithe super wiadomość, gratuluje :)

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy becie ponad 3000 mialam 23, wiec wydaje mi sie ze ok, zapewne bedzie rosl :) Ja teraz jestem na luteinie ale to przez incydent w szpitalu..

Anutka lubi tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś robiłam ulubioną słowacką potrawę męża ser wyprażany z sosem tatarskim i z ziemniaczkami i pożeraliśmy tak że nam się uszy trzęsły :)

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja miałam kurczaka i marchewke :) byłam tak głodna, ze nawet ziemniakow nie obrałam :) :) :)

• olcia23 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro chyba dorsza zrobie. Mój ukochany przyjezdza i musze mu jakiś obiadek zrobić:)

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • Magdalenna Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny, Was nadrobić to tragedia ;) ja przez kilka dni wypadłam z obiegu, jak zwykle mnie egzamin pochłonął, ale już doszłam do się :)

Super brzuchy i fasolki, cieszę się z udanych wizyt.

Karola, ewelinka - też idę w poniedziałek na wizytę, doktor obiecał, że podglądniemy Kropka. A genetyczne mam 9 czerwca, to będzie początek 13 tygodnia, ale robię tylko usg, bez pappa.

Mój brzuch szaleje, to pierwsza ciąża ale nieźle mnie wywaliło (w sobotę robimy kolejne "tygodniowe" zdjęcie, to wrzucę), muszę iść po jakieś ciuchy, bo na egzamin szłam w niedopiętej spódnicy, nic innego się nie nadawało albo na mnie nie weszło. Na szczęście udało mi się na allegro kupić dżinsy ciążowe, prawie jak nowe za 15 zł z przesyłką :) Do lidla też się wybieram, najchętniej o 7 rano, żeby mi nie wykupili.

Zazdroszczę Wam jedzenia, mnie nieraz mdli na samą myśl jak czytam co tam pichcicie, najgorzej że nie mogę prawie mięsa jeść, nadrabiam owocami. Za to w przerwach między mdłościami jestem strasznie głodna, na szczęście waga mi skoczyła na razie tylko 1,5kg i to głównie w pierwszym okresie, kiedy jeszcze mogłam dużo jeść i co 2 godziny. Teraz już stoi prawie w miejscu.

Co do miasta, to ja na razie pomieszkuję w Szczecinie, ale tylko do końca czerwca. A później wracam do siebie już na stałe, czyli na Podkarpacie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 17:32

ug37gu1r7v7qaicj.png
    f2w3rjjgmnulgd8d.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia na bank już będzie widać.
    A ja nie dość, że wymioty (aczkolwiek zanikające :) ) to i biegunka :( to pije jak głupek coby się nie odwodnić i ciągle muszę siusiu i szlag mnie trafia :) chociaż zawsze to się więcej poruszam :)

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda to w poniedziałek we trzy chwalimy sie Kropkami :) w grupie razniej...ja tez musze szukac jakis spodni, poki siedze w domu jest ok bo chodze w dresach, ale gorzej jak musze wyjsc...tez poluje na lidla ale ciekawe czy mi sie uda cos kupic...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eforts kurcze nie zazdroszcze...

• AsiaCh Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Ja po prostu panikuję przed jutrzejszą wizytą. Chyba do jutra osiwieję... ;)

860ianliz3s2rxlo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia bedzie dobrze, zobaczysz ;)

• Furia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis zjadlam cos co nie kazdy lubi ale dla mnie poezja - salatke z serow i i owocow :-) potem pospalam z syam 2h , wstalam i zwymiotowalam. Cos mnie boli macica. Dosc mocno, takie napiecie niemile i jak chodze to boli.

Dzis sie dowiedzialam ze moja babcia jest w szpitalu i chyba z tego nie wyjdzie :'-( tata zaplakany dzwonil, a ja nie moge byc przy nim ... mawet nie ma szans zebym w razie czego poleciala do pl.

Auto0d mechanika odzyskalismy sprawne ale maz sam musial czesc zalatwic bo pierdoly przez tydzien nie potrafily, a maz w 2h ja zalatwil...

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
‹‹ 205 206 207 208 209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ