Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelinka, ja miałam kłucie jakby mi ktoś igiełki wsadzał i to było tak ze dwa tygodnie temu. I to właśnie jak pracowałam. Jak siedziałam przy biurku to jeszcze ok, a jak wstałam i gdzieś szłam po korytarzu to właśnie takie kłucia. Też się przejmowałam i koleżanka która już rodziła powiedziałam mi że też tak miała i że może się coś rozciąga.
Na pewno groźniejszy od kłucia jest ból jak na okres. Mi lekarz zalecił, że jakby się taki przydarzył i nie ustępował to mam wziąć nospę.
No ale odkąd siedzę w domku na tym urlopie to mnie już nic nie kłuje. Teraz mam wrażenie że połknęłam ciężką piłkę -
kittykate wrote:juhuuu!!!! to mozemy na kawe chodzić
a gdzie będziesz rodziła? w Krk ?No a Kraków niby 40 km, ale to będzie zima, będę się bała, że nie dojadę... sama nie wiem. Jeśli Kraków, to szpital Narutowicza
Pytałam już kiedyś, ale chyba przeoczyłaś moje pyt. Do jakiego lekarza chodzisz?
Bogusiar80 wrote:Kobietki czy chodzila ktoras z was do dwoch ginow na nfz?
-
Karola bo zacznę się martwić, że mnie nic nie boli
W ogóle na usg lekarz mi pokazywał ktosia jak chula a potem pokazał mi w 4d że mu ciasno w macicy ale już nie dopytywałam:)
Ale mogę dorzucić trochę narzekaniami zmniejszył się brzuch
Także mi mogłoby się coś tam porozciągać -
mnie ciągle podbrzusze boli, wiem że może boleć, ale mimo to człowiek się zastanawia czy wszystko ok
mam takie pytanie wstydliwe nieco
Czy jak rano wstajecie, to też macie wzdęcia i bączki? Nie miałam tak przed ciążą, a teraz budzę się i normalnie muszę się wygazowaćTeż tak macie?
-
nick nieaktualnyeforts mi jakby ciut cycki zmalały i juz sie zaczyna stres...ale staram sie o tym nie myslec za duzo, chociaz łatwo nie jest...raz sa wieksze raz mniejsze, chyba to normalne...
szurabura ja mam takie problemy kiedy zjem cos ciezkostrawnego i głownie zdarzaja sie wieczorem...na szczescie od niedzieli mam spokojodpukac
-
nick nieaktualny