Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelinka, ja miałam kłucie jakby mi ktoś igiełki wsadzał i to było tak ze dwa tygodnie temu. I to właśnie jak pracowałam. Jak siedziałam przy biurku to jeszcze ok, a jak wstałam i gdzieś szłam po korytarzu to właśnie takie kłucia. Też się przejmowałam i koleżanka która już rodziła powiedziałam mi że też tak miała i że może się coś rozciąga.
Na pewno groźniejszy od kłucia jest ból jak na okres. Mi lekarz zalecił, że jakby się taki przydarzył i nie ustępował to mam wziąć nospę.
No ale odkąd siedzę w domku na tym urlopie to mnie już nic nie kłuje. Teraz mam wrażenie że połknęłam ciężką piłkę -
kittykate wrote:juhuuu!!!! to mozemy na kawe chodzić
a gdzie będziesz rodziła? w Krk ?
Pytałam już kiedyś, ale chyba przeoczyłaś moje pyt. Do jakiego lekarza chodzisz?
Bogusiar80 wrote:Kobietki czy chodzila ktoras z was do dwoch ginow na nfz?
-
Karola bo zacznę się martwić, że mnie nic nie boli
W ogóle na usg lekarz mi pokazywał ktosia jak chula a potem pokazał mi w 4d że mu ciasno w macicy ale już nie dopytywałam:)
Ale mogę dorzucić trochę narzekania mi zmniejszył się brzuch
Także mi mogłoby się coś tam porozciągać -
mnie ciągle podbrzusze boli, wiem że może boleć, ale mimo to człowiek się zastanawia czy wszystko ok
mam takie pytanie wstydliwe nieco
Czy jak rano wstajecie, to też macie wzdęcia i bączki? Nie miałam tak przed ciążą, a teraz budzę się i normalnie muszę się wygazować Też tak macie?
-
nick nieaktualnyeforts mi jakby ciut cycki zmalały i juz sie zaczyna stres...ale staram sie o tym nie myslec za duzo, chociaz łatwo nie jest...raz sa wieksze raz mniejsze, chyba to normalne...
szurabura ja mam takie problemy kiedy zjem cos ciezkostrawnego i głownie zdarzaja sie wieczorem...na szczescie od niedzieli mam spokoj odpukac -
nick nieaktualny