Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mnie wcześniej 4 pietro nie sprawiało problemu bo kondycja była świetna.. zwłaszcza, że ja cały czas aktywnie czas spedzałąm ale odkąd jestem w ciąży zauważyłam że się szybciej męcze i już na 3 piętrze czuje jakbym z 8 pokonała, ja nie wiem czy to organizm się tak przestawia czy co...
i jak sobie pomyślę, ze będę na spacerek musiała tachać wózek i dziecko na 4 pietro to już na sama myśl mam zadyszkę
Kaarolaa działka to już połowa sukcesu
Mnie od 2 dni boli krzyż nigdy mnie nie bolał a tu masz, musi coś uciskać.
co do seksu na razie chyba się boję, że coś się dzidzi zrobi ale ochota jest straaszna. Muszę zapytać lekarza czy już mogę bo ostatnio jak byłam to zabroniła:( -
A ja dalej faza n słodkie, a potem kwaśne. Od mięsa mnie znowu odrzuciło.
Leżę i oglądam tv ....jakie pierdoły ....mssakra. programy typu Dlaczego ja, Trudne sprawy ...co to kur.....wa jest? Zamówiłam książki bo mnie trafia. Teraz oglądam Cumbia Ninja na fox life.....bo nic nie ma. Ale mam jeszcze filmy nagrane:-) -
U mnie też dziś tragedia, wstać nie mogłam, zasypiam przy biurku a na kompa już patrzeć nie mogę do tego strasznie jestem rozdrażniona i tak jak tu piszecie męczy mnie każda czynność zaczynając od tego że na żadną nie mam siły
A musimy generalne sprzątanie naszego mieszkania pod wynajem zrobić bo za ok 2 tyg się przeprowadzamy do nowego... i teściowa akurat jest u siostry w Pld Polsce i zapowiedziała się jutro rano z wizytą a ja marzyłam o weekendzie by spać !!!!! ludzie mam dość chce mi sie ryczeć! chciałam tylko trochę spokoju -
nick nieaktualnytez mnie szlak trafia jak nic w tv nie ma...niby kupa kanałow a nie ma co ogladac...pogoda tragiczna, chociaz jest duzo lepiej niz na południu...jak patrze co tam sie dzieje, tragedia...ale dobre jest to, ze od poniedziałku pogoda sie poprawi
jesc mi sie chce, a zupa bedzie dopiero w najlepszym przypadku za godzine...ide pogrzebac w barku, tam zawsze cos słodkiego znajde... -
ja sobie remoncik zrobie po wakacjach. narazie oszczedzamy na wakacje a ja po wakacjach bede bardziej mobilna niz teraz wiec zrobie sobie malowanko sufit. itp. w 1 ciazy przeprowadzalismy sie sie i robilam remoncik tez wyburzanie scian podlogi andresole robilam itp. kocham robic takie rzeczy wiec dla mnie to frajda i czekam tylko na bezpieczny terminMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualny
-
U mnie z męzem mimo ochoty długo się wstrzymywaliśmy. Lekarz dał nam zielone światło, ale też tak jakoś baliśmy się. Raz spróbowaliśmy - ale to wszystko tak na ostrożnie, że takiej frajdy mega nie było. Ochota okupiona strachem.
Co do męczenia - to strasznie się męczę - nawet jak długo coś opowiadam, to łapię zaduszkę - po zwykłym gadaniu! a najgorzej to iść i mówić jednocześnie - to co najmniej jakbym sobie ucieła pogawędkę po przebiegnięciu 10km...
p.s. tez mi się dzis nie chcę i lekko rozdrażniona jestem - staram się być miła mimo wszytsko ale dużo mnie to kosztuje;/
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydo konca czerwca praktycznie osobno jeszcze musimy sie przemeczyc...na weekendy sie tylko widujemy, a dzisiaj mezu do rodzicow jedzie, bo oni gospodarstwo maja, a jutro na wesele sie wybieraja i ktos musi cielaki napoic, krowe wydoic oj tam jeden weekend to nie duzo...juz nie raz wyjezdzał na dłuzej i musiałam to przetrwac...taka praca...
-
AsiaCh, to wspaniała wiadomość gratulacje.
Ja też mam lenia, ale to już od dłuższego czasu. Dzisiaj musze trochę ogarnać, bo ukochany wraca. Pranie wstawiłam i trochę zaczynam ogarniać. Choć ciężko mi to przychodzi. Odliczam dni do wizyty, ehh.. 6 dni 6 dni 6 dni. A co by mnie jeszcze bardziej wkur*%&^, to sąsiedzi mają od kilku dni remont i o 6 rano już ściany burzą -
nick nieaktualnyNiespodzianek:) wrote:przynajmniej za sobą potęsknicie to później fajnie się można witać
-
nick nieaktualny