Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja mam nadzieję, że u Was te testy dobrze powychodzą... ale pamiętajcie, że nic, żaden test nie daje pewności czy będzie ok tak naprawdę czy nie będzie ok. Bez względu na to, czy wyjdzie podwyższone ryzyko, czy tez nie...
Ja wierzę, że mój smerfik jest zdrowy, na usg genetycznych doktor go dobrze pomierzy i będę zadowolona, nie potrzeba mi szukać dalej czegośaga.just, lolaliciouse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karola głupota nie ma tu nic wspólnego, ja Cię rozumiem aczkolwiek sama nie będę dalej wnikać, szczególnie przy braku przeciwskazań z usg.
Zreszta wiem ze moj lekarz bedzie ostatni do nadmiernej paniki.
Kiara daj linka to Twojego detektora, moze nakrece M a jak cos to bede wiedziala ze sprawzdzony:)
Karola moj tok rozumowania mozesz nazwac glupota -
nick nieaktualnyewelina - ja chcesz to jedź, aczkolwiek ja mam takie bóle cały czas z małymi przerwami, tylko jak mnie tak nagle złapało i tak inaczej, to pojechałam. Może łyknij sobie zwykłą 1 no spę i poczekaj co na to organizm? Ja wczoraj się mocno źle czułam, pisałam o tym zreszta, wziełam tę no spę, przespałam się i dziś ranao było już ok.
-
nick nieaktualnyeforts: mam ten http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-angelsounds-do-brzucha-ktg-i4234840636.html
hehe ewelinka nie panikuj, bo widze, że kobietko nakręcasz się teraz śluzu mam raz mega dużo, że aż cieknie jakbym sie posikała haha a raz mega mało i suchość raz wyplywa białe z luteiną, raz przezroczyste, a raz lekko żółtawwe z białym - pani doktor mnie oglądała i mówi, że jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 17:38
eforts lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ok, zrobie tak...lekarz wykona usg, wszystko sprawdzi i jak bede jakies przesłanki to wtedy wykonam test...
KArola łatwa jesteś
AMoże pogadaj z lekarką czy naprawdę masz jakieś wskazania bo tak naprawdę to nawet jeżeli chodzi o kasę to 450 piechotą nie chodzi a kropek zdrowy to po co męczyć mamusię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 17:43
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelinko - skoro no spa nie pomogła, to pojedź, będziesz spokojna
karola
eforts - tu masz jeszcze na youtube jak jakaś dziewczyna ma ten detektor, jest w 12tc i słucha serduszka: http://www.youtube.com/watch?v=LLISak47QUw
słuchac je od mniej więcej 1:05eforts, olcia23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeforts wrote:KArola łatwa jesteś
AMoże pogadaj z lekarką czy naprawdę masz jakieś wskazania bo tak naprawdę to nawet jeżeli chodzi o kasę to 450 piechotą nie chodzi a kropek zdrowy to po co męczyć mamusię -
Generalnie to jest nawet certyfikat do wykonywania badań genetycznych ale mniemam, że niewielu lekarzy go ma. Karola to jak specjalista Ci bedzie robił usg to na bank dobrze Cie pokieruje nie chce mi się wierzyć, ze jak wsxystkie parametry z usg bedziesz miala prawidlowe to zleca Ci dodatkowe testy. Ale nic czas pokaże