Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
karolaa ja wg usg mam termin na 11 grudni ( urodziny tescia ) wiec prosze o zmiane
milatka uwazam ze to bzdura. niektorym sie sprawdza a innym nie wiec nie ma regoly. ja w 1ciazy jadlam same pomarancze i mandarynki slodkosci prawie wogole i wydzla dziewuszka. teraz na pomarancze patrzec nie moge za to lody kapusta ogorki i wszystko co kwasne. ja mowie ze bede facio ale nikt nie chce mnie sluchackaarolaa lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
AsiaCh wrote:Dziewczyny robiłam dzisiaj badania w alabie, cały zestaw od morfologii po hiv. i zawsze mogłam odebrać wyniki przez internet, a dzisiaj jak wpisuję kod, to wyskakuje mi info, że wynik muszę odebrać osobiście. O co może chodzić? Coś nie tak w wynikach? Zmartwiłam się...
-
nick nieaktualnyAsiaCh - nie korzystam z tego labu ale może własnie chodzi o to, że ten hiv robiłaś, czyli takie poważne badanie, dlatego osobiście. Chyba, że miałaś też tam grupę krwi, to sprawa jest jasna - musisz miec oryginał a nie wydruk wyniku.
Milcia - mi to już jak chodzę strasznie widac, wieczorem to już w ogóle.. dzis jakas kobieta mnie przepuściła w kolejce w sklepieRośniemy, rośniemy
Milatka - nie, coś Ty, nie jestem jakaś szczupłaPo prostu w ciąży nie przytyłam, nie zajadam się, więc brzuch mi tylko ciążowo rośnie a nie tłuszczowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 21:35
Milatka :) lubi tę wiadomość
-
Kiara wrote:AsiaCh - nie korzystam z tego labu ale może własnie chodzi o to, że ten hiv robiłaś, czyli takie poważne badanie, dlatego osobiście. Chyba, że miałaś też tam grupę krwi, to sprawa jest jasna - musisz miec oryginał a nie wydruk wyniku.
Milcia - mi to już jak chodzę strasznie widac, wieczorem to już w ogóle.. dzis jakas kobieta mnie przepuściła w kolejce w sklepieRośniemy, rośniemy
Milatka - nie, coś Ty, nie jestem jakaś szczupłaPo prostu w ciąży nie przytyłam, nie zajadam się, więc brzuch mi tylko ciążowo rośnie a nie tłuszczowo
a co do tego co jem, to tak jak wczesniej słodycze kilogramami jadlam tak teraz nie moge na nie patrzec. Najlepiej kwasne rzeczy, wędlina tylko chuda, na samą mysl o mleku mam efekt zwrotny(i tak samo na slodycze tez reaguje). Moze bedzie chłopczyk ?)hehehe
-
Milatka :) wrote:a hiv robiłaś pierwszy raz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 21:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mowie chlopak. troszke mi to nie na reke ale dobrze niech bedzie. wazne zeby bylo zdrowe.
odebralam wyniki i tam pare rzeczy mam ponad norme a pre niedobor. ciekawa jestem czy to powazne rzeczy
karolaa tr golebir to mnie dobijaja tak mnie wkur*** ten glos gruchu gruchu najchetniej wzielabym jakas proce i strzrlila w lepecyne ale pozniej sobie mysle przeciez to tez stworzenia i tez maja serduszka i chca zyc normalnie , maja rodzine i dzieci a jeszcze jak widze gdzies przejechanego golebia to od razu placz :p ja to glupia dupa jestemkaarolaa, eforts lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
AsiaCh wrote:Dziewczyny robiłam dzisiaj badania w alabie, cały zestaw od morfologii po hiv. i zawsze mogłam odebrać wyniki przez internet, a dzisiaj jak wpisuję kod, to wyskakuje mi info, że wynik muszę odebrać osobiście. O co może chodzić? Coś nie tak w wynikach? Zmartwiłam się...
Myślę, że to chodzi o ten wynik na HIV. Ja np. oznaczenie grupy krwi musiałam też odebrać osobiście. -
nick nieaktualnykarola odglos wkurza, ale ja kiedys mialam golebie i ogolnie sa fajne
i tak nawet jakby mi na balkonie gniazdo zrobily to bym ich nie wygonila
ale za nisko mieszkam i nie chca do mnie zagladac...mi to szkoda przejechanych kaczek...a czesto takie widze
-
Asia ja bym się nie martwiła, może przy tylu wynikach są zwyczajnie jeszcze nie dostępne
Ja robię badania w polmedzie i zawzze są tego samego dnia a przy całym pakiecie prawie tydzień, nie wiem czy ze względu na grupę czy inne. Zresztą gdybyś miała hiv czy coś równie poważnego ty by Cie wezwali do lekarza.
Nie wierzę, że pleć jest uwarunkowana zachciankami, mnie cały drugi miesiąc odrzucało od słodkiego (chłopiec) a na twarzy pierwszy raz w życiu mam trądzik (dziewczynka) także nie m wyjścia trzeba czekać
No i najlepsze, dostałam detektor, znalazłam serduszko, słychać identycznie jak na usg taki ciągły dźwięk!!!a mój mężuś co się ze mnie podśmiewywał jak usłyszał to powiedzial, że hednak dobry zakup zrobiłam
Ale żeby nie było, że u mnie z głową to wszystko ok, to laski które używaci nie boicie się, że to podgrzewa brzuchol?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 21:51
kaarolaa, Kiara lubią tę wiadomość
-
Wyniki testu na HIV są poufne i wydaje mi się, że mogą dlatego nawet przez internet nie być podawane. Ja jak odbierałam osobiście, to w okienku dostałam plik innych badań, ale po ten konkretny pani specjalnie poszła do laboratorium, czyli nie mogą leżeć nawet gdzieś na wierzchu. Dodatkowo dostaje się je w kopercie, żeby nikt nie mógł podejrzeć. Dlatego nie ma co się martwić
-
Oo a mi kazali pierwszy raz czekac kilka dni nie wiem dlaczego. W ogóle jak idę na badania to zanim wejdę do labo rto muszę podejść do rejestracji żeby pano wpisała mi które badania mam w pakiwcie za free i oczywiście przy hiv się zawiesiła i musiała spytać koleżankę czy moja firma ma to wykupione, miny ludzi w najbliższym otoczeniu bezcenne