Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
oo jaka dzidzia sliczna
xyz popros o jakies leki, u mnie lekarka dala mi do wyboru czopki ( bralam z synem i nie odpowiadaly mi ), tabletki ( wlasnie je stosuje, moje nazywaja sie vomex ) lub kroplowki codzienne u niej w gabinecie gdyby tabletki nie pomogly. Na pomagaja bo zwracalam tez wszystko. Plakalam z bezsilnosci.
Dzieki dziewczynyBogusia to znasz ten bol jak ja, jezuuuu jak sobie przypomne ten ciezar pod koniec ciazy, gdzie wstawanie z lozka bylo sportem ekstramalnym... Mam nadzieje w tej ciazy na choc odrobinke mniej kg, i zeby mnie ta opuchlizna ominela... jej i ta rwa kulszowa brr az sie slabo na sama mysl robi. A od razu po porodzie rwa zniknela
-
Ita wrote:Aaa! Byłoby super!
Tatry obskoczyłam wzdłuż i wszerz, ale tam zawsze tak dużo ludzi... czasami trzeba stać w kolejce żeby się dostać na szczyt (a przede mną np. pani w klapeczkach lub na obcasiku)
Więc w tym roku wymarzyłam sobie Bieszczady, bo jednak jeszcze ich nie znam a i słyszałam, że nie ma takich tłumów. -
AsiaCh wrote:Furia, jestem w szoku...
Kurcze, jak dwie zupełnie różne osoby! A powiedz mi Kochana jak Ty zgubiłaś tyle kg w tak krótkim czasie? Jestem pełna podziwu!
-
hey hey
furia ja nie widze zdjec;/ widze tylko lozeczko a ciebie nie:(
efortus a ile placilas za ten kumplecik?
ja na poczatku lozeczko to drewniane traktowalam jak to glowne a pozniej dostalismy to turystyczne i zmienilam, mnie o wiele wygodniej bylo w turystycznym, zaraz wam poszukam jakie mam to sobie zobaczycieMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-kojec-wibra-mp3-lampka-maxx-i4259489065.html
mam podobne lozeczko tylko inny kolor taki bardziej zywy zielony:) i jestem z niego bardzo zadowolona
eforts w lodzi jest ich magazyn ale gdzies na obrzezach i nigdy nie po drodze mi tam ale mozna tam jechac i sobie wszystko zobaczyc;)
ewelinka jak ja bym dala zeby tak sobie pospac
kobitki zapraszam na serniczek na zimno:)ewelinka_shn, Marimiko lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm