Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
oo jaka dzidzia sliczna

xyz popros o jakies leki, u mnie lekarka dala mi do wyboru czopki ( bralam z synem i nie odpowiadaly mi ), tabletki ( wlasnie je stosuje, moje nazywaja sie vomex ) lub kroplowki codzienne u niej w gabinecie gdyby tabletki nie pomogly. Na pomagaja bo zwracalam tez wszystko. Plakalam z bezsilnosci.
Dzieki dziewczyny
Bogusia to znasz ten bol jak ja, jezuuuu jak sobie przypomne ten ciezar pod koniec ciazy, gdzie wstawanie z lozka bylo sportem ekstramalnym... Mam nadzieje w tej ciazy na choc odrobinke mniej kg, i zeby mnie ta opuchlizna ominela... jej i ta rwa kulszowa brr az sie slabo na sama mysl robi. A od razu po porodzie rwa zniknela
-
Ja bardzo lubię Bieszczady. Mają swój urok. W większości są tam prawdziwi turyści a nie wczasowicze w klapkach. Ludzkie którzy przyjechali autami, chętnie podwożą innych do szlaków. Często można spotkać ludzi w wieku 60+, którzy jeżdżą tam od 40 lat. Są oczywiscie niektóre miejsca gdzie jest tłoczno. Mnie jeszcze podoba się różnorodnoścć. Jeżeli ktoś zmęczy się górami, może zrobić dzień szlakiem bieszczackich cerkiewek. Albo pojechać nad solone.. Albo przejechać się jeden dzień ciuchcią. A jeżeli kogoś interesuje histori, to jakiś lekki spacer dolinami, śladem zniszczonych, nieistniejących wsi , o których dziś przypominają tylko dzikie sady lub porosłe cmmentarzeIta wrote:Aaa! Byłoby super!
Tatry obskoczyłam wzdłuż i wszerz, ale tam zawsze tak dużo ludzi... czasami trzeba stać w kolejce żeby się dostać na szczyt (a przede mną np. pani w klapeczkach lub na obcasiku
)
Więc w tym roku wymarzyłam sobie Bieszczady, bo jednak jeszcze ich nie znam a i słyszałam, że nie ma takich tłumów. -
A taka chyba moja uroda ze w ciazy duzo tyje, a potem karmiac piersia waga mi leci. No i maly robil zielone kupy po wiekszosci produktow wiec jadlam na sniadanie i kolacje kaszki owocowe, na obiady piers lub losos na parze z marchewka lub burakiem, a miedzy posilkami jablka i banany.AsiaCh wrote:Furia, jestem w szoku...
Kurcze, jak dwie zupełnie różne osoby! A powiedz mi Kochana jak Ty zgubiłaś tyle kg w tak krótkim czasie? Jestem pełna podziwu! -
hey hey
furia ja nie widze zdjec;/ widze tylko lozeczko a ciebie nie:(
efortus a ile placilas za ten kumplecik?
ja na poczatku lozeczko to drewniane traktowalam jak to glowne a pozniej dostalismy to turystyczne i zmienilam, mnie o wiele wygodniej bylo w turystycznym, zaraz wam poszukam jakie mam to sobie zobaczycieMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm
-
http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-kojec-wibra-mp3-lampka-maxx-i4259489065.html
mam podobne lozeczko tylko inny kolor taki bardziej zywy zielony:) i jestem z niego bardzo zadowolona
eforts w lodzi jest ich magazyn ale gdzies na obrzezach i nigdy nie po drodze mi tam ale mozna tam jechac i sobie wszystko zobaczyc;)
ewelinka jak ja bym dala zeby tak sobie pospac
kobitki zapraszam na serniczek na zimno:)
ewelinka_shn, Marimiko lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm