Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
AsiaCh, a w którym tygodniu będziesz?
Co do Inflanckiej to ja też mnóstwo pozytywnych opinii słyszałam i sam szpital mi się podoba. Wydaje mi się, że mam tylko pecha co do lekarzy póki co -
Dzień dobry
Ania ładny bobasa lekarz jakiś świr
Ita nie stresuj się odpoczywaj i obserwujNa pewno jest wszystko ok.
Furia ja niestety nie doświadczyłam tak szybkiego schudnięcia jak Ty. Dużo się męczyłam no i na różnych dietach. Najlepiej mi szło na Dukanie. Na białkowej zjechał mi prawie cały celulit z nógAle nie wytrwałam w diecie. Teraz to pewnie pójdę do dietetyka, bo przed zajściem w ciążę uż miałam nadwagę
-
Lola - wszystkiego najlepszego!
Rośnij duża
i witaj w klubie 28lateklolaliciouse lubi tę wiadomość
-
Powiedziałam szefowej i współpracownikom - reakcje pozytywne i b.pozytywne. Najmniej entuzjazmu przejawiał kolega, którego teraz zastępuję, bo już drugi raz w tym roku będzie zmieniał zastępcę.
Cóż, życiekaarolaa, aniar, Niespodzianek:), Marimiko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny
lola sto latek
aniar dzidzia sliczna, a lekarz to jakas porazka, tragedia
widze, ze temat lozeczek jeszcze aktualny. ja bede miala zwykle, drewniane, a u rodzicow jest turystyczne wiec jak bede jezdzila do nich to bedzie w czym malucha polozyc...
Ita ja takie plamienia mam raz w tyg, dopoki nie ma zywej krwi jest ok, tylko ze ja mam krwiaka i torbiel...
w czwartek wizyta, mam stresa, chyba jak wejde do gabinetu to pierwsze co powiem, ze najpierw usg a potem papierylolaliciouse lubi tę wiadomość
-
aniar wrote:AsiaCh, a w którym tygodniu będziesz?
Co do Inflanckiej to ja też mnóstwo pozytywnych opinii słyszałam i sam szpital mi się podoba. Wydaje mi się, że mam tylko pecha co do lekarzy póki coo Inflanckiej nic dobrego nie słyszałam, natomiast Żelazną większość poleca. Sama myślałam o Żelaznej. Poczytaj sobie opinie innych dziewczyn może Ci to pomoże
https://bellybestfriend.pl/forum/porod/gdzie-rodzic-w-warszawie,277.html
chyba że już czytałaśWiadomo że opinie innych też nie do końca trzeba brać pod uwagę bo jeśli ktoś ma komplikacje to nawet najlepszy szpital źle oceni.
Ja akurat wybrałam dość nietypowo bo Praskianiar lubi tę wiadomość
29+1, 44 cm, 1430 g -
ita zycie takie jest
lola wszystkiego najlepszego kozystaj ze slodkiego lenistwa ile sie da:)
bogusiar ja tez zachodzac w ta ciaze mialam lekka nadwage a po 1 ciazy zeszlam tylko tyle ile dziecko wazylo i wody plodowe tzn zeszlo 5 kg zostalo 10 ;/mam nadzieje ze teraz dojde do swojej wymarzonej wagilolaliciouse lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
AsiaCh może być ok- tzn badanie NT powinno się wykonywać między 11tc a 13t6d- najlepiej celować w środek tego, bo zawsze może być +- kilka dni w każdą stronę. Ja byłam w 12t2d i wszystko już pomierzyli i było ok
a na USG zawsze mam ciążę o 2 dni młodszą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja zobacze moze mi w czwartek zrobi pomiaty...bo to własciwie wizyta kontrolna po szpitalu i załozenie karty, jak cos to bede 11+4 a 16 na ta juz umowina na prenatalne bede 13+1...
a maz mnie zaprasza na 2 dni do Toruniaostatnio tam bylam na wycieczce w gimnazjum...zaraz po wizycie 16 z Bielegostoku mamy jechac prosto na Torun
-
To super, nie chcę się już przepisywać, bo 16-go minął akurat 2 tyg od poprzedniej wizyty, a na chwilę obecną bez większej paniki wytrzymuję właśnie 2 tyg
...no i 17-go mam urodzinki, więc jeśli usg wyjdzie bardzo dobrze, to będzie o dla mnie najlepszy prezent na świecie!
aniar, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Lola stówka!!! i słodkiego dnia życzę
Ja mam dziś mega mdłościPierwsze co wzięłam rano do buzi i wydawało mi się bezpieczne to niegazowana woda. Ledwo co wleciała i jakby korek w przełyku i fruuuu z powrotem. No kurcze, to tylko woda
lolaliciouse lubi tę wiadomość
-
A mi ostatnio caly czas po wszystkim jest niedobrze... nie ma rzeczy ktora moj Maluch by zaakceptowal... Dzis mamy z Mężem jechać na zakupy do galerii..
Kocham jak On jest w domui razem ze mna oczekuje czwartku. Po raz pierwszy zobaczy Nasze Dzieciątko
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bursztynko wspolczuje
ja caly czas kasze i ten kaszel czasem doprowadza mnie do odruchu zwrotnego ale na szczescie nic nie wylatuje:P
asiach no ja tez mialam piekny prezent bo 2 kwietnia zobaczylam II kreseczki ale to nic nie znaczy przeciez a 25 kwietnia poszlam na wizyte i okazalo sie ze test mowil prawde a ja 26 kwietnia mialam urodzinki wiec prezent jak ta lalakaarolaa lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm